Horoscop Balanță octombrie 2018


Horoscopul Balanței din luna octombrie 2018 are drept repere principale năzuința de a-ți exploata cât mai bine, mai fertil, atuurile personale, o viață amoroasă și o activitate financiară ce necesită adeseori străduințe.

Horoscop octombrie 2018 Balanță - Previziuni generale


La începutul lunii, pari să fii marcat de o relativă nemulțumire față de ceea ce obții prin punerea la treabă a talentelor, resurselor tale interioare. În acest context, este nevoie să discerni între iluzie și realitate, să verifici ce anume îți împiedică cu adevărat exploatarea abilităților tale. Poate fi vorba despre o persoană, o conjunctură ce-ți pune piedici, sau despre o atitudine de-a ta ce trebuie să fie revizuită, ajustată.

Începând cu a două decadă din octombrie, atât inspirația ta, cât și circumstanțele lumii înconjurătoare te sprijină mai mult să-ți canalizezi înzestrările spre demersuri notabile, de succes. De asemeni, te simți motivat să te debarasezi de orice este fals în existența ta, să trăiești în conformitate cu valorile tale esențiale.
Horoscop Balanță octombrie 2018

O serie de aspecte astrale din ultima zi a lunii își vor arăta efectele în noiembrie. Ele lasă să se întrevadă o perioada dedicată reevaluării, regândirii imaginii tale exterioare, a impactului tău asupra oamenilor, precum și unei interacțiuni intense în plan social.

Mercur în cuadrat cu Pluton pe 3 octombrie 2018 îți conferă vigoare și expresivitate modului cum îți afirmi ideile, opiniile. Această forță de convingere îți permite să-ți creezi alianțe de nădejde!

Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 9 octombrie în Balanță, ți se sugerează să te supui unei transformări radicale a sinelui, personalității, să îți redefinești prioritățile. Ești mobilizat să-ți stabilești obiective ambițioase, dar poate fi nevoie să faci eforturi consistente pentru a-ți asigura sprijinul altora.

Horoscop Balanță 2018

Dorințele tale par să între în conflict cu cele ale altora ca urmare a cuadratului dintre Soare și Pluton din 12 octombrie 2018. Împrejurări vitrege te pot forța să te dai bătut în unele întreprinderi. Nu te lasă atras în dueluri, certuri neproductive!

Ziua de 24 octombrie 2018 este rezervată opoziției Soarelui cu Uranus și amplasării Lunii pline în Taur. Nu mai ești dispus să fii vioara a doua în relațiile cu cei din jur, vrei să te smulgi din mijlocul unor limitări și să-ți exprimi năzuințele, interesele veritabile. Un partener din sfera personală, socială ori profesională te poate lăsa baltă, fără vreo justificare aparentă, fiind nevoit să te descurci de unul singur. Pe de altă parte, un om întâlnit azi este în stare să te îndrepte spre un traseu neobișnuit al existenței.

Soarele se poziționează în conjuncție cu Venus pe 26 octombrie 2018, așa că ai ocazia să ieși în evidență în lume, să te ocupi de ceea ce îți place, te pasionează cu adevărat. Ai, totodată, darul de a-i împăca pe oameni, a readuce pacea între persoane aflate pe picior de război.

În data de 28 octombrie 2018, grație sextilului dintre Soare și Saturn, te remarci prin eficiență, mai ales că ești înclinat să te apleci asupra unor detalii care de obicei îți displac. Această zi îți dăruiește șansa  de a duce la bun sfârșit un demers serios din viață, să îndeplineșți o sarcină pe care ai amânat-o multă vreme.

Horoscop
Balanță octombrie 2018 - Dragoste și cuplu


Atât nativii singuri, ce aspiră să se implice într-o idilă, cât și cei care s-au lansat de curând într-una par să fie cuprinși de o stare de nesiguranță, șovăială, care le poate pune bețe în roate în amor. Ei trebuie să-și recâștige încrederea în sine, în comorile lor interioare și să-și mărturisească fără vreo jenă, vreo ezitare, cu elocvență sentimentele față de persoana iubită.

În cuplurile căsătorite sau în cele pe termen lung se impune accentuarea respectului reciproc dintre parteneri, a receptivității ambilor față de țelurile, nevoile și valorile celuilalt.

Horoscop octombrie 2018 Balanță - Muncă și bani


Străbătut de simțământul că nu ești plătit cum se cuvine, că nu obții beneficiii corespunzătoare eforturilor și competențelor tale, este necesar să-ți dezvălui noi căi de a face bani.

Ești ajutat, în acest sens, de întețirea comunicării cu amici, cunoștințe, colegi de muncă sau asociați în afaceri. O activitate sau o tranzacție financiară îți făgăduiește un profit consistent atâta timp cât ți-o planifici, ți-o organizezi cu grijă.

Oricum, nu ești predispus să te avânți în acțiuni riscante, punând mai presus de orice siguranța ta materială.

Horoscop Balanță septembrie 2018

Horoscop Balanță octombrie 2018 Horoscop Balanță octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.