Horoscop Capricorn octombrie 2018

Horoscopul Capricornului din luna octombrie 2018 evidențiază o necesară cernere a grâului de neghină din prietenii, focalizarea pe obiectivele tale principale, o integrare fericită și avantajoasă în sfera socială și o viață sentimentală ce se corelează adeseori contradictoriu cu prietenia.

Horoscop octombrie 2018 - Capricorn: Previziuni generale


Nu trebuie să iei de-a gata lucrurile, persoanele din jurul tău, să le apreciezi numai prin aparența lor, stratul lor superficial. Prietenii și conjuncturi mai vechi tind să-ți rezerve dezamăgiri, fiind necesar să le examinezi cu atenție, să distingi care din ele mai sunt viabile sau nu.

Se impune, de asemeni, să nu-ți permiți să fii umbrit de alții, să-ți reafirmi individualitatea, importanța!
Horoscop Capricorn octombrie 2018

Ești predispus să te concentrezi pe țelurile și idealurile tale majore, să le evaluezi potențialul și să le ajustezi dacă este cazul. Mintea îți vibrează cu idei neconvenționale, originale, inovatoare.

Extrem de sociabil, te simți bine, cu inima ușoară printre oameni, interacțiunea cu aceștia fiind cumva distractivă, incitantă. Ai prilejul să-ți extinzi numărul de contacte sociale, să inchegi numeroase amiciții, să aderi la un grup de persoane având aceleași preocupări, pasiuni ca și tine.

Conjunctura astrală din ultima zi din octombrie își va arăta efectele în noiembrie, o lună în care cel puțin la debut, tinzi să te închizi în tine, să lucrezi cel mai bine de unul singur, să revii la parteneriate și oportunități mai vechi, neexploatate îndeajuns.

Pe 3 octombrie 2018, Mercur în cuadrat cu Pluton îți poate infuza un gând obsesiv. Vrei să investighezi fiecare detaliu al demersurilor tale, un lucru care, în exces, ți le poate înfrâna, tărăgăna. Poți porni lupte crâncene cu oameni care încearcă să te controleze ori să profite de tine.

Horoscop Capricorn septembrie 2018

Ziua de 12 octombrie 2018 are drept repere cuadratul dintre Soare și Pluton, și sextilul lui Mercur cu Saturn. Minuțiozitatea cu care te apleci asupra proiectelor tale este o cheie a succesului. Probleme care te irită de câtva timp sunt pe cale să-și afle o soluție. Nervozitatea și agresivitatea unor persoane din preajma ta te afectează și ești ispitit să le răspunzi cu aceeași monedă. Păstrează-ți calmul și nu te lansa în dueluri neproductive!

Intrezaresti intuitiv motivațiile ascunse ale oamenilor și acest fapt îți înlesnește să-i atragi de partea ta grație sextilului dintre Mercur și Pluton din 22 octombrie 2018. Cuvintele tale au o mare forță astăzi, așa că trebuie să le foloseșți cu precauție pentru a nu răni pe cineva ori, din contra, pentru a nu-i da speranțe false.

În data de 24 octombrie 2018, Luna plină din Taur își interferează influențele cu cele ale sextilului lui Venus cu Saturn. Pari să fii foarte productiv și responsabil, să eviți să te angajezi în discuții frivole. Nu te lua, totuși, prea în serios, și nu neglija deliciile pe care ți le furnizează spontaneitatea!

Horoscop Capricorn octombrie 2018: Dragoste și cuplu



Dragostea are nevoie de confirmări, trebuie să-și verifice soliditatea, stabilitatea...

O legătură de cuplu văduvită de o adevărată atracție senzuală se poate destrăma fără mare tam-tam, cu acordul ambilor parteneri și voința acestora de a menține între ei o pură prietenie.

În alte cupluri poate să apară tentativa unui amic comun de a face avansuri unuia dintre tovarășii de viață!

Unii nativi singuri pot încerca, fără prea mulți sorți de izbândă, să transforme o conexiune de prietenie într-una amoroasă.

Horoscop octombrie 2018 - Capricorn: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii noi instalate pe 9 octombrie 2018 în Balanță, o problemă de familie, de acasă, îți poate răpi puterea de concentrare la serviciu. Din fericire, comunicarea armonioasă cu șefii și colegii instaurează o atmosferă de cooperare și încredere reciprocă.

Soarele în sextil cu Saturn pe 28 octombrie 2018 îți conferă autodisciplină, responsabilitate și răbdare în muncă și în afaceri, ceea ce face să fii apreciat de alții.

Horoscop Capricorn 2018
Horoscop Capricorn octombrie 2018 Horoscop Capricorn octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.