Horoscop Vărsător octombrie 2018

Principalele orientări din horoscopul Vărsătorului din luna octombrie 2018 sunt focalizarea spre creșterea prestigiului personal, prin înfăptuiri de excepție, o viață amoroasă centrată pe realism și stabilitate, și una profesională favorabilă afirmării punctelor tale forte.

Horoscop octombrie 2018 - Vărsător: Previziuni generale


La debutul lunii poți fi îmboldit să-ți pui întrebări fundamentale despre rolul, reputația ta în lume, despre cât de consistentă, solidă este aceasta, despre ce ai de făcut ca să ți-o mărești. Este indicat să-ți definești cu claritate, precizie, cum anume, în ce fel și în ce domeniu vrei să excelezi, astfel încât să-ți planifici pași cât mai concreți pentru a-ți atinge țelurile.

Dacă reușești să realizezi asta, ai oportunitatea să strălucești pe scena vieții, să te remarci printr-o împlinire deosebită, notabilă, mai ales că ești foarte ambițios și nu dai înapoi de la nici un efort în acest scop.
Horoscop Vărsător octombrie 2018

Cea din urmă zi din lună se remarcă printr-o configurație astrologică ale cărei influențe vor fi vădite în noiembrie. Se anunță o perioadă presărată de beneficii datorate prieteniilor și ideilor tale ingenioase, în care poți întâmpină unele dificultăți, de mică amploare, legate de o călătorie.

Luna nouă găzduită pe 9 octombrie 2018 de Balanță lasă să se întrezărească o schimbare majoră în existența ta. O astfel de metamorfoză poate veni, pe neașteptate, din cauza unei circumstanțe neanticipate de nimic, sau poate fi inițiată chiar de tine. În ambele cazuri, este necesar să fii îndrăzneț, să nu ai vreo ezitare în înscrierea pe un traseu nou al destinului tău.

Horoscop Vărsător septembrie 2018

Ziua de 19 octombrie 2018 este rezervată cuadratului dintre Mercur și Marte, care îți infuzează impulsivitate, tendința de a ataca cu repeziciune orice, oricine nu-ți este pe plac. Atenție! Graba cu care reacționezi te poate determina să treci cu vederea niște detalii importante, un lucru în stare să te aducă în pragul eșecului!

Evenimente surprinzătoare îți pot da de furcă și pe 24 octombrie 2018, sub impactul amplasării Lunii pline în Taur. Copleșit de o mulțime de treburi, este nevoie să-ți acorzi, din când în când, răgazuri necesare încărcării bateriilor, reenergizarii tale. O veste șocantă sau un vizitator surpriză par să te prindă cu garda jos, însă ai capacitatea să-ți recapeți rapid seninătatea, calmul, și să fii cât se poate de obiectiv.

Horoscop Vărsător octombrie 2018: Dragoste și cuplu



În cuplurile deja formate se instalează o atmosferă de realism care nu diminuează împărtășirea afectivă ci, din contra, o învigorează. Cei doi parteneri par să se concentreze pe planuri pe termen lung, menite să le asigure stabilitatea, siguranța, inclusiv din punct de vedere material.

Nativii solitari nu-și îngăduie să-și lase inima capturată decât de o persoană cu picioarele pe pământ, capabilă să le fie loială și să-i iubească fără să se lase prinsă în capcana unor iluzii păguboase.

Venus în cuadrat cu Marte în data de 11 octombrie 2018 te avertizează să nu te avânți într-o aventură amoroasă cu cineva din zona ta profesională, întrucât poți avea de suferit din această pricină de niște prejudicii majore. Pe de altă parte, fii atent față de pericolul de a fi manipulat de cineva care-ți place, căruia îi faci avansuri!

Horoscop octombrie 2018 - Vărsător: Muncă și bani


Niște temeri ținând de serviciu se dovedesc a fi nejustificate și ai astfel posibilitatea să-ți redefinești țelurile și să-ți limpezești așteptările din muncă.

Pari să comunici bine cu colegii și să-ți asumi responsabilități sporite. Năzuința de a ieși în evidență tinde să-ți fie materializată de simțul tău practic și ambiția de a obține rezultate tangibile ale străduințelor tale. Oricum, faptul că ești sub luminile reflectoarelor te mobilizează să dai tot ce ai mai bun în tine pe plan profesional.

Horoscop Vărsător 2018
Horoscop Vărsător octombrie 2018 Horoscop Vărsător octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Thanks for another wonderful article. Where else may anybody get that
    kind of information in such a perfect way of writing?
    I have a presentation next week, and I am on the
    look for such information.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.