Horoscop Pești octombrie 2018

În horoscopul Peștilor din luna octombrie 2018 se insistă pe delimitarea de aspecte inutile ale trecutului, șansa de a călători și a învăța lucruri noi, și pe o viață sentimentală guvernată de un oarecare conservatorism.

Horoscop octombrie 2018 - Pești: Previziuni astrologice generale


Poți descoperi că năzuințele și credințele tale sunt afectate, știrbite de situații, circumstanțe vechi, care nu-și mai au locul în stadiul actual al existenței tale, că trebuie să renunți la ele fără vreun regret, astfel încât să-ți poți continua rapid drumul spre planurile și idealurile ambițioase!

Ai, de altfel, oportunitatea să-ți extinzi orizonturile atât în lumea exterioară, cât și în cea interioară. Intensa sete de cunoaștere ce te străbate îți poate fi potolită de noi posibilități, facilități de a studia. Mintea îți este, oricum, extrem de adaptabilă, gata să absoarbă subiecte neobișnuite, care nu te-au preocupat până acum.

Lipsit de apetit față rutina traiului cotidian, ai prilejul să intri în contact cu oameni originali, proveniți de pe meleaguri îndepărtate, sau să pornești într-o călătorie în stare să-ți furnizeze experiențe de viață inedite, memorabile, pline de învățăminte.
Horoscop Pești octombrie 2018

Ultima zi a lunii este rezervată unor aspecte astrale ale căror efecte se vor face simțite în noiembrie. Se configurează o perioadă prielnică în sfera profesională, de bun augur pentru trasarea realistă a unor planuri pe termen lung, de mare anvergură. Totodată, poți fi motivat să-ți explorezi universul lăuntric în căutarea rădăcinilor autenticității tale.

Pe 9 octombrie 2018, Luna nouă ivită în Balanță provoacă adeseori schimbări în parteneriatele personale, sociale, profesionale și financiare. Poate să-ți fie mai greu să-ți impletesti dorințele, interesele cu cele ale altor persoane. Viabilitatea unei asocieri depinde, în cele din urmă, de realismul, flexibilitatea celor doi implicați în ea. Analizează în ce măsură relațiile tale de parteneriat au un astfel de fundament!

Horoscop Pești septembrie 2018

Ziua de 19 octombrie nu este tocmai potrivită unor întreprinderi necesitând o logică strictă, abilități analitice. Trigonul dintre Mercur și Neptun te determină să plutești pe norii imaginației, să visezi cu ochii deschiși. Intuiția ți se ridică totuși la cote rar atinse altădată, și îți înlesnește succese în activități artistice.

Sub vibrațiile Lunii pline din Taur, în data de 24 octombrie 2018 ești inspirat să-ți simplifici programul și să te ocupi de demersurile tale cele mai importante. Unele dintre ele par să se poticnească, așa că nu ar fi rău să discuți despre ele cu o persoană experimentată, apropiată, cu un fel de mentor.

Horoscop Pești octombrie 2018: Dragoste și cuplu



Viața amoroasă se ferește să ia turnuri bruște, insolite, în care influențele negative și cele negative se întrepătrund,sunt dificil de distins.

În cuplurile statornicite, armonia se menține atât vreme cât cei doi parteneri nu se îndepărtează de valorile lor consacrate, parcurg cărarea bătătorită a ritualurilor lor afective. Aproape orice schimbare, inițiată de ei sau produsă de împrejurări, tinde să creeze dezacorduri, poticneli în împărtășirea lor sentimentală.

Nativii solitari au ocazia să înceapă o idilă cu o persoană cunoscută din vedere ori care are aceleași crezuri, pasiuni ca și ei. O eventuală aventură împreună cu cineva cu un aer exotic, cu multă diferit de ei, pare să le lase, până la urmă, un gust amar.

Horoscop octombrie 2018 - Pești: Muncă și bani


Este posibil să fii întrucâtva sastisit de monotonia de la serviciu, să ai mai puțin randament în muncă, dacă aceasta nu-ți solicită creativitatea. Poți, totodată, să fii stimulat să urmezi un curs de perfecționare a abilităților tale  profesionalesau să pornești într-o călătorie incitantă asociată cu jobul tău.

Horoscop Pești 2018
Horoscop Pești octombrie 2018 Horoscop Pești octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.