Horoscop Berbec octombrie 2018


Horoscopul Berbecului din luna octombrie 2018 aduce în prim plan necesitatea redescoperirii plăcerilor existenței, o imersiune benefică în lumea lăuntrică, mobilizarea către transformarea în bine a sănătății, și o viață amoroasă stand sub semnul împrospătării și senzualității.

Horoscop octombrie 2018 - Berbec: Previziuni generale


Poți avea simțământul că ai uitat, ai pierdut ceva valoros, care obișnuia să te facă fericit. Poate că preocuparea de a avansa în viață, a te ridica la standarde mai înalte, a te alinia unor noi cerințe, te-a determinat să neglijezi ceea ce-ți place în mod autentic. Este timpul să-ți revizitezi trecutul, să culegi din el lucruri de preț, capabile să-ți îmbunătățească prezentul și viitorul!

Horoscop Berbec octombrie 2018

Dornic să te supui unei transformări profunde, îți explorezi cu nesaț universul interior. Oricum, părți ale sinelui ascunse de obicei, inclusiv negative, ies de la sine la suprafață, cerându-ți să le examinezi și eventual să le dai o altă turnură.

Pari să fii motivat să scapi de tabieturi, obiceiuri rele, care îți subminează forța personală, autocontrolul. În plus, ai posibilitatea să-ți dezvălui punctele forte și talentele trecute cu vederea.

Discuțiile însuflețite, îndeosebi intelectuale, cu cei din preajma ta au efect intens asupra minții tale, sugerându-ți uneori o schimbare a perspectivei asupra lumii, a felului cum o abordezi.

De altfel, nu te mulțumești cu aparențele lucrurilor, ai voința să le dai deoparte stratul superficial și să ajungi la miezul lor.

Horoscop Berbec septembrie 2018

Conjunctura astrală din cea din urmă zi a lunii își va arăta influențele în noiembrie. Se întrevăd atunci șanse majore legate de studii și călătorii, dar și dezideratul de a-ți fortifica parteneriatele prin compromisuri, pacturi din urma cărora are toată lumea de câștigat.

Sub efluviile Lunii pline ce-și face sălaș pe 24 octombrie 2018 în Taur, este nevoie să le spui altora cât se poate de limpede, de transparent, ce îți dorești de la ei. O legătură umană extrem de complicată pare să ia sfârșit în termeni respectuoși. Nu poți ține într-una capacul peste spontaneitatea-ți clocotitoare, mai ales dacă tânjesti să te bucuri de o libertate de expresie deplină. Adrenalina îți curge năvalnic prin vene, iar răbdarea pare să ți se evaporeze!

Horoscop Berbec octombrie 2018: Dragoste și cuplu





În unele cupluri mai vechi iese în evidență necesitatea înlăturării prafului rutinei, inerției, prin cufundarea în trecut și regăsirea rădăcinilor sentimentelor reciproce de iubire dintâi.

În același timp, senzualitatea tinde să explodeze atât în conexiunile amoroase consacrate, cât și în cele incipiente. Îndeosebi la debutul lunii, Berbecii singuri trebuie să evite să confunde patima, erotismul cu dragostea.

În data de 9 octombrie 2018, neastâmpărul spiritului te îndeamnă să pui capăt unei relații în doi care nu s-a înălțat la nivelul așteptărilor tale. Cu toate astea, dacă ții cu adevărat la cineva, și există probleme în interacțiunea cu el, pentru a nu-ți risca fericirea pe termen lung, îl poți convinge să discutați cu sinceritate, cu toate cărțile pe masă despre prezentul și viitorul vostru împreună.

Horoscop octombrie 2018 - Berbec: Muncă și bani


Treci printr-un ciclu astrologic favorabil negocierilor, tranzacțiilor financiare, mai cu seamă în parteneriate. De asemeni, ai capacitatea să-ți organizezi ori ajustezi în mod sporit bugetul personal, familial, sau proiectele de afaceri.

Horoscop Berbec 2018
Horoscop Berbec octombrie 2018 Horoscop Berbec octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.