Horoscop Săgetător octombrie 2018


Potrivit horoscopului Săgetătorului din luna octombrie 2018, ești marcat de nehotărâre în privința traseului existenței tale, ești atras de o relativă însingurare necesară revitalizării și evaluării sinelui, și trebuie să-ți ții în frâu impulsuri păguboase în viața sentimentală.

Horoscop octombrie 2018 - Săgetător: Previziuni generale


Pari să fii cuprins de o oarecare derută față de ceea ce-ți dorești mai mult pe lume. În acest context, nu este indicat să iei decizii importante, având capacitatea să-ți restrângă libertatea alegerilor, ci să aștepți ca lucrurile să se așeze, să se reconfigureze, în relația ta cu mediul exterior.

Horoscop Săgetător octombrie 2018

Energia ți se direcționează îndeosebi spre viața personală, privată. Este o vreme potrivită unei relative retrageri din tumultul social, în scopul meditației, regenerării trupești, sufletești, mentale. Ai șansa să intri în contact cu zone ascunse până acum ale universului tău interior, să te dedici unei întreprinderi spirituale. Nu este cazul, deocamdată, să te avânți în proiecte noi, de mare anvergură.

Câteodată, poate fi necesar să-ți înfrânezi înclinația de a te închide în tine, a-ți tăinui gândurile, opiniile, astfel încât să nu-i determini pe oameni să își facă o impresie greșită despre tine.

Ai posibilitatea să-ți treci în revistă cu luciditate trecutul, și să te despărți de atașamente față de oameni, lucruri, circumstanțe care te trag în jos, te împiedică să te înalți spre idealurile tale.

Horoscop Săgetător septembrie 2018

Conjunctura astrală din cea din urmă zi a lunii își va pune amprenta asupra existenței tale în noiembrie, când mintea îți va fi mai alertă, vei avea parte de o intensă comunicare socială și vei avea prilejul să-ți fortifici vechi prietenii...

Luna nouă ivită pe 9 octombrie în Balanță pune pe foc emotivitatea, simțămintele, până pe punctul de a fi eliberate cu violență în afară. Stăpânește-ți o impulsivitate ce te împinge să reacționezi excesiv din cauza unor probleme mărunte. Nu lăsa ca un capriciu, o emoție de moment să-ți pună în pericol stabilitatea din interacțiunea cu cei din preajma ta. Poți fi îndrumat să-ți reafli unicitatea, originalitatea atunci când ești în mijlocul unui grup, unei colectivități.

Horoscop Săgetător octombrie 2018: Dragoste și cuplu




Dragostea preferă să o apuce pe cărări ocolite, umbrite, uneori chiar abrupte...

Nativii singuri trebuie să se lupte cu o timiditate exagerată, nocivă, ce-i poate împiedica să-și mărturisească iubirea față de o persoană specială, fie să se străduiască să nu se angreneze într-o aventură amoroasă cu cineva care este implicat deja într-o relație de cuplu.

Cei din cuplurile consacrate pot fi traversați de năzuința ardentă de a-și împărtăși dragostea, la fel ca și partenerul lor, într-o cât mai mare intimitate, eventual să se închidă împreună cu acesta în casă, și să arunce cheia de la ușa de intrare pe o fereastră!

Sub efluviile Lunii pline poposite în ziua de 24 octombrie 2018 în Taur se impune să te ferești de tendința de a visa cu ochii deschiși la o relație în doi perfectă, în loc să faci pași concreți pentru a-ți invigora conexiunea cu tovarășul tău de viață sau a te apropia de cineva care-ți place în lumea reală. Dacă ești solo, trebuie să conștientizezi că nu ai cum să intri într-o idilă pe care ți-o dorești fără să-ți sacrifici nițel din libertate!

Horoscop octombrie 2018 - Săgetător: Muncă și bani


Nu parcurgi o perioadă prea prielnică unor inițiative majore în sfera profesională. Poți, mai curând, să te concentrezi pe achitarea cu brio de sarcinile tale curente și pe perfecționarea abilităților tale profesionale.

Horoscop Săgetător 2018

Horoscop Săgetător octombrie 2018 Horoscop Săgetător octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.