Horoscop Fecioară octombrie 2018

Horoscopul Fecioarei din luna octombrie 2018 anunță interesul de a te debarasa de legături umane și conjuncturi păguboase, o relaționare fericită pe scena socială, un program zilnic foarte încărcat și o viață amoroasă optimizată de comunicare.

Horoscop octombrie 2018 - Fecioară: Previziuni generale


Tinzi să te întrebi în ce măsură unii oameni cu care te vezi zi de zi mai au vreun rol semnificativ în viața ta. Ești gata să te desprinzi de situații, circumstanțe care îți risipesc timpul și nu-ți furnizează satisfacțiile pe care ți le făgăduiau cu câtăva vreme în urmă. De fapt, descoperi că activitățile sociale mai puține, dar de calitate, au capacitatea să-ți dăruiască un plus de liniște, seninătate și împliniri notabile.

Oricum, nu ești atras de secluziune, te simți nemaipomenit de bine printre oameni, și pari să ai o grămadă de conversații utile, fertile, îndeosebi într-un grup, într-o colectivitate. Te adaptezi cu ușurință unor conjuncturi neobișnuite, și ai prilejul să cunoști mulți oameni originali, să vizitezi locuri noi, nu foarte indepărtate de casă.
Horoscop Fecioară octombrie 2018

Mintea îți este febrilă, mereu în acțiune, însă pare să-ți lipsească concentrarea, mai ales că ești ispitit să te implici în prea multe demersuri. Energia clocotitoare care te străbate și persoanele incitante din jurul tău te determină să ai mai mereu o agenda zilnică extrem de încărcată. Îți găseșți o mulțime de treabă, iei parte la tot felul de evenimente și întruniri sociale, te înhami în diverse obligații, comisioane, sarcini.

Horoscop Fecioară septembrie 2018

Configurația astrologică din ultima zi a lunii își va arăta influențele în noiembrie, în decursul unei perioade când emotivitatea tinde să-ți încețoșeze logica, ești predispus să acorzi o atenție mai mare familiei, și se impune să fii extrem de prudent în tranzacțiile financiare.

Pe 24 octombrie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Taur, este indicat să te conformezi normelor tale morale, indiferent ce-ți spun alții. În acest fel, ai capacitatea să-ți menții stabilitatea într-o lume învolburată, derutantă. Nu te ascunde în carapacea unei precauții exagerate, astfel încât să fii în pas cu împrejurări surprinzătoare. Nu reacționa impulsiv, păstrează-ți cu orice preț calmul, pentru a lua hotărârile potrivite la momentul potrivit.

Horoscop Fecioară octombrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea dă jos măștile de pe fețele celor ce o caută cu tot dinadinsul...

În cuplurile formate se instalează o atmosferă de sinceritate totală. Ambii parteneri sunt dispuși să joace cu toate cărțile pe masă, să dea glas unor frustrări sau năzuințe ținute sub tăcere luna trecută. De altfel, comunicarea dintre ei poate să treacă dincolo de barierele cuvintelor, să se desfășoare intuitiv prin simple gesturi ori priviri.

Nativii solitari au posibilitatea să-și exprime cu persuasiune, extrem de sugestiv, sentimentele de iubire față de o persoană care-i atrage, și să-și mărească astfel șansele de a-i cuceri inima.

Horoscop octombrie 2018 - Fecioară: Muncă și bani


Forța de convingere, abilitatea excelentă de a-ți transmite gândurile, ideile, îți înlesnesc succese importante mai cu seamă într-o activitate profesională asociată cu relațiile cu publicul, vânzările, reclama.

Luna nouă poposită pe 9 octombrie 2018 în Balanță crează haos, confuzie în plan financiar. Orice demers financiar, din afaceri din această zi trebuie să fie examinat cu o minuțiozitate maximă, din toate punctele de vedere, discutat cu toate persoanele implicate în el.

Horoscop Fecioară 2018
Horoscop Fecioară octombrie 2018 Horoscop Fecioară octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.