Horoscop Fecioară septembrie 2018

Horoscopul Fecioarei din luna septembrie 2018 are drept orientări principale creșterea sferei tale de influență, a impactului pe care îl ai asupra altora, beneficii furnizate de creativitatea ta, o viață sentimentală descătușată de dificultăți ori falsitate, una profesională ambițioasă și o activitate financiară fructuoasă, dar împunând unele restricții.

Horoscop septembrie 2018 Fecioară: Previziuni astrologice generale


Străbătut de o considerabilă forță revitalizantă, încredere în tine însuți, ai prilejul să-ți afirmi cu succes personalitatea, ideile. Ești bine primit în societate, oamenii tind să te aprecieze și să-ți sprijine interesele, mai ales că știi instinctiv cum să procedezi pentru a te pune în lumina cea mai favorabilă și să dai dovadă de tact, diplomație în relaționarea cu ei.

Ai parte, așadar, de oportunități în relațiile cu publicul, dar și grație unor călătorii în zone nu foarte îndepărtate de casă. Ți se înlesnește redescoperirea și valorificarea creativității, talentelor, canalizarea acestora spre țeluri practice. Nu este exclus să-ți transformi un hobby într-o afacere sau într-un demers lucrativ.

Efuziunea, dinamismul care te caracterizează în această lună nu te fac să-ți ignori starea de sănătate. Dimpotrivă, pari să îți reconsideri stilul de viață, însă nu ți se recomandă să iei măsuri radicale, bruște, în ameliorarea acestuia!
Horoscop Fecioară septembrie 2018

Ziua de 7 septembrie 2018 stă sub semnul a trei aspecte astrale: Mercur este în trigon atât cu Saturn, cât și cu Uranus, iar Soarele se află în opoziție cu Neptun. Mintea îți strălucește prin limpezime, așa că poți să evaluezi mai realist diverse aspecte ale existenței. Interacțiunea cu cei din jur îți poate rezerva surprize plăcute, evenimente remarcabile, cu efecte pe termen lung. Oamenii te iau în serios, mai cu seamă dacă ești sincer, onest, și flexibil în comunicarea cu ei.

Bucuria intensă de a trăi te inspiră să-ți dezvălui idealuri noi, implinitoare, sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 9 septembrie 2018 în Fecioară. Spontaneitatea ta și împrejurările norocoase ale existenței îți facilitează oricum materializarea grabnică a unor obiective majore. 

În data de 11 septembrie 2018, Soarele în sextil cu  Jupiter și trigonul Soarelui cu Pluton, te îndeamnă să scoți la iveală tot ce ai mai bun în tine. Vigoarea, perseverența și abilitatea de a întrezări ce se ascunde dincolo de aparențe îți pavează drumul către succes.

Horoscop Fecioară august 2018

Bunăvoința cu care îi tratezi pe alții este atuul tău principal, pe 16 septembrie 2018, datorită trigonului dintre Mercur și Pluton și sextilului lui Mercur cu Jupiter.
Îți extinzi cu ușurință cunoștințele dintr-un domeniu care te pasionează, iar forța ta de concentrare îți este de folos într-un proiect complex, laborios.

Soarele în conjuncție cu Mercur, pe 21 septembrie 2018, îți infuzează neastâmpăr gândirii și te solicită  într-o grămadă  de discuții, comunicări, vizite și comisioane. Ai la îndemână o serie de informații prețioase, inaccesibile altora. Pe de altă parte, poate fi necesar să-ți ierarhizezi activitățile, astfel încât, să nu-ți consumi în zadar energia, implicându-te în prea multe.

Luna plină instalată pe 25 septembrie 2018, în cerurile Berbecului, te îmboldește să-ți îndrepți atenția către copii, demersuri creative și relații de iubire pasionale. Plin de simpatie față de cei din preajma ta, ai potențialul să le luminezi viețile, sufletele.
Expresivitatea ta iesita din comun te ajută să joci un rol principal pe scena lumii.

Horoscop Fecioara septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Conjunctura astrologică din această lună indică înseninarea semnificativă a vieții amoroase, depășirea unor eventuale probleme, dificultăți deloc neglijabile din acest punct de vedere.

Un posibil conflict dintr-o relație sentimentală deja existentă este pe cale să fie stins, fie prin regăsirea comuniunii afective dintre cei doi parteneri, fie prin voința lor de a ajunge la o despărțire, ca urmare a recunoașterii incompatibilității dintre ei.

Dragostea pune accentul pe sinceritate și deschiderea reciprocă dintre membrii cuplului. Comunicarea excelentă dintre aceștia depășește granițele normale, apropiindu-se de una intuitivă.

Nativii solitari sunt mobilizați să ocolească o aventură superficială și se pot angaja într-o idilă veritabilă datorită forței de sugestie cu care își exprimă sentimentele față de o persoană ce-i captivează.


Horoscop septembrie 2018 Fecioară: Muncă și bani


Proiectele profesionale și cele de afaceri par să fie avantajate și ele de claritatea și abilitatea cu care sunt promovate.

Pari să ai o mulțime de făcut la serviciu, însă ai răbdarea și focalizarea necesare pentru a duce la bun sfârșit orice sarcină, cât de mică, care-ți este încredințată. Se impune să-ți ții în frâu uneori o impulsivitate păguboasă în relațiile cu colegii și șefii. De asemeni, este o vreme prielnică pentru aflarea unui job (nou).

În ultima decadă din septembrie se anunță un șir de circumstanțe de bun augur în sfera financiară. Ai capacitatea să-ți optimizezi planurile de afaceri, demersurile ținând de bani, să găsești metode de a-i extrage chiar și din piatră seacă. Chiar dacă portofelul ți se umflă constant, poate fi nevoie să-ți ții sub control predispoziția de a fi prea cheltuitor, a arunca cu banii pe fereastră pentru a le face pe plac altora.

Horoscop Fecioară 2018
Horoscop Fecioară septembrie 2018 Horoscop Fecioară septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.