O ținută reușită - Mangata


Ca la orice eveniment deosebit, ținuta pe care o vei purta este una foarte importantă. În special pentru doamnele care vor să arate impecabil. Așadar, iată câteva sfaturi pentru a-ți găsi rochia perfectă pentru evenimentul la care vei participa. 

Mangata rochie


Caută rochia de ocazie din timp 

Pentru că e atât de simplu să găsești rochii de nuntă elegante online, cel mai bine ar fi să te asiguri că o achiziționezi din timp. 


Alege ținuta în funcție de forma corpului 

Chiar dacă rochia creion arată superb pe altcineva, nu înseamnă că va sta la fel de bine pe tine. Ai grijă mereu ca rochia sau ținuta aleasă să fie croită atent și să te avantajeze. Te vei simți mult mai bine într-o rochie care îți scoate în evidență atuurile.

Nunțile sunt un prilej perfect pentru a-ți afișa stilul, așa că profită de ocazie și construiește un look pe care să-l revezi cu plăcere în fotografii. Fiind o ocazie, elegantă prin definiție, este nepotrivit să ai o ținută casual la nuntă – decât dacă mirii insistă.



Nu te îmbrăca la fel ca domnișoarele de onoare 

Vrei să fii sigură că nu vei fi confundată cu o domnișoară de onoare? Atunci întreabă mireasa ce culoare a ales pentru rochiile lor, ca să știi ce să nu îți cumperi. Poate părea un detaliu minor, însă dacă vrei cu adevărat să te distingi între invitați, trebuie să îl iei în considerare.

Ca stil, sunt la mare căutare rochiile cu o croiala midi, creion și rochiile cu volane. Materialele cele mai șic sunt satinul și textilele vaporoase. Pentru o petrecere de nuntă care are loc ziua, poți construi un look degajat alegând ținute elegante de nuntă pe care le-ai putea purta și cu alte ocazii, de exemplu la un cocktail.

O rochie de nuntă de zi este cea mai bună alegere pentru cununia civilă sau cea religioasă, dar și pentru o recepție scurtă sau restrânsă. Imprimeurile florale puternice sunt ideale pentru a-ți înveseli ținută într-o zi festivă.
Dacă, în general, rochia de nuntă a unei doamne trebuie să fie cel puțin până la genunchi, pentru domnișoare și adolescente, ea poate fi puțin mai scurtă, cu condiția de a nu fi purtată în biserică, ci doar la petrecere. Seara, însă, rochia lungă este cea mai potrivită.


Știai că poți fi conservatoare și senzuală în același timp?


Mangata
Da, e adevărat – și testul este trecut cu brio de superbele rochii de seară de culoare închisă, cu inserții din dantelă lucrate manual. Cu un plic argintiu și sandale cu toc, ești pregătită să te bucuri de petrecere.

Atunci când timpul îți permite să schimbi mai multe ținute de nuntă, alege-ți ținuta de zi cu grijă, mai ales dacă vei însoți mirii în biserică.
La cununia religioasă, un detaliu important este lungimea rochiei sau a fustei, iar dacă vei avea două ținute, nu ai motiv să îl scapi din vedere. La ocaziile speciale, poartă o rochie croită pe corp, în care te vei simți mai elegantă și mai atrăgătoare ca oricând!


Pentru că în sezonul rece culorile din garderobă devin mai intense și mai închise, iar materialele se adaptează temperaturii exterioare, e nevoie să ai o abordare puțin diferită când alegi ținuta de ocazie. În funcție de preferințe poți alege modelul preferat, deoarece, în comerț, există o gama foarte vastă și variată de rochii de seară lungi ieftine.
Rochiile de nuntă negre sunt printre cele mai potrivite, însă nu te feri nici de cele colorate sau cu imprimeuri îndrăznețe.

O ținută reușită - Mangata O ținută reușită - Mangata Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.