Horoscop Leu octombrie 2018

În horoscopul Leului din luna octombrie 2018 prevalează despărțirea grâului de neghină în plan privat, în familie, și canalizarea eforturilor  tale pe țeluri corelate cu  casa și oamenii dragi. Viața sentimentală este entuziasmată de nostalgie și tinde să se ancoreze în trecut.

Horoscop octombrie 2018 - Leu: Previziuni astrologice generale


Ești mobilizat să faci o distincție strictă între ce să menții și ce să elimini din viața personală, într-o analiză ce pornește din lumea interioară către cea exterioară. Îți redefinești ce înseamnă "casa", ce trebuie să întreprinzi pentru a-ți învigora legăturile familiale, cufundându-te în sine și redescoperindu-ți rădăcinile formării tale ca personalitate.

În acest scop, îți treci în revistă experiențele de viață recente și ești înclinat să-ți trasezi planuri ambițioase asociate cu locuința, cu oamenii apropiați, cu siguranța lor, inclusiv cea materială.
Horoscop Leu octombrie 2018

Apartenența la familie sau la un grup de persoane pe care-l identifici cu aceasta reprezintă o prioritate. Ai, de altfel, prilejul să ajungi într-o poziție de lider în familie, dar trebuie să te ferești să le dictezi membrilor acesteia ce au de făcut, concentrându-te în schimb pe revitalizarea conexiunilor cu ei.

Fie împrejurările, fie voința ta te determina să te ocupi mai mult de locuință, de îmbunătățirea facilităților ei.

Influențele astrale din cea din urmă zi a lunii vor fi resimțite în noiembrie, când vei beneficia de o creativitate sporită, greu uneori de exploatat, din pricina lipsei tale de focalizare, te vei remarca printr-o atitudine prietenoasă și sociabilitate, îți vei lua inima în dinți pentru a-ți afirma cu tărie convingerile, interesele.

Horoscop Leu: Septembrie 2018

Pe 9 octombrie 2018, Luna plină din Balanță pune accentul pe convergența ta și a celor din preajmă pe aceleași preocupări, țeluri. Generozitatea îți iese la lumină în compania unor oameni animați de aceleași credințe ca și tine. Poți să-ți faci bagajele în grabă pentru a profita de o oportunitate de a călători peste hotare.

Sub efluviile Lunii noi răsărite în data de 24 octombrie 2018 este indicat să te aștepți la tot ce e mai bun și să te pregătești pentru tot ce-i mai rău. Ce ți se întâmplă astăzi îți solicită atât optimism, cât și realism. Orice obstacole ți se ivesc în cale sunt mai ușor de înfrânt dacă știi limpede încotro te îndrepți și de ce ți-ai ales o anumită destinație.

Horoscop Leu octombrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea se întreabă cu insistență la ce stadiu a ajuns și care-i sunt următoarele obiective...

Nativii angajați într-o relație de cuplu tind să-și estimeze realizările avute până acum cu tovarășul lor de viață. Pot avea pornirea să revadă vechi fotografii de la debutul conexiunii lor afective, să pice nițel în nostalgie. Asta nu-i împiedică, însă, să-și actualizeze, împrospăteze dovezile de iubire față de partenerul lor.

Leii singuri pot fi străbătuți și ei de gânduri și emoții legate de o poveste de dragoste trecută, ba chiar s-o reînchege, să revină în brațele unui partener de care au fost despărțiți o vreme.

Horoscop octombrie 2018 - Leu: Muncă și bani


În această lună pari să fii tentat să-ți potolești întrucâtva ambițiile profesionale, pentru a fi cât mai mult timp în sânul familiei, alături de persoanele îndrăgite. Nu mai eșți dispus să-ți asumi proiecte de mare anvergură, ce pot să-ți necesite ore suplimentare de muncă sau chiar lucrul de acasă.

Horoscop Leu 2018

Horoscop Leu octombrie 2018 Horoscop Leu octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.