Horoscop Rac octombrie 2018

Horoscopul Racului din luna octombrie 2018 anticipează redirecționarea fertilă a creativității, pofta de a te bucura din plin de deliciile vieții, o interacțiune avantajoasă în sfera socială și un climat astral foarte prielnic împlinirilor din dragoste.

Horoscop octombrie 2018 - Rac: Previziuni generale


Tinzi să-ți refocalizezi impulsurile creative spre o direcție importantă a vieții, fără să le folosești, doar pentru  a te amuza. Pe de altă parte, uneori, te cufunzi adânc în unele plăceri, descoperind poate că le-ai ignorat sau neglijat.

Ieși, așadar, din carapacea unei prudențe excesive, gata să te lași în voia spontaneității, a unei inspirații consistente. Ai capacitatea să radiezi bucurie, veselie în sufletele celor care te înconjoară.
Horoscop Rac octombrie 2018

Posezi instinctul de a te înfățișa lumii în cea mai favorabilă lumină, a ieși în evidență prin originalitatea ta.

Ultima zi a lunii stă sub semnul unei conjuncturi astrologice ce se va face simțită în noiembrie. Se întrevede atunci o perioadă de concentrare asupra sferei profesionale, armonizare a relațiilor cu colegii de muncă, reconectare cu familia și înțelegerii nevoilor tale cele mai profunde.

Horoscop Rac septembrie 2018

Pe 9 octombrie 2018, sub efluviile Lunii noi din Balanță, o veste surprinzătoare de la serviciu te poate tensiona, enerva, determinându-te să-ți regăsești calmul, liniștea în sânul familiei. Chiar dacă te simți în siguranță deplină acasă, poate fi totuși nevoie în această zi să te concentrezi pe o schimbare pozitivă din plan social.

Luna plină apărută în data de 24 octombrie 2018  în Taur pune și ea accentul pe dezideratul de a nu lăsa lumea de afară să-ți tulbure seninătatea familială. Este necesar să te străduiești să nu permiți ca problemele din alte planuri ale existenței să interfereze cu atmosfera de acasă, să ți-o impieteze într-un fel sau altul!

Horoscop Rac octombrie 2018: Dragoste și cuplu


Ispitit să te joci cu dragostea, ai mare grijă să nu te frigi în vâlvătăile sale imprevizibile!

Îndeosebi în cazul nativilor singuri, numeroasele oportunități din iubire ascund capcane perfide. Înzestrați cu o aură de farmec, sunt tentați să flirteze mai mult decât de obicei, să se complacă într-un joc de-a v-ați ascunselea cu amorul. Se impune să nu le dea false speranțe unor potențiali parteneri. Dacă își asumă riscuri sporite în apropierea de o persoană care îi atrage, trebuie să se asigure că aceasta este cea Unică, în mod veritabil specială, menită să le fie suflet pereche.

Racii implicați deja într-un cuplu au prilejul să-și facă partenerul de viață să se reîndrăgostească de ei, să-și reînnoiască și reenergizeze conexiunea cu acesta.

Horoscop octombrie 2018 - Rac: Muncă și bani


Pofta de a trăi la maximum îți poate da înclinația de a fi sastisit, plictisit la serviciu.
Nu prea te trage inima să te avânți în acțiuni profesionale  laborioase, minuțioase, ce-ți solicită foarte mult concentrarea. Deși sezonul estival s-a încheiat, iar cel hibernal nu a început încă, poate fi indicat să-ți iei o vacanță!

Horoscop Rac 2018
Horoscop Rac octombrie 2018 Horoscop Rac octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.