Horoscop Gemeni octombrie 2018

Conform horoscopului zodiei Gemeni din luna octombrie 2018, ți se sugerează să-ți afirmi cu tărie interesele și simțămintele, să-ți optimizezi stilul de viață. Dragostea nu mai acceptă compromisuri nocive, fără temei, iar întreprinderile profesionale îți sunt dinamizate de o ambiție ieșită din comun.

Horoscop octombrie 2018 - Gemeni: Previziuni generale


Nu mai ești tentat să treci cu vederea micile necesități ale vieții. Sentimentul că nu primești ceea ce ți se cuvine în urma străduințelor de zi cu zi se poate risipi după ce descoperi că nu le-ai cerut cu adevărat celor din jurul tău ce îți dorești în mod real de la ei. Cere și ți se va da! Poate că ar trebui să iei în considerare cum să-ți transformi obligațiile cotidiene în oportunități de a accede la realizări majore!

Este vremea să faci ordine în existența ta, focalizandu-te asupra bucăților de puzzle, părților aparent minore care construiesc întregul destinului tău.
Horoscop Gemeni octombrie 2018

Pari să fii mobilizat să distingi cât mai clar ce ai de întreprins pentru a avea mai multă grijă de tine însuți, a-ți armoniza conexiunea dintre trup și minte. Poate fi nevoie, în acest sens, să analizezi la rece ce diete și ce exerciții fizice îți sunt cele mai potrivite, să găsești metode noi de a te detensiona psihic și a te pune la adăpost de temeri adeseori iraționale.

Horoscop Gemeni septembrie 2018

Evenimentele astrale din cea din urmă zi a lunii își vor propaga influențele în noiembrie, când se previzionează întărirea unor parteneriate vechi și lansarea în altele, pline de promisiuni, năzuința de a readuce în viața ta plăceri notabile, pierdute cumva pe drum, precum și efluviile bogate creative, în stare să-ți activizeze existența în toate aspectele sale.

Pe 24 octombrie, sub amprenta Lunii pline ițite în Taur, ești smuls din înclinația de a rămâne în culisele scenei lumii. Singurătatea nu-ți mai stârnește apetitul, iar neastâmpărul lăuntric te determină frecvent să fii sufletul petrecerilor, cel care sparge gheața într-o situație paralizată de conformism.

Horoscop Gemeni octombrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea năzuiește să se purifice, să se vindece, fără să ezite, dacă este cazul, să taie răul din rădăcini, să pună punct unor conexiuni în doi.

Dacă nativii integrați într-o relație de cuplu solidă nu au de ce să fie afectați de această circumstanță astrologică, cei dintr-una șubredă, care scârțâie de ceva vreme, pot fi siliți să cugete adânc dacă mai are rost ori nu să o ducă mai departe.

Pe de altă parte, Gemenii singuri trebuie să discearnă cu mai multă prudență cu cine se angajează într-o idilă. Dacă fac alegerea corectă, au șansa să se însănătoșească sufletește după o decepție extrem de amară în amor, să pună bazele unei relații îndelungate și fericite!

Luna nouă găzduită pe 9 octombrie 2018 în Balanță îți pune pe jar spontaneitatea în iubire, te încurajează să dai o perspectivă nouă relației cu tovarășul tău de viață ori să apelezi la o strategie nouă, creativă, de a cuceri inima unei persoane care te captivează!

Horoscop octombrie 2018 - Gemeni: Muncă și bani


După câteva dileme, întrucâtva insignifiante din sfera profesională, ai prilejul să te afirmi mai cu seamă în proiecte ambițioase. Atuurile tale sunt atenția sporită la detaliile demersurilor tale, imboldul de a le aduce aproape de perfecțiune, a ți le eficientiza.

Horoscop Gemeni 2018
Horoscop Gemeni octombrie 2018 Horoscop Gemeni octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.