Horoscop Taur octombrie 2018


În horoscopul Taurului din luna octombrie 2018 se reliefează ajustarea, ameliorarea și fructificarea relațiilor de parteneriat, o viață amoroasă inițial problematică și o atmosferă de bun augur în demersurile profesionale și financiare.

Horoscop octombrie 2018 - Taur: Previziuni generale


În cea dintâi decadă a lunii, ești confruntat cu disfuncțiuni în legături de asociere, mai cu seamă în doi, personale, sociale, profesionale, de afaceri. Pentru a le revitaliza, atât tu, cât și persoanele cu care ai astfel de conexiuni trebuie să dați dovadă de bunăvoință, calm și disponibilitate de a face concesii unii altora.

Negocierile purtate anterior tind să aibă succes, mai ales că pari înclinat să lași de la tine, să apelezi la compromisuri, întrucât ai nevoie, mai mult decât de obicei, de oameni capabili să  te sprijine în întreprinderile tale majore. De fapt, discuțiile cu ei au capacitatea să te lumineze, să te facă să te înțelegi mai bine, să-ți scoți la lumină un potențial puțin exploatat până acum.
Horoscop Taur octombrie 2018

De asemeni, persoane ce-ți sunt apropiate sunt pe cale să-ți ceară mai des ajutor, sfat și îndrumare. Ferește-te, totuși, să-ți umbrești interesele proprii pentru a le susține pe cele ale altora, să dăruiești prea mult față decât primești!

Horoscop Taur septembrie 2018

Contextul astrologic din ultima zi din octombrie își va pune amprenta asupra ta în noiembrie. Se anticipează atunci o perioadă dedicată investigării aspectelor profunde ale lumii și sinelui, unor lecții de viață importante, dar și unei griji deosebite față de starea ta de sănătate.

Pe 24 octombrie 2018, opoziția dintre Soare și Uranus își insuflă neastâmpăr, nerăbdare. Nu mai accepți regulile scrise și nescrise ale jocului social, ții cu tot dinandinsul să-ți afirmi independența, individualitatea. Înfrânează-ți impulsul de a-i șoca pe cei din preajmă, de a fi prea incăpățânat și necooperant cu aceștia!

Horoscop Taur octombrie 2018: Dragoste și cuplu



Dacă la începutul lunii dragostea pare să aibă suișuri și coborâșuri bruște din pricina lungimilor de undă cumva diferite pe care își transmit simțămintele partenerii de cuplu, mai apoi, armonia tinde să se instaleze între ei. Desigur, cu condiția de a renunța amândoi la atitudini, puncte de vedere individualiste!

Șansele ca așa ceva să se întâmple sunt sporite de năzuința fierbinte a fiecăruia de a-și împărtăși emoțiile, sentimentele unul altuia.

Deși nu le este tocmai ușor, Taurii singuratici pot să-și închege o idilă promițătoare, numai dacă nu au standarde exagerat de înalte despre un potențial partener de cuplu.

Sub vibrațiile Lunii pline apărute pe 24 octombrie în Taur, ești îmboldit să renunți la o prudență exagerată în dragoste. Cu riscul de a-ți afișa punctele vulnerabile, ești gata să-ți deschizi complet sufletul, să-ți declari declari cu efuziune sentimentele față de persoana iubită, indiferent dacă ești sau nu într-o conexiune de cuplu.

Horoscop octombrie 2018 - Taur: Muncă și bani


Se anunță un ciclu astral prielnic încheierii unor înțelegeri reciproc avantajoase și semnării unor contracte importante. Îndeosebi în a doua decadă din octombrie, îți crește popularitatea la locul de muncă, grație și abilității de a coopera și a media conflicte între colegi. Desigur, asocierile financiare și profesionale sunt pe cale să-ți furnizeze cele mai impresionante beneficii.

Luna nouă poposită pe 9 octombrie 2018 în cerul Balanței te inspiră și ea să alegi la serviciu colaborarea în locul unei competiții acerbe. Sinceritatea, onestitatea ta și a altora reprezintă repere majore.

Horoscop Taur 2018

Horoscop Taur octombrie 2018 Horoscop Taur octombrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.