Horoscop Leu noiembrie 2018

Horoscopul Leului din luna noiembrie 2018 lasă să se întrezărească beneficii asociate cu străinătatea, integrarea în societate, atitudinea ta pozitivă, o viață amoroasă avantajată de echilibrarea pasiunii cu prietenia, și o activitate financiară necesitând precauție.

Horoscop noiembrie 2018 - Leu: Previziuni astrologice generale


O ocazie de a călători apărută brusc, pe neașteptate, are potențialul să te îndrume spre experiențe de viață pline de învățăminte. Oricum, pari să ieși mai mereu din tiparele convențiilor, regulilor nescrise.

Ești înclinat să faci mai ales ceea ce-ți place, sau să încerci noi căi de a te bucura de existență. Te focalizezi pe delicii nemaiîncercate ale trăirii, te întâlnești frecvent cu prietenii, în cadrul unor agape, petreceri.

Optimist în privința viitorului tău, mai îndrăzneț, mai cordial și mai spiritual decât de obicei, pari să-i captivezi pe cei din jurul tău și să-i determini să-ți caute foarte des compania.
Horoscop Leu noiembrie 2018

De altfel, după o perioadă anterioară de separare a grâului de neghină din sfera socială, ai contacte și discuții fertile cu persoane influente, binevoitoare.

Creativitatea impetuoasă pe care o ai la dispoziție tinde să-ți ofere satisfacții, împliniri, atâta vreme cât nu încerci să o canalizezi în vreun fel, ci te lași purtat de ea, cu flexibilitate, spre demersuri înnoitoare, imprevizibile.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Un șir de evenimente incitante sunt pe punctul să se ivească acasă pe 7 noiembrie 2018, sub efluviile Lunii noi din Scorpion. Poți avea un câștig notabil prin vânzarea sau cumpărarea unei proprietăți funciare. Pe de altă parte, poți primi vestea că familia ți se poate extinde, fie printr-un copil, fie printr-o căsătorie!

În data de 23 noiembrie 2018, Luna plină răsărită în Gemeni te îmboldește să te bucuri din plin de tovărășia unor oameni cu mult diferiți de tine dar, îți amintește și că, în acest context, trebuie să rămâi tu însuți, să nu-ți pierzi din vedere autenticitatea!

Horoscop Leu noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


În această lună, dragostea are de câștigat în urma împletirii strânse dintre senzualitate și camaraderie.

Abilitatea de a atinge corzile cele mai sensibile ale sufletului cuiva îți asigura împliniri în iubire, indiferent dacă abia inchegi o relație de cuplu ori ești deja implicat într-una.

Atitudinea extrem de pătimașă din amor are o fațetă clară, pozitivă, cât și una negativă, ce poate include orbirea, iluzionarea păguboasă a nativilor singuri și stârnirea unei gelozii nejustificate de nimic în cazul celor angajați într-o conexiune în doi.

Din fericire, astfel de tendințe pot să fie contracarate de predispoziția ambilor membri ai cuplului de a se deschide întru totul unul față de celălalt, a-și comunica cu maximă sinceritate dorințele, nevoile și păsurile!

Horoscop noiembrie 2018 - Leu: Muncă și bani  


Banii îți intră cu ușurință în buzunare, dar par să ți le părăsească la fel de ușor. Se impune, așadar, să îți ții în frâu cu strășnicie cheltuielile, cu toate că veniturile îți sunt pe o pantă ascendentă.

Poți avea unele profituri substanțiale, îndeosebi din asocieri financiare sau colaborări în afaceri.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Leu noiembrie 2018 Horoscop Leu noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.