Horoscop Rac noiembrie 2018

În horoscopul Racului din luna noiembrie 2018, se evidențiază transformări în general favorabile în plan social și profesional, șansa de a călători, o atenție deosebită față de sănătate și o viață amoroasă fericită.

Horoscop noiembrie 2018 - Rac: Previziuni astrologice generale


Circumstanțe neașteptate, întorsături surprinzătoare ale soartei, par să aibă un impact însemnat asupra statutului tău social și profesional.

Starea de sănătate ți se îmbunătățește semnificativ și, dacă ai vreo afecțiune, este probabil să-i afli cauzele și să treci printr-o vindecare aproape miraculoasă. Ești motivat să-ți schimbi în bine stilul de viață, să-ți optimizezi tonusul fizic și psihic, astfel încât să-ți armonizezi relația dintre trup, minte și suflet.
Horoscop Rac noiembrie 2018

Dacă obligațiile din muncă îți permit, ai posibilități sporite să pleci într-o călătorie îndelungată. De altfel, par să dispară de la sine o serie de dificultăți mai vechi țînând de o deplasare în străînătate, lucrul sau stabilirea într-o altă țară, comunicarea cu oameni dragi de pe meleaguri îndepărtate.

 De asemeni, tinzi să ai sucese în studii, învățătură, examene, să îți redezvălui talente cumva umbrite.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Sigur pe valorile tale, invigorat din punct de vedere emoțional și spiritual, te lansezi cu temeritate în mediul exterior, în interacțiunea cu oamenii, fapt ce îți înlesnește accelerarea, dinamizarea drumului spre țelurile tale.

Sub vibrațiile Lunii pline apărute pe 23 noiembrie 2018 în Gemeni, ești înclinat să-ți acorzi un răgaz de odihnă, relaxare, de-a lungul căruia să reflectezi asupra îndatoririlor tale, a promisiunilor făcute celor pe care îi îndrăgeșți. Poți dori să te debarasezi de povara unor responsabilități ce nu-și mai au rostul în stadiul actual al existenței tale.

Horoscop Rac noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea se eliberează de un oarecare conservatorism, de o prudență ieșită din comun...

În eventualitatea că ești singur, ai șansa să înfiripi o idilă serioasă , pe termen lung, ce se poate împlini printr-o căsătorie !

Dacă ai un partener de mai multă vreme, ești impulsionat să-l scoți mai des în lume, la petreceri, agape, reuniuni cu amicii.

Pe 7 noiembrie 2018, Luna nouă instalată în cerul Scorpionului este extrem de auspicioasă în amor. În caz că ești în căutarea iubirii, o poți afla împreună cu o persoană care te admiră, te așeza pe un piedestal înalt. Acest lucru are darul de a-ți intensifica încrederea în tine însuți, inspirându-te să te dedici unui proiect ambițios. Dacă ești implicat într-un cuplu, poți fi ispitit să-ți planifici o vacanță alături de persoana iubită, într-un loc romantic, având harul de vă retrezi în suflete sentimentele de dragoste dintâi.

Horoscop noiembrie 2018 - Rac: Muncă și bani


  Se anunță o schimbare în carieră, una de bun augur, corelată cu obiectivele tale esențiale. Pari să-ți duci cu ușurință la bun sfârșit sarcinile, întrucât ai o mare putere de concentrare și ești atent la detalii.

Partea negativă este că îți vine mai greu să ai o perspectivă de ansamblu asupra proiectelor tale și ești predispus să te avânți în dispute neproductive cu superiorii, mai ales când ai senzația că aceștia îți constrâng creativitatea, îți neglijează inițiativele.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Rac noiembrie 2018 Horoscop Rac noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu fiind singur, cum mi as putea spori sansa de a infiripa acea idila? In concret, ce sa fac cand Luna este in scorpion??

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.