Horoscop Gemeni ianuarie 2019

Principalele repere din horoscopul Gemenilor din luna ianuarie 2019 sunt avantajele dăruite de legăturile de amiciție, impulsul de a-ți dezvălui tainele din preajma ta, fructificarea unei relaționări sociale fericite, mai cu seama în parteneriate, o viață amoroasă presupunând realism și dedicare, și activități financiare de succes.

Horoscop Gemeni ianuarie 2019: Previziuni generale


Chiar de la debutul lunii, ai numeroase prilejuri de a-ți mări cercul de prieteni și cunoștiinte utile. Unele relații cu amici mai vechi, deficitare în ultima vreme, par să fie destrămate definitiv. De asemeni, ai posibilitatea să întrevezi căi nebănuite, dar temerare, de a te apropia de împlinirea unor vise, dorințe importante.

Curiozitatea ieșită din comun care te însuflețește te determină să cercetezi, să investighezi secrete incintante din jurul tău. Ai grijă! Uneori, în acest fel, îi poți călca pe bătături pe niște oameni apropiați!
Horoscop ianuarie 2019 Gemeni

Totodată, pari să ajungi la finalul unei etape de dezvoltare personală, una ce-ți permite să strălucești în mediul tău social, să te afirmi pe neașteptate, dar care poate stârni invidia unor așa-ziși prieteni!

Oricum, beneficiezi de relații tot mai bune în toate ramurile existenței tale, îndeosebi în cele de parteneriat. Nu trece cu vederea noile avantaje pe care tind să ți le furnizeze acestea!

Horoscop Gemeni decembrie 2018

Nu te mulțumești însă cu ceea ce-ți oferă interacțiunea cu persoanele din imediata ta apropiere, ești deschis către noi, diferite moduri de trăire, evaluare a lumii. Tocmai de aceea, poți fi interesat să-ți lărgești orizonturile printr-un studiu individual ori prin intrarea în contact cu oameni excentrici ori de pe alte meridiane ale pământului. Nu este exclus, ca o călătorie într-un loc îndepărtat, ce-ți părea a fi inaccesibilă până acum, să devină foarte posibilă.

Sub impactul Lunii pline răsărite pe 21 ianuarie 2019 în Leu ai, dintr-o dată, o grămadă de treabă, obligații și sarcini în viața socială. Acest fapt nu trebuie, totuși, să te deruteze în privința țelurilor tale veritabile. Drumul spre ele poate fi mai lung decât credeai, însă credința în obiectivele tale esențiale reprezintă primul pas înspre materializarea lor!

Horoscop Gemeni ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


 Nativii solitari trebuie să fie precauți atunci când se simt atrași de o persoană aparent fascinantă ivită brusc în preajma lor, una care pare să iasă în evidență prin nonconformism și libertatea de mișcare. Aceasta le poate furniza atât suprize plăcute, dar, mai ales neplăcute!

Dacă reușesc să-și evalueze cât de cât obiectiv un potențial partener, au mai multe șanse decât de obicei să închege o poveste de dragoste autentică cu acesta, grație aurei venusiene de farmec cu care sunt înzestrați. Este, de asemeni, o vreme propice unei logodne sau unei cereri în căsătorie.

Gemenii angajați deja într-o legătură amoroasă par să-și regăsească iubirea dintâi față de tovarășul lor de viață, să se concentreze împreună cu acesta pe ceea ce îi unește mai presus de orice.

Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn nu îți îngăduie să cauți motive de conveniență pentru a nu te implică într-o idilă cât se poate de serioasă. Poate că vrei să îți eviți sentimentele față de cineva din comoditate ori ca să te ferești să-ți asumi responsabilități legate de o conexiune de cuplu.

Horoscop Gemeni ianuarie 2019: Muncă și bani


Ai la îndemână o intuiție de zile mari în afaceri și demersuri financiare, ce-ți înlesnește câștiguri notabile. De multe ori, oportunitățile asociate cu banii provin  șidin asocieri, colaborări.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Gemeni ianuarie 2019 Horoscop Gemeni ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.