Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2019

Principalele evenimente astrologice în horoscopul lunii februarie 2019 sunt tranzitul lui Venus în Capricorn, cel al lui Mercur în Pești, al lui Marte în Taur, și al Soarelui în Pești. Luna nouă se ivește în Vărsător, și Luna plină apare în Fecioară. 

Horoscop pe scurt pentru fiecare zodie în februarie 2019


 Nativii din Vărsător preferă sau sunt obligați de împrejurări să-și mențină în penumbră o relație amoroasă mai veche ori mai nouă, dar profită de o iluminare a întreprinderilor lor financiare, sprijinită și de o comunicare eficientă cu parteneri de afaceri sau persoane influente. Acest lucru nu îi împiedică să își asume cu plăcere responsabilitățile din viața de familie.

Peștii se integrează de minune în lume, mai ales că își exprimă cu putere de persuasiune interesele, își formează noi alianțe de nădejde, își întăresc relațiile de prietenie și chiar pot transforma o amiciție într-o relație de dragoste.

Berbecul pare să fie mai retras în această lună, să se îndepărteze de universul exterior pentru a se dedica celui interior, reflecției și revitalizării. Cu toate astea, dinamismul din tranzacțiile financiare și armonia din sfera lor profesională îi rezervă beneficii. Dragostea pare să-i  interfereze cu profesia.
Astrologie horoscop februarie 2019

Pentru Taur, se vestește o perioadă fertilă, de bun augur în legăturile de prietenie, chiar dacă nu se pot abține să-și afirme cu tărie ideile și personalitatea. Au prilejul să călătorească și, câteodată, să inițieze o poveste de dragoste cu cineva de pe alte meleaguri.

În horoscopul Gemenilor, se întrevăd influențe auspicioase în carieră și în afaceri în asociere, ambiția de a-și înlătura tendințe negative, refulate până acum, izvorâte din zona lor subconștientă, și o viață sentimentală oscilând între erotism și profunzime.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie

Racul are parte de avantaje din parteneriate de tot felul, inclusiv din punct de vedere amoros, își poate crea camaraderii ce-l mobilizează în atingerea țelurilor sale esențiale, își reaprinde flacăra speranțelor trecute în urma primirii unor vești bune din străinătate.

În cazul Leului, se pune accentul pe viața de familie, pe învigorarea acesteia, pe o conexiune sentimentală mai veche ori mai nouă serioasă, dar nelipsită de fiorii unui erotism autentic, și combativitate în activitatea profesională.

Cei născuți în Fecioară par să aibă la îndemână numeroase, variate șanse de a se împlini în dragoste, a-și extrage foloase notabile din colaborări oneste, cinstite, cu alții, și par să reziste cu greu unor făgăduințe, uneori greu de verificat, ținând de muncă ori mutarea pe alte meridiane ale lumii.

Horoscopul Balanței aduce în prim plan relansarea contactelor  cu rude de care au despărțit-o conflicte aparent insolubile, posibilitatea afirmării și recompensării meritelor din plan profesional, precum și un fel de bravadă, cu două tăișuri, în viața amoroasă.

Scorpionul își reîmprospătează și întărește conexiunile din sfera socială, se bucură de o comunicare deschisă, ce-l vindecă sufletește în amor, și de relații de parteneriat avantajoase în care trebuie, totuși, să-și pună stavilă unui orgoliu excesiv.

Pentru Săgetător se anunță o vreme prielnică activităților financiare și profesionale, fortificării relațiilor cu persoanele îndrăgite, mobilizării spre optimizarea stării de sănătate.

Nativii din Capricorn emană o atracție deosebită, aparte, printre oameni, ce-i favorizează și în plan sentimental. Nu ar fi rău să dea, totuși, dovadă de diplomație, să-și stăpânească imboldul de a crede că temeritatea le deschide toate ușile!

Horoscop ianuarie 2019 - Toate zodiile

Evenimente astrologice în luna februarie 2019


- 2 februarie 2019: Marte (în Berbec) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)

- 3 februarie 2019: Trigon între Venus (în Săgetător) și Uranus (în Berbec)

- 3 februarie 2019: Sextil al lui Mercur (în Vărsător) cu Jupiter (în Săgetător)

- 4 februarie 2019: Venus își începe tranzitul în Capricorn

- 4 februarie 2019: Soarele (în Vărsător) se poziționează în sextil cu Neptun (în Pești)

- 4 februarie 2019: Luna nouă în Vărsător

- 8 februarie 2019: Mercur (în Vărsător) în sextil cu Marte (în Berbec)

- 8 februarie 2019: Sextil între Soare (în Vărsător) și Jupiter (în Săgetător)

- 10 februarie 2019: Sextil al lui Mercur (în Vărsător) cu Uranus (în Berbec)

- 10 februarie 2019: Mercur intră în Pești

- 13 februarie 2019: Amplasare a lui Marte (în Berbec) în conjuncție cu Uranus (în Berbec)

- 14 februarie 2019: Marte pătrunde în Taur

- 17 februarie 2019: Sextil între Venus (în Capricorn) și Neptun (în Pești)

- 18 februarie 2019: Soarele (în Vărsător) în sextil cu Uranus (în Berbec)

- 18 februarie 2019: Conjuncție a lui Venus (în Capricorn) cu Saturn (în Capricorn)

- 19 februarie 2019: Soarele pornește să tranziteze Peștii

- 19 februarie 2019: Conjuncție între Mercur (în Pești) și Neptun (în Pești)

- 19 februarie: Luna plină în Fecioară

- 20 februarie 2019: Mercur (în Pești) în sextil cu Saturn (în Capricorn)

- 22 februarie 2019: Cuadrat al lui Mercur (în Pești) cu Jupiter (în Săgetător)

- 23 februarie 2019: Conjuncție între Venus (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)

- 23 februarie 2019: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)

- 28 februarie 2019: Soarele (în Pești) în sextil cu Marte (în Taur)

În curând, pe diane.ro, horoscopul detaliat februarie 2019 pentru fiecare zodie în parte!

Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 09, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.