Evenimente astrologice în horoscopul martie 2019

Cele mai importante aspecte, evenimente astrologice în horoscopul lunii martie 2019 sunt parcursul lui Uranus în Taur,  tranzitul planetei Venus în Vărsător, și apoi în Pești, aspectul retrograd, urmat de unul direct al lui Mercur în Pești, călătoria Soarelui în Berbec, cea a planetei Marte în Gemeni, Luna nouă din Pești și Luna plină din Balanță.

Horoscop pe scurt pentru fiecare zodie în martie 2019


În luna dedicată lor, Peștii sunt îndrumați către o metamorfoză aproape radicală în interacțiunea socială, personală și profesională, o revelație asupra evidențierii rolului lor în lume, și o viață amoroasă trecând de la introvertire la extrovertire.

Berbecii sunt inspirați sau siliți să-și revizuiască demersurile financiare, știu cum să se așeze în cea mai favorabilă lumină printre oameni, dar se confruntă cu unele contradicții interioare, și tind să se împlinească în dragoste într-un context cât mai intim.

Nativii din Taur  par să treacă printr-o transformare voită ori nevoită, dar necesară, de abordare a lumii, oscilează în iubire între luciditate și camaraderie, și sunt puși înaintea unor reanalizări ale legăturilor lor de prietenie.
Astrologie horoscop martie 2019

Horoscopul Gemenilor pune accentul pe o revoluție a universului interior, menită să le elimine refulări și inhibiții, pe avantaje rezultate din relații de prietenie,  pe situații contradictorii în sfera profesională și o viață sentimentală ce poate trece de la oportunități asociate cu străinătatea la unele infuzate de năzuința către stabilitate.

 Racul pare să își reclădeasca din temelii conceptul de amiciție, să își infierbânte o conexiune amoroasă mai nouă ori mai veche și să-și scoată la lumină noi șanse, începuturi în zona profesională.

Pentru Leu, se vestește o perioadă de provocări în carieră, optimizarea relațiilor de parteneriat, inclusiv în viața sentimentală, în ciuda unor probleme de comunicare, ocazia de a intra în contact cu locuri sau persoane de pe alte meleaguri.

Cei născuți în Fecioară pot fi puși în fața unor situații imprevizibile ținând de o călătorie, a unor complicații în asocieri din plan personal, social, a unei senzualități echilibrate cu afecțiunea autentică într-o idilă, și a unei atmosfere cordiale, de colaborare, la serviciu.

Balanța trebuie să deslușească cu obiectivitate ce parteneriate financiare îi sunt cu adevărat avantajoase, are numeroase oportunități în viața amoroasă, se bucură de succes în sfera socială, dar se poate confrunta cu dificultăți minore în muncă.

Horoscopul Scorpionului aduce în prim plan modificări importante în parteneriate, optimizarea relaților cu familia, cu oamenii dragi, suișuri și coborâșuri în dragoste, și limpezirea traseului său profesional.

Săgetătorul se poate aștepta la unele schimbări în muncă, se implică cu pasiune într-o activitate socială ce-i dăruiește oportunități chiar și în plan sentimental, însă poate avea unele mici probleme în relaționarea cu familia.

Nativii din Capricorn tind să fie angrenați într-o transformare majoră în viața amoroasă, sunt însoțiți de noroc în chestiunile financiare, își armonizează legăturile cu rudele și persoanele apropiate, dar pot avea unele eșecuri în integrarea socială.

Pentru Vărsător se anunță un eveniment notabil, neașteptat în familie, o creștere substanțială a impactului său asupra celor din preajma sa, facilitată și de împrăștierea unor dubii despre oameni importanți pentru el, precum și unele piedici în întreprinderile sale ținând de bani ori afaceri.

Horoscop februarie 2019 - Toate zodiile

Evenimente astrologice în luna martie 2019


- 1 martie 2019: Venus întră în Vărsător

- 1 martie 2019: Cuadrat între Venus (în Vărsător) și Uranus (în Berbec)

- 5 martie 2019: Mercur își asumă un tranzit retrograd în Pești

- 6 martie 2019: Uranus începe să tranziteze Taurul

- 6 martie 2019: Luna nouă în Pești

- 7 martie 2019: Soarele (în Pești) în conjuncție cu Neptun (în Pești)

- 9 martie: Sextil al Soarelui (în Pești) cu Saturn (în Capricorn)

- 10 martie 2019: Marte (în Taur) se poziționează în sextil cu Neptun (în Pești)

- 13 martie 2019: Sextil între Soare (în Pești) și Pluton (în Capricorn)

- 14 martie 2019: Cuadrat al Soarelui (în Pești) cu Jupiter (în Săgetător)

-  14 martie 2019: Marte (în Taur) în trigon cu Uranus (în Berbec)

- 15 martie 2019: Conjuncție a Soarelui (în Pești) cu Mercur (în Pești)

- 16 martie 2019: Mercur (în Pești) se amplasează în cuadrat cu Jupiter (în Săgetător)

- 16 martie 2019: Mercur (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 18 martie 2019: Sextil între Mercur (în Pești) și Marte (în Taur)

- 20 martie 2019: Trigon al lui Marte (în Taur) cu Pluton (în Capricorn)

- 20 martie 2019: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Saturn (în Capricorn)

- 20 martie 2019: Soarele își face intrarea în Berbec

- 21 martie 2019: Luna plină în Balanță

- 21 martie 2019: Venus (în Vărsător) în cuadrat cu Marte (în Taur)

- 21 martie 2019: Sextil între Venus (în Vărsător) și Jupiter (în Săgetător)

- 24 martie 2019: Conjuncție a lui Mercur (în Pești) cu Neptun (în Pești)

- 26 martie 2019: Venus pătrunde în zona astrologică a Peștilor

- 27 martie 2019: Venus (în Pești) în sextil cu Uranus (în Berbec)

- 28 martie 2019: Mercur redevine direct în Pești

- 30 martie 2019: Debutul tranzitului lui Marte în Gemeni

În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit martie 2019 pentru fiecare zodie în parte!
Evenimente astrologice în horoscopul martie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 06, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.