Horoscop Săgetător noiembrie 2019

În horoscopul Săgetătorului din luna noiembrie 2019, se anunță  inițial beneficii în aproape toate sferele existenței tale, și apoi o necesară armonizare dintre motivații impulsive și conștiente, precum și o ajustare a relațiilor familiale. Viața sentimentală trebuie să își afle o veritabilă reciprocitate. 

Horoscop Săgetător noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


 Chiar din cea dintâi zi a lunii, conjuncturi norocoase își aduc contribuția la creșterea bunăstării tale materiale și sufletești, îți îngăduie să te relaxezi, recreezi, îndeosebi în activități cu o tentă artistică.

Te poți aștepta la o mulțime de lucruri, evenimente fericite în plan personal, la întâlnirea unor oameni de ajutor în traseul viitor al vieții tale.

Năzuința să te bucuri de un plus de libertate individuală tinde să ți se împlinească. Traversat de un neastâmpăr efervescent, poți să-ți invigorezi încrederea în tine grație tonusului tău fizic și psihic ce îți ajunge la cote foarte înalte.

În a treia decadă a lunii, simțăminte și emoții reprimate, ascunse până acum, sunt pe cale să iasă năvalnic la iveală. Ai totuși capacitatea să ți le echilibrezi cu zona lucidă, conștientă a minții. Când mediul exterior nu te favorizează decât în mică măsură, ai posibilitatea, în schimb, să te bazezi pe intuiție, resurse interioare care îți înlesnesc modalități inedite, dar eficiente, de a avea performanțe în întreprinderile tale majore.
Horoscop noiembrie 2019 Săgetător

De asemeni, în același răstimp, ca urmare a ieșirii ulterioarela lumină a unor secrete sau minciuni din familie, ai șansa să îți reformulezi și îmbunătățești relațiile cu rude și persoane îndrăgite de care te-au despărțit poate până mai ieri niște conflicte artificiale ori iscate de niște oameni răuvoitori.

Pe 12 noiembrie 2019, când Marte este în sextil cu Jupiter și Luna plină poposește în Taur, trebuie să reziști tentației de a a fugi de responsabilitățile tale. Dacă te încrezi în forța ta personală, în atuurile tale, și nu neglijezi sfaturile unor prieteni buni, bine intenționați, având harul de a-ți lărgi perspectiva asupra demersurilor tale, mai nimic nu poate să îți stea în drumul spre succese remarcabile.

Laudele, flatările unora din preajma ta îți pot răpi obiectivitatea în data de 14 noiembrie 2019, sub impactul cuadratului dintre Venus și Neptun. Ai mare grijă față de oameni care încearcă să ți se bage pe sub piele pentru a a câstiga avantaje din partea ta, pentru a profita cumva de tine!

Sub influența conjuncției lui Venus cu Jupiter din 24 noiembrie 2019, pari să te simți ca în sânul lui Avram în compania amicilor. Aceștia te sprijină să apreciezi ce este pozitiv în viața ta și te smulg din hăul unor dificultăți aparent insolubile. Este o zi nemaipomenită pentru a dărui altora ceea ce ai mai bun și pentru a-i lua plăcut prin surprindere pe alții prin generozitatea ta.

Luna nouă răsărită pe 26 noiembrie 2019 în Săgetător îți scoate în evidență carisma și farmecul personal. Poți fi copleșit de atenția altora, mai cu seamă a unor persoane în stare să te călăuzească către locuri și idei fascinante, ieșite din comun. Entuziasmul tău de trăi din plin îi poate nedumeri pe unii legați prea tare de conformisme, conveniențe!

Horoscop Săgetător noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Venus este de partea ta în orice fel de întreprinderi amoroase, atâta vreme cât te dezbari de ispitele narcisismului...

În eventualitatea că ești solo, ai la îndemână un șarm aparte, covârșitor, pentru a atrage către tine persoane de gen opus. Nu trebuie, însă, să te lași în voia unor flirturi ori aventuri superficiale, ci să pui mai presus de orice, oricine, o persoană care îți face să vibreze la maximum corzile cele mai sensibile ale inimii!

Dacă ai un partener de cuplu, acesta tinde să se reîndrăgostească de tine din tot sufletul, dar nu este de bun augur să consideri acest lucru ca bine meritat, ci să ții, cât poți mai mult, cont de aspirațiile sale cele mai profunde.

Horoscop Săgetător noiembrie 2019: Muncă și bani


Spre începutul lui noiembrie, există posibilitatea să ai câștiguri substanțiale din afaceri și activități financiare, să ți se dăruiască ocazia de a ajunge într-o poziție de conducător la serviciu.

Oricum, în ultima decadă a lunii, nu ți se recomandă să te avânți în inițiative majore, ci să îți pregătești, organizezi unele, cu meticulozitate, pentru a le lansa în ele  peste numai câteva săptămâni!

Horoscop Săgetător octombrie 2019
Horoscop Săgetător noiembrie 2019 Horoscop Săgetător noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.