Scrisoarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

În general, scrisoarea apărută în vise indică o nouă treaptă, mai înaltă, a înțelegerii lumii sau/și sinelui, primirea unor informații prețioase, a unor vești bune sau rele, necesitatea de a aștepta momentul potrivit pentru a-ți pune în valoare cunoașterea acumulată în ultima perioadă.

O scrisoare visată într-un plic închis poate simboliza un mister, depinzând numai de tine dacă ți-l vei releva sau nu. Dacă plicul este frumos, curat, elegant, e un semn că va ajunge la tine o știre îmbucurătoare. Un plic mototolit, boțit, pătat ori neîngrijit poate semnala necazuri, probleme.

De asemeni, când visezi o scrisoare care nu este deschisă, poți fi atenționat că ignori voit, intenționat, unele informații, că refuzi să accepți faptele dintr-o anumită situație de viață.

Un vis în care cineva îți dă o scrisoare lasă de înțeles că va trebui să-ți asumi o responsabilitate și să-ți împărtășești cunoștiințele dobândite în timp.

Dacă visezi cum poștașul îți înmânează o scrisoare, înseamnă că vei primi curând niște vești neașteptate.
Semnificatie Scrisoarea din vise

Când vezi în vise o scrisoare în cutia poștală, fie ți se atrage atenția asupra unei greșeli, neconcordanțe din existența ta, fie ți se vestește că ești pe pragul de a face o descoperire importantă.

Totodată, visul de-a lungul căruia primești o scrisoare semnifică o nouă oportunitate sau provocare, sau reprezintă un mesaj din subconștientul tău. Conținutul epistolei îți poate furniza o îndrumare într-o conjunctură prezentă.

O scrisoare de dragoste trimisă ție în vis de o persoană necunoscută denotă că ți se va oferi, peste puțin timp, o ofertă interesantă, atractivă. Pe de altă parte, dacă aceasta provine de la cineva cunoscut, ar trebui să-i acorzi atenție acestei persoane în viața reală, căci ar putea cu adevărat să fie interesată de tine.

O scrisoare de dragoste visată de la cineva drag poate fi o dovadă că acesta se gândește la tine și stă cu griji despre ceea ce ți se întâmplă. Una expediată de un ex, de un fost iubit/o fostă iubita poate să-ți indice că vei auzi curând despre el/ea în traiul real și că veștile despre acesta/aceasta te vor lua prin surprindere!

Se spune că visele în care primești o scrisoare de la cineva decedat reprezint un avertisment că un om din preajma ta va încerca să te înșele, să te tragă pe sfoară.

Când ai visat că citești o scrisoare, ți se pune în vedere că vei fi curând capabil să te îndepărtezi de monotonia existenței și vei profita de o circumstanță ce părea să fie neplăcută.

Telefonul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visul pe parcursul căruia scrii o scrisoare poate însemna că ai ceva important de transmis, eventual un sentiment puternic venit din străfundul inimii. Dacă îți este greu să scrii o epistolă, ți se reflectă dificultatea de a-ți exprima simțămintele.

Într-o altă interpretare onirică, scrierea unei scrisori dă de înțeles că cineva de departe se gândește la tine sau că iei în considerare să faci primul pas în transformarea unui vis, unui proiect, în realitate.

Visul în care trimiți o scrisoare poate simboliza un mesaj însemnat pe care nazuiești să-l transmiți cuiva.

Potrivit cărților de vise, pierderea unei scrisori prezice vești proaste, iar arderea uneia te pune în gardă că ești neglijent sau nu îți dai seama de ceva important. Găsirea unei scrisori ar anunța că vei întâlni iubirea vieții tale ori că, nu peste multă vreme, te vei căsători!

Dacă te-ai visat cum rupi o scrisoare, ți se poate prevesti că vei fi pus într-o situație încurcată, frustrantă, iritantă. Pe de altă parte, un astfel de vis poate simboliza greșeli trecute și regrete din viața ta.

Cele mai visate visuri | Semnificația viselor
Scrisoarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Scrisoarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 07, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.