2 iunie: Ziua "Șterge-o de la serviciu!"

Ziua de 2 iunie este dedicată anual unei aventuri incitante întrucât este numită "Pleacă mai devreme de la muncă!" sau "Șterge-o de la serviciu!",  ușchește-tetai-o de acolo. În această zi nu te ispitesc cumva să chiulești! Găsești tu un motiv, unul cât de bine întemeiat, să pleci mai repede de la serviciu, de la locul tău de muncă, dar, în nici un caz, nu da vina pentru asta pe mine, pe site-ul diane.ro, că te-ar fi îmboldit să faci lucrul asta!

Sărbătoarea din 2 iunie intitulată "Pleacă mai devreme de la muncă!" ori "Șterge-o de la serviciu!" a fost creată de Laura Stack, o specialistă în productivitatea muncii, care a constatat, la un moment dat, cât de păguboasă poate fi angrenarea noastră în rutină!

Astăzi găsești tu o cale de a te achita mai repede de sarcinile, îndatoririle tale, astfel încât să nu-i dai nici un motiv de reproș șefului tău că pleci mai devreme, că te invoiesti. 
2 iunie: Ziua "Șterge-o de la serviciu!"

Așa cum spuneam mai înainte, îți oferi în acest mod câteva ore în plus de libertate, care-ți vor oferi o savoare specială, mai cu seama dacă ți le rezervi unui hobby, unui lucru nemaipomenit de plăcut, de care nu te-ai mai ocupat de multă, multă vreme!

1 iunie: Ziua "Spune ceva frumos"
2 iunie: Ziua "Șterge-o de la serviciu!" 2 iunie: Ziua "Șterge-o de la serviciu!" Reviewed by Diana Popescu on iunie 01, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.