Horoscop Gemeni iulie 2020

Horoscopul Gemenilor din luna iulie 2020 indică necesitatea de a te debarasa de bagaje emoționale și comportamentale ce-ți îndrăgesc evoluția, regândirea obiectivelor tale esențiale, avantaje furnizate de intensificarea interacțiunii tale sociale, o viață amoroasă înfierbântată și o activitate financiară impunând ajustări, reorganizări.

Horoscop Gemeni iulie 2020: Previziuni astrologice generale


 Chiar de la debutul lunii, poți descoperi că mijloacele ai recurs până acum pentru a controla mediul exterior și oamenii din apropierea ta nu mai sunt eficiente. De fapt, ți se poate atrage atenția că nu mai ești stăpân pe tine însuți, și că aceasta este sursa problemelor tale.

Este posibil să te fi lăsat în voia unor dependențe, tabieturi, ritualuri ale existenței golite de orice semnificație, de care trebuie să te dezbari degrabă. În acest fel, te poți învigora, însănătoși din punct de vedere emoțional, având astfel capacitatea de a-ți relua viața în propriile mâini.

Totodată, este de așteptat să devii brusc conștient că nu vei trăi veșnic și, din această cauză, să te străduiești să nu-ți mai irosești anii cât vei mai face umbră pământului, să-ți impui niște țeluri notabile, capabile să dea sens destinului tău.

Sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 5 iulie 2020 în Capricorn trebuie să-ți ții în frâu tentația de a-ți desconspira idei ingenioase, fertile, astfel încât să ai niște avantaje secrete în decursul unor negocieri, punerii la punct a unor înțelegeri.                         
Horoscop iulie 2020 Gemeni

În a doua jumătate a lui iulie ai prilejul să-ți reconfirmi valoarea individuală, inclusiv în cursul unor discuții serioase cu persoane animate de aceleași convingeri ca și tine.

Ultima decadă din lună îți înlesnește o integrare fericită în sfera socială, extinderea contactelor cu oameni influenți, ce-ți vor fi de folos în curând. Gândirea îți este febrilă, neastâmpărată, și simți nevoia să fii mereu ocupat. Ai parte de succese numai în demersuri mai mici, de scurtă durată, care nu-ți solicită o mare forță de concentrare.

Cuadratul dintre Venus și Neptun din 27 iunie 2020 te face vulnerabil în relaționarea cu cei din preajma ta. Aceștia pot atenta să profite de tine, să te manipuleze. În acest context astral, ți se recomandă să îți petreci mai mult timp în singurătate, ascultând muzică sau vizionând niște filme bune.

Horoscop Gemeni iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, senzualitatea crescândă care te străbate este cu două tăișuri. Pe de o parte, te îmboldește să te bucuri de un sporit răgaz rezervat intimității în doi dar, pe de altă parte, poate să-ți iște în suflet o gelozie exacerbată, nejustificată probabil de nimic.

În caz că ești solo, trebuie să-ți înfrânezi o patimă ardentă, care te poate împinge spre aventuri erotice păguboase, cu consecințe imprevizibile.

Horoscop Gemeni iulie 2020: Muncă și bani


Poți fi supus unei presiuni stresante pe plan financiar, în special în privința unor datorii ori a unor parteneriate de afaceri.

Dacă îți analizezi cu minuțiozitate balanța de venituri și cheltuieli, ai șansa să ți-o echilibrezi. De asemeni, ai oportunitatea să reiei întreprinderi financiare ajunse mai demult la un impas.

Horoscop Gemeni iunie 2020
Horoscop Gemeni iulie 2020 Horoscop Gemeni iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.