Horoscop Gemeni august 2020

În horoscopul Gemenilor din luna august 202 se pune accentul pe o sensibilitate emoțională crescândă, o relativă stare de indecizie, scoaterea la lumină a individualității tale veritabile, ancorarea în valorile familiei, o viață amoroasă consolidată sentimental și intelectual, și posibilitatea a obține beneficii financiare substanțiale.

Horoscop Gemeni august 2020: Previziuni astrologice generale


Sub efluviile Lunii pline amplasate pe 3 august 2020 în Vărsător un proiect ținând de studii sau o călătorie trece printr-o schimbare neașteptată. Nu trebuie să cazi pradă dezamăgirii, întrucât acest lucru se poate dovedi a fi benefic. Atitudinea ta pozitivă îți poate deschide porțile unor posibilități neluate vreodată în considerare.

În întreaga lună ești traversat de o nevoie ardentă de a comunica, a fi printre oameni, a discuta cu ei despre ceea ce te pasionează. Ai o mulțime de idei, dar nu ești încă hotărât cum și dacă să ți le pui în aplicare. Este mai bine să aduni deocamdată cât mai multe informații și să iei decizii ceva mai târziu, când le vei putea prioritiza.                 
Horoscop august 2020 Gemeni

După o perioadă marcată de străduințe pentru a te debarasa de prejudecăți, conformisme, convenții din existența ta, îți recunoști unicitatea, autenticitatea ființei, și știi cum să-ți asiguri independența, libertatea de a trăi și a gândi conform sistemului tău propriu de valori.

Luna nouă poposită în data de 19 august 2020 în Leu îți poate nărui castelele de nisip ale unor planuri grandioase, idealiste, aducându-te brusc cu picioarele pe pământ. Poți profita de un sprijin de nădejde din partea unor persoane apropiate, folosindu-ți acest avantaj numai în demersuri cu adevărat viabile, realiste.

În ultima decadă a lui august poți fi cuprins de o emotivitate extremă, în stare să te facă să iei niște hotărâri bazându-te numai pe simțămintele tale. Preferi compania familiei sau persoanelor pe care le consideri a-ți fi asemeni unor rude, alături de care te simți în largul tău și poți fi inspirat de ele să inițiezi acțiuni promițătoare. Pari să te exprimi mai greu în locuri, printre persoane cu care nu ești obișnuit, nu le cunoști prea bine.

Horoscop Gemeni august 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea este caracterizată de un plus de stabilitate în cupluri mai vechi ori abia incipiente...

În caz că ai un tovarăș de viață, între tine și acesta domnește o atmosferă de prețuire reciprocă. Vă convingeți amândoi că ați făcut cea mai bună alegere din iubire, și vă focalizați spre petrecerea unui sporit timp de calitate împreună, poate departe de casă, undeva într-un loc romantic, unde nu văcunoaște nimeni.

Dacă ești singuratic, ai ocazia să te angajezi într-o idilă cu cineva care știe să dea deoparte vălurile aparențelor, să te aprecieze pentru ceea ce este mai bun în tine.

Horoscop Gemeni august 2020: Muncă și bani


Datorită abilității de a relaționa cu farmec, tact, diplomație, ai oportunitatea de a-ți crește semnificativ veniturile.

Trebuie, totuși, să-ți înfrânezi impulsivitatea de a cheltui peste măsură, a face shopping de dragul shoppingului!

Horoscop Gemeni iulie 2020
Horoscop Gemeni august 2020 Horoscop Gemeni august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.