Horoscop Săgetător septembrie 2020

Horoscopul Săgetătorului din luna septembrie 2020 aduce în prim plan intensificarea relaționării cu amicii, aspirația lărgirii orizonturilor existenței, necesitatea redirecționării efluviilor tale creative, purificarea universului tău lăuntric, o viață amoroasă ce-și extrage sevele din împrospătare, reînnoire, una profesională insistând pe realism, și o activitate financiară marcată de suișuri și coborâșuri.

Horoscop Săgetător septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Sub influența Lunii pline apărute pe 2 septembrie 2020 în Pești ești înclinat să fii mai mereu aproape de casă, să lași pe altădată o eventuală călătorie ori excursie. Poți să sărbătoreșți o realizare deosebită, un eveniment fericit în familie, să găzduiești acasă o petrecere cu rude apropiate și persoane îndrăgite.

Relațiile cu prietenii înfloresc în acest ciclu astral, se îmbunătățesc. Comunici îndeaproape cu ei și beneficiezi de sprijinul lor în punerea în aplicare a unor proiecte asociate cu speranțele, visele tale cele mai însemnate. Ai posibilitatea să infiripi alte amiciții, cu persoane influente, cu un statut social ori profesional înalt.

Ești dornic să-ți extinzi limitele cunoașterii, fie prin studiu, fie prin incursiuni în locuri îndepărtate și incitante, de peste hotare. Te exprimi sugestiv, cu forță de persuasiune, atât verbal, cât și în scris.   
Horoscop septembrie 2020 Săgetător

În ultimele două decade ale lui septembrie pari să ai senzația că efluviile creative îți sunt blocate. Poate că, de fapt, te încăpățânezi să ți le îndrepți spre unele și aceleași direcții, fără să iei în seamă alte modalități de a ți le exploata...

Spre finele lunii, tinzi să te retragi din mijlocul obligațiilor traiului cotidian și să-ți explorezi lumea subconștientă. Poți trece printr-o necesară vindecare sufletească și ești predispus să te pui în slujba unor idealuri mărețe.

Pe de altă, parte, circumstanțe insolite ale existenței îți sugerează să-ți examinezi și redefineșți valorile morale și intelectuale, să te aliniezi la reperele autentice ale personalității tale, fără a te mai conforma așteptărilor, adeseori superficiale ori conformiste ale altora.

Horoscop Săgetător septembrie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ai un tovarăș de viață, ești inspirat să-ți revitalizezi conexiunea cu acesta prin renunțarea la ritualuri vechi, prăfuite, ale împărtășirii voastre afective, și adoptarea altora, capabile să vă retrezească fiorii iubirii dintâi.

Dacă ești singur, aspiri să te implici într-o idilă cu cineva eliberat de orice fel de prejudecăți, având potențialul să-ți releve aspecte surprinzătoare, palpitante ale vieții, să te deschidă spre perspective noi ale lumii. O astfel de persoană poate proveni dintr-o altă țară ori poate fi cunoscută de-a lungul unei călătorii.

Horoscop Săgetător septembrie 2020: Muncă și bani


După o perioadă de relative dificultăți, ai prilejul să vezi luminița de la capătul tunelului din întreprinderile tale financiare. Norocul pare să fie de partea ta în obținerea unor venituri considerabile, cu condiția să-l însoțești cu perseverență, disponibilitatea de a face eforturi, mai ales că în cele din urmă zile ale lui septembrie o criză financiară neprevăzută te poate solicita să-ți reanalizezi și ajustezi bugetul personal.

Luna nouă poposită în data de 17 septembrie 2020 în Fecioară te impulsionează să visezi cu ochii deschiși la împliniri fantastice, de excepție, în plan profesional, ceea ce-ți poate prejudicia în concentrarea asupra sarcinilor actuale. Cu cât aterizezi mai repede cu picioarele pe pământ, îți redeștepți simțul practic, cu atât mai bine!

În următoarele zile manifești o atitudine pozitivă față de muncă și îți crești eficiența, mai cu seama în lucrul în echipa.

Horoscop Săgetător august 2020
Horoscop Săgetător septembrie 2020 Horoscop Săgetător septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.