Horoscop Săgetător Octombrie 2010

 Reperele principale din horoscopul Săgetătorului în luna octombrie 2020 sunt o integrare de bun augur în activitatea socială, o reconectare profundă cu lumea ta lăuntrică, dezideratul de a te îndepărta emoțional de erori din trecut, o viață amoroasă îndreptată spre seriozitate, una profesională ce-ți permite afirmarea, și întreprinderi financiare fructuoase bazate pe menținerea prudenței, evitarea unor excese. 


Horoscop Săgetător Octombrie 2010: Previziuni astrologice generale


Înzestrat cu un magnetism aparte în sfera socială, ai capacitatea să-ți pui în aplicare talente neglijate. Ești motivat să te înalți deasupra mediocrității, să-ți afirmi cu forță punctele forte.


În a doua jumătate a lunii, poți simți nevoia să te îndepărtezi, din când în când, de lume, pentru a-ți trece în revistă impulsurile subconștiente, pe care ți le relevi mai des decât altădată. Nu te lăsa, totuși, prins în capcana unor regrete, dezamăgiri, care nu au cum să-ți sprijine evoluția ci, dimpotrivă, să ți-o îngrădească.   

                                                             

Horoscop Săgetător Octombrie 2010


 Pe 16 octombrie 2020, sub vibrațiile Lunii noi din Balanță, emotivitatea ți se intensifică și te îmboldește să te avânți în acțiuni temerare, fără a le mai lua în calcul consecințele. Într-un fel sau altul, este necesar să-ți regândești rolul în beneficii create pentru un grup. Descoperirea unei modalități de a-ți împleti interesele individuale cu cele colective poate avea avantaje pentru ambele părți.


Luna plină poposită în data de 31 octombrie în Taur atentează să-ți pună visarea cu ochii deschiși mai presus de luarea unor măsuri coerente, raționale, în relaționarea cu persoanele apropiate. Prietenii îți pot oferi o eliberare de presiunile îndatoririlor zilnice, dar încăpățânarea de a te agăța de o încăpățânare obsedantă te poate priva de ajutorul lor. 


Horoscop Săgetător Octombrie 2010: Dragoste și cuplu


Dragostea nu rezistă în fața furtunilor violente, imprevizibile ale vieții fără să-și implanteze rădăcini adânci într-o reală reciprocitate...


Nativii solitari tind, totuși, să o ia câteodată prea în serios, și să-și refuze astfel inițierea unei povești de iubire promițătoare. Li se pune în vedere, așadar, să nu impună standarde prea înalte unui potențial partener de cuplu, să-i dea mai multe șanse prin acordarea unei "perioade de probă"!


Cei care au deja un tovarăș de viață au posibilitatea să-și aprofundeze conexiunea afectivă cu acesta, să pună la punct împreună cu el planuri tangibile, realiste, pe termen lung.


În plus, Luna plină apărută pe 2 octombrie 2020 în Taur le dăruiește celor dintâi prilejul de a înfiripa o idilă, grație atractivității lor excepționale, cu cineva care făgăduiește o legătură stabilă, încununată eventual cu o căsătorie!


Horoscop Săgetător Octombrie 2010: Muncă și bani


Este vremea să strălucești pe arena profesională. Dacă ești om de afaceri, antreprenor sau lucrezi în relațiile cu publicul ori într-un domeniu asociat cu arta, cultura, ești favorizat să faci un notabil pas înainte în carieră.


După un interval de timp relativ stresant din punct de vedere financiar, care te-a silit poate să-ți revizuiești balanța de venituri și cheltuieli, pari să zărești luminița de la capătul tunelului. Ai potențialul să profiți de noi surse de bani și să-ti asiguri o sporită siguranță financiară.


Horoscop Săgetător Septembrie 2020

Horoscop Săgetător Octombrie 2010 Horoscop Săgetător Octombrie 2010 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.