Horoscop Leu noiembrie 2020

 Horoscopul Leului din luna noiembrie 2020 are drept tendințe prioritare o sensibilitate emoțională câteodată covârșitoare, o relaționare fericită, fertilă cu membrii familiei și oamenii cei mai apropiați, oportunități corelate cu străinătatea, o activitate socială încununată de succese, împliniri în viața sentimentală înlesnite de intimitate și stabilitate, și o atitudine prudentă în demersurile financiare.


Horoscop Leu noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


După o vreme stând sub semnul unei anumite dezorientări în interacțiunea cu cei din jurul tău, îți reiei, cu impetuozitate, traseul favorabil în sfera socială, înarmat cu o sporită motivare și credință în tine însuți. Pari să știi limpede ce ai de făcut în acest domeniu, ce fel de conexiuni umane poți continua să le cultivi ori să ți le creezi. 


Mintea îți poate fi înnegurată de emoții intense, determinându-te să iei decizii bazate pe ceea ce îți transmit simțămintele. Te simți cel mai bine acasă, mai ales că aici tinzi să gândești mai clar și să ai cele mai inspirate idei.


Ești dornic și ai ocazia să petreci mai mult timp de calitate împreună cu rudele, persoanele îndrăgite, inclusiv cu prilejul unor reuniuni, petreceri găzduite în locuința ta.      

                   

Horoscop Leu noiembrie 2020

Pari să reînchegi legătura cu oameni plecați de multă vreme peste hotare, și să te ambiționezi să pleci cât mai curând într-un voiaj într-o altă țară. Materializarea unor speranțe arzătoare tinde să-ți fie mai aproape decât altădată, ca urmare a unei abordări, noi, diferite a lor.


Pe 15 noiembrie 2020, când Luna nouă se amplasează în cerurile Scorpionului, ești înclinat să te retragi în culisele scenei lumii pentru a te regenera fizic și psihic. Înlăturarea unui orgoliu excesiv, păgubos, te sprijină să-ți dezvălui sentimente autentice. Deschiderea unor răni sufletești mai vechi îți este mai puțin dureroasă în tovărășia cuiva care te cunoaște foarte bine și este dornic să te vadă fericit.


În cea de-a treia decadă a lunii, te scuturi de praful unei autoprotecții exacerbate și ești gata, iarăși, să te desfeți sub luminile reflectoarelor sociale. Plăcerile efervescente în care te cufunzi sunt asociate cu dorința ta de a-ți exprima liber, neîngrădit de nimeni și nimic. Ești îmboldit să îți expui cele mai frumoase, mai spectaculoase laturi ale personalității, ceea ce te scoate în evidență printre ceilalți și îi convinge să ți se alăture în bucuria de a trăi plenar!


Nu-ți neglijezi, totuși, universul lăuntric și pari să afli un mod de conviețuire armonios între zona ta conștientă și cea subconștientă.


Carisma ta ieșită din comun iese din nou năvalnic la iveală în ziua de 30 noiembrie 2020, sub impactul poziționării Lunii pline în Gemeni. Desigur, intenționezi să-ți satisfaci audiența dar, totodată, te temi să nu-ți fie secătuită inspirația când te pierzi în mulțime. De fapt, îndeplinirea așteptărilor altora poate reprezenta o capcană, deoarece îți limitează punerea în valoare a întregului tău potențial.


Horoscop Leu noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea oscilează în această lună între conservatorism și libertinaj...


Nativii aflați într-o legătură de cuplu tind să se închidă mai des în casă cu persoana iubită și să-și reverse în intimitate, într-o atmosferă de romantism, efluviile îmbelșugate de atașament, prețuire a unuia față de celălalt.


Cei singuri năzuiesc să își unească destinul cu cel al unei persoane stabile, serioase, alături de care pot să întemeieze, în cele din urmă, o familie, însă pot fi ispitiți către flirturi și escapade amoroase diverse, văduvite de fiorii unei veritabile iubiri.


Horoscop Leu noiembrie 2020: Muncă și bani


Poți să-ți iei de lucru mai frecvent acasă, sau să te dedici mai mult telemuncii.


Niște eșecuri din parteneriate financiare ori de afaceri te îndrumă să-ți canalezezi atenția numai către cele viabile, formate cu oameni în care poți avea o încredere totală!


Horoscop Leu octombrie 2020

Horoscop Leu noiembrie 2020 Horoscop Leu noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.