Horoscop Berbec decembrie 2020

 În horoscopul Berbecului din luna decembrie 2020 se anticipează oportunități legate de îmbogățirea cunoștiințelor tale, perfecționarea ta, demersuri corelate cu străinătatea, prestigiul tău social, despărțirea grâului de neghină în relațiile de amiciție, o viață sentimentală revitalizată de inedit și una profesională dinamizată de competență și voință.


Horoscop Berbec decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Ești dornic să-ți extinzi cunoașterea, să treci prin experiențe de viață pline de pilde, și poți avea niște ocazii rare referitoare la studii sau învățătură.


Ai posibilitatea să pleci într-o călătorie în ținuturi îndepărtate sau, cel puțin, să-ți pregătești terenul pentru una viitoare. De asemeni, pari să intri în contact cu cu oameni din alte țări ori regiuni culturale. 


Evenimente exterioare sau revelații interioare te pot determina să întrebi încotro ți se îndreaptă existența, dacă speranțele, idealurile tale mai sunt viabile, cum ți se mai potrivesc amicii ori membrii unor cercuri sociale din care faci parte. Pari să realizezi, cu sânge rece, valoarea sau nonvaloarea unor astfel de oameni, dacă astfel de conexiuni sunt sau nu implinitoare pentru tine, și să iei măsuri în consecință.  

                                                                   

Horoscop Berbec decembrie 2020

Te ferești ca dracul de tămâie de prietenii superficiale, găunoase, însă poți înfiripa unele cu serioase, de lungă durată, cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă ca și tine din punct de vedere intelectual, social ori profesional. 


Drept urmare, îți lărgești pe baze solide rețeaua de cunostiințe folositoare, și este timpul să extragi beneficii din acestea.


În ultima decadă a lui decembrie popularitatea crescândă îți înlesnește sărbători de iarnă fericite. Dacă ai copii, poți să vezi dintr-o altă perspectiva cadourile lor de Crăciun, fiind stimulat să investești în viitorul lor.


Alte influențe astrale, de o influență mai redusă, le completează pe cele de mai sus...


Astfel, trigonul dintre Soare și Marte din 11 decembrie 2020 te energizează, te implică în competiții în care este de așteptat să ai victorii  răsunătoare. Te delectezi în provocări mai ales fizice, dar ai mare grijă să nu ajungi în pragul epuizării.


Căutarea semnificației unui aspect principal din viața ta poate fi încununată de succes sub efluviile Lunii noi apărute pe 14 decembrie 2929 în Săgetător. Poate fi vorba despre tragerea unei învățături despre sănătate, profesie sau spiritualitate, care îți ia o greutate de pe inimă!


Mercur în trigon cu Marte în data de 15 decembrie 2020 îți oferă condiții excelente pentru a-ți pune la punct un proiect, o strategie, cu concursul unei rațiuni de fier și a unor idei îndrăznețe. Oricum, armonia dintre gândirea ta și comportamentul tău te ajută să-ți dovedești prin fapte justețea cuvintelor.


Pe 23 decembrie, cuadratul lui Marte cu Pluton îți insuflă o hotărâre substanțială, dar crează și acțiuni contrare ție, foarte solicitante. Tolerezi cu greu ca oricine să interfereze în treburile tale. Stăpânește-ți pe cât poți calmul, astfel încât să nu reacționezi cu violență când ești contrazis de alții.


Ca efect al Lunii pline amplasate în Rac pe 30 decembrie 2020, se impune să fii mai atent ca oricând la nevoile, dorințele membrilor familiei, celor dragi. Poate că ți-au sugerat ce aspiră pentru anul ce vine, și nu i-ai înțeles întru totul, nu ai realizat intensitatea și importanța năzuințelor lor!


Horoscop Berbec decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ești angajat deja într-o relație de cuplu, pari să o scoți din inerție, din cadrul strâmt al unor tabieturi, printr-o spontaneitate inspirată în împărtășirea afectivă cu persoana iubită, prin adoptarea unor noi ritualuri ale dragostei voastre reciproce.


În caz că ești solo, poți fi atras într-o idilă palpitantă de cineva liber ca pasărea cerului, în stare să te poarte spre aventuri incitante, să te deschidă către dimensiuni inedite ale existenței, să te îndrume spre căi insolite de a gândi, a trăi. Poate fi o persoană întâlnită de-a lungul unei călătorii ori provenită dintr-o altă țară.


Horoscop Berbec decembrie 2020: Muncă și bani


Ești plin de idei practice, originale, și poți fi consultat în chestiuni fierbinți de superiori, oameni influenți. Ai în față o perioadă favorabilă intrării în favorurile cuiva suspus, semnării unor înțelegeri în afaceri, luării unor decizii majore în carieră. 


Ai responsabilități sporite, sarcini multiple, dar ți le duci pe toate la bun sfârșit grație ambiției și perseverenței.


Horoscop Berbec noiembrie 2020

Horoscop Berbec decembrie 2020 Horoscop Berbec decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.