Acele de cusut din vise | Interpretare si semnificație vise

 Acul de cusut din vise indică, de obicei, necesitatea de a "repara", a ajusta o relație umană sau o situație care ți-a scapăt de sub control, o avertizare asupra unei pierderi, dezamăgiri din curând, sau că este nevoie să-ți reverifici prietenii aparent veritabile. În același timp, acul este considerat și un simbol falic, ce poate semnala, din punct de vedere oniric, unele probleme, frustrări în viața erotică. 


Pe de altă parte, daca ai visat că altcineva folosește un ac de cusut, poate însemna că trebuie să incorporezi și să-ți armonizezi diferite aspecte ale lumii interioare. 


Când visezi că introduci o ață prin gaura unui ac ți se reprezintă dezideratul de a-ți duce la bun afrsit demersuri, treburi, mereu amânate sau trecute cu vederea.


Visul de-a lungul căruia coși cu un ac este, se spune, un semn bun, deoarece denotă că ai extras învățăminte din greșeli anterioare și nu mai ai cum să le repeți.    

                    

Acele de cusut din vise | Interpretare si semnificație vise

Daca încerci să găsești un ac de cusut într-un vis, ți se simbolizează astfel temeri iscate de chestiuni mărunte, triviale, sau care nu au deloc sorți de izbândă. Ia în considerare expresia românească "a căuta un ac în carul cu fan"!


Daca ai visat că te-ai înțepat cu un ac de cusut, ți se poate vesti că cineva răspândește bârfe, calomnii despre tine, straduindu-se să-ți păteze reputația. Într-o altă interpretare, ar semnifica împlinirea unor năzuințe legate de muncă, profesie.


Visele de-a lungul cărora scapi pe jos un ac dau de înțeles că se pot ivi neînțelegeri în relația ta de cuplu, certuri cu persoana iubită.


În caz că te visezi găsind un ac înseamnă, de asemeni, că poți fi implicat într-un conflict crâncen pe o temă minoră, neînsemnată.


În fine, un vis pe parcursul căruia cumperi un ac de cusut poate prevesti o schimbare importanta din viața ta, eventual mutarea într-o altă casă, localitate ori țară.


Ușa/poarta din vise | Interpretare și semnificație vise

Acele de cusut din vise | Interpretare si semnificație vise Acele de cusut din vise | Interpretare si semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.