22 septembrie: Ziua Internațională a Păcii Radiante

 Ziua Internațională a Păcii Radiante este marcată anual pe 22 septembrie. Pacea radiantă este definită drept "energia naturală, atotcuprinzătoare, nevătămătoare și binevoitoare dinăuntrul inimilor noastre".


An de an, această sărbătoare se desfășoară la Muzeul Internațional al Păcii Radiante, primul și singurul muzeu dedicat acestui scop, aflat în St. Petesburg, Florida, SUA. Muzeul cuprinde imagini instructive și proiecte premiate ale unor adulți și copiii de pe tot globul.                                


22 septembrie: Ziua Internațională a Păcii Radiante

Ziua Internațională a Păcii Radiante a fost înființată de Fundația Păcii Radiante. În 1990, aceasta a inițiat Premiile Educației Păcii Radiante, care au încurajat elevi dintre clasa întâi și clasa a douăsprezecea să prezinte proiecte bazate pe mesajul Păcii Radiante. 


21 septembrie: Ziua Mondială a Gratitudinii


Pe 22 iunie 1999, Davis J. Fisher, primar al orașului St. Petesburg, a proclamat Ziua Internațională a Păcii Radiante având loc pe 22 septembrie. Această sărbătoare a fost preluată de mai multe orașe din SUA, Anglia, Italia, Irlanda, și altele. 


22 septembrie: Ziua Hobbitului

22 septembrie: Ziua Internațională a Păcii Radiante 22 septembrie: Ziua Internațională a Păcii Radiante Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.