30 septembrie 2023: Ziua Vânătorii de Fantome

 Ziua Vânătorii de Fantome este sărbătorită an de an în ultima sâmbătă din septembrie. Este o și zi internațională anuală de investigare a paranormalului, în care revin la lumină relatări sau povești despre stafii.


Dacă în 2023, Ziua Vânătorii de Fantome este marcată pe 30 septembrie, în anii următori are loc astfel: 2024 - 28 septembrie, 2025 - 27 septembrie, 2026 - 26 septembrie.                          


Știința, religia și învățații sunt sceptici în privința existenței fantomelor, acestea fiind considerate, de obicei, reflecții ale subconștientului ori ale celor mai adânci temeri ale noastre.       

          

30 septembrie 2023: Ziua Vânătorii de Fantome

Mistere și tradiții străvechi legate de supranatural sunt sunt subiecte de interes pentru mulți oameni. Investigarea activității paranormale nu este corelată numai cu ruine și clădiri dărăpănate sau colțuri uitate ale lumii. Este, de asemeni, de așteptat ca locuri publice să fie tema unor povești stranii și voci bântuitoare. Numeroase spații ca Turnul Londrei sau Casa Albă au fost pomenite în asociere cu activități paranormale. Indiferent dacă fantomele există ori nu, poveștile despre ele sunt incitante și captivante. 


29 septembrie: Ziua Gâștei Fericite


Vânătorii de fantome atrag atenția asupra unor proprietăți istorice și sunt, totodată, entuziaști în prezevervarea lor. Ca parte a aventurii, ei pot vizită orașe și clădiri care au, în particular, o istorie violență. De fapt, fiecare eveniment de vânătoare de fantome include mai multe de astfel de locuri. Pentru novici, fiorii constau îndeosebi din anticipare! 


30 septembrie: Ziua lui Rumi


30 septembrie 2023: Ziua Vânătorii de Fantome 30 septembrie 2023: Ziua Vânătorii de Fantome Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.