10 octombrie: Ziua Mondială a Incluziunii

 Ziua Mondială a Incluziunii din 10 octombrie este dedicată an de an asigurării că oameni care au diverse abilități, pregătiri, educații, vârste, religii, genuri și alte caracteristici sunt acceptați, bineveniți și tratați corect. Incluziunea ne permite să avem o societate mult mai simpatetică, mai respectuoasă și mai unită.


Una din organizațiile participante la celebrare este "The Garden Foundation" ("Fundația Grădinii"),  o organizație non-profit care sprijin persoanele cu deficiențe din Las Vegas. Misiunea sa este să se îmbunătățească viețile persoanelor cu dizabilități prin oferirea de educație sigură, de independență și incluziune ori integrare. Aceasta crede în  practica planificării pentru fiecare persoană în parte, așa că oferă o experiență individualizată nevoilor fiecărui om și familiei sale.        

                       

10 octombrie: Ziua Mondială a 	Incluziunii

Pe măsură ce crește globalizarea, este crucial să ne amintim că o "monocultură gloabala" sau o uniformitate culturală tinde să sufoce, să îngrădească caracteristicile culturale și individuale native.


9 octombrie: Ziua Evenimentelor Curioase


Evitarea monoculturii globale necesită "îmbrățișarea" varietății culturale în toate fațetele existenței. Diversitatea culturală se referă la diferite civilizații recunoscându-și una alteia unicitatea. 


Excluziunea și prejudecățile continuă să dividă persoane individuale cu sau fără deficiențe intelectuale și dezvoltarea din întreaga lume. Oameni de pe tot globul schimbă asta astăzi prin acțiuni de bază pentru incluziune. 


10 octombrie: Ziua Mondială Împotriva Pedepsei cu Moartea

10 octombrie: Ziua Mondială a Incluziunii 10 octombrie: Ziua Mondială a  Incluziunii Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.