21 noiembrie: Ziua Mondială a Pescăriilor

 Ziua Mondială a Pescăriilor, celebrată an de an pe 21 noiembrie, este dedicată evidențierii critice a unor ecosisteme sănătoase ale oceanului și rezervelor sustenabile ale pescuitului. Comunitățile pescăriilor sărbătoresc ziua prin mitinguri, ateliere de lucru, întâlniri publice, expoziții și spectacole muzicale.


21 noiembrie: Ziua Mondială a Pescăriilor



Pescarii din India, unde are loc pe plan extins acesta sărbătoare, demonstrează, de asemeni, importanța pescăriilor lumii, și, totodată, subliniază probleme precum pescuitul excesiv și mecanizarea din acest domeniu. 


20 noiembrie: Ziua Absurdității


Ziua Mondială a Pescăriilor marchează în India faptul că pescăriile sunt un sector notabil al economiei ale țării. Acesta furnizează slujbe pentru milioane de oameni și contribuie la siguranță alimentației indiene. 


În 219, Andhra Pradesh a lansat un număr de proiecte ale guvernului sau de bunăstare ale pescarilor cu ocazia Zilei Mondiale a Pescăriilor. Planurile lui au crescut, totodată, subsidiile pentru motorină pentru vasele de pescuit.


Totalul producției de pește în decursul anului 2017 a fost estimat la circa un milion de tone . 


21 noiembrie: Ziua Mondială Hello


21 noiembrie: Ziua Mondială a Pescăriilor 21 noiembrie: Ziua Mondială a Pescăriilor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.