Horoscop Fecioara octombrie 2013

Horoscopul Fecioarei octombrie 2013 indica o implicare in viata plina de forta si motivare, o nestanjenita de nimic impunere a personalitatii, placute preocupari asociate cu caminul si familia, precum si o eficenta interactiune cu oamenii din preajma ta.

Pe 5 octombrie, Luna noua din Balanta iti ascute sensibilitatea celor cinci simturi fata de lumea inconjuratoare, inspirandu-te sa te delectezi cu placerile simple dar autentice ale vietii. Tot ceea ce ai cladit cu mari straduinte pana acum te poate face sa te simti sigur pe tine, dar este timpul sa-ti reimprospatezi felul cum abordezi viata, aliniindu-te intr-o sporita masura sistemului tau de valori. Nu vrei sa iti mai pierzi timpul cu lucruri care nu te reprezinta dar iti sunt impuse de oameni ori circumstante ale existentei.

Casa, spatiul tau personal constitue repere statornice ale traiului cotidian ce se cer cu insistenta revazute, infrumutesate ca urmare a tranzitului inceput de Venus din 7 octombrie 2013 in sectorul Sagetatorului. Este de asteptat sa achizitionezi noi, folositoare dar si placute la vedere obiecte destinate locuintei. Vechi neintelegeri cu unele rude sunt pe cale sa dispara, lasand loc unei comunicari pline de afectivitate si utilitate.

O perioada caracterizata de impunerea propriei vointe, o notabila incredere in tine si impetuozitate in viata este vestita odata cu 15 octombrie, sub impactul calatoriei lui Marte in Fecioara si prima ta casa. Este probabil sa iti slefuiestei personalitatea astfel incat sa o transformi intr-o temuta arma de cucerire a ambitioaselor tale teluri. Pe masura ce Marte se apropie de ascendentul tau, temeritatea si promovarea obiectivelor personale se intensifica tot mai mult, putand capata, uneori, tente agresive. Chiar daca esti indreptatit sa ajungi cat mai repede la fructificarea eforturilor tale, incearca totusi sa sa nu calci in picioare mandria si orgoliul personal al oamenilor din preajma ta.

Luna plina rasarita pe 19 octombrie 2013 in cerul Berbecului iti continua cumva tendintele interioare, determinandu-te sa te implici in aproape tot ce faci cu o mare vigoare si perseverenta. In acelasi timp, poti trece printr-o transformare a unui aspect important al vietii tale, in care nu este neaparat nevoie sa arunci tot peste bord, ci doar sa ajustezi lucrurile, orientandu-le catre o sporita eficienta. Te straduiesti sa scoti, cu tot dinandinsul, la lumina ceea ce pare a se ascunde in spatele aparentelor, iar daca uneori descoperi ca formele exterioare sunt fara fond, si nu au nimic de dezvaluit, poti cade prada unor amare dezamagiri.

Opozitia dintre Marte si Neptun din 20 octombrie este in masura sa dea nastere unor conflicte latente pana acum. Daca actionezi in tot ce faci purtat numai de sinceritate si onestitate, pari a te feri de necazuri. Cu toate acestea, lucrurile care te atrag tind a te aduce catre alte rezultate decat cele asteptate. Cuprins de dorinta de a evita cu orice pret conflictele, poti sa iti dai deoparte, pentru o vreme, ambitiile personale.

Din 21 octombrie 2013, Mercur retrograd in Scorpion si a treia casa a Fecioarei pare a genera o oarecare invalmasire si deruta in viata sociala din jurul tau. Are loc, de fapt, o reasezare, o reierarhizare a lucrurilor si oamenilor, in functie de noi si neasteptate conjuncturi. Incearca sa inlaturi cu diplomatie obstacolele ce ti se aseaza in cale si da dovada de o cat mai mare adaptabilitate in existenta de zi cu zi.

Tranzitul Soarelui in Scorpion imprastie odata cu 23 octombrie mare parte din influentele negative anterioare, prilejuindu-ti o fericita integrare printre oameni. Esti predispus sa explorezi cu tenacitate realitatea din imediata ta apropiere, sa inchegi noi contacte umane, sa acorzi mai mult timp si mai multa atentie oamenilor, luandu-le in considerare si apreciindu-le eforturile, si aprofundand astfel conexiunea cu ei. O buna parte din energie iti este directionata spre intelegerea mediului tau inconjurator si adaptarea la acesta. Rudele, prietenii, colegii, cunostiintele joaca un rol din ce in ce mai mare in viata ta. Abilitatea de a comunica si a te exprima este pe punctul de a-ti aduce mari beneficii.

Horoscop Fecioara octombrie 2013 - Dragoste

Dragostea cu D mare, o adevarata idilia romantica, pare a fi ceea ce iti doresti mai presus de orice incepand cu 7 octombrie, atunci cand Venus patrunde in cea de-a patra ta casa. Romantismul ce te stapaneste iti poate pune la incercare sensibilitatea emotionala, mai cu seama prin inclinarea de a te lasa captivat de o serie de romane si filme de dragoste. Un promitator partener de cuplu isi poate face intrarea in viata ta prin mijlocirea unei rude sau a unei preocupari legate de casa.

Pe 19 octombrie, Luna plina din a opta casa a Fecioarei prefigureaza o revarsare navalnica a senzualitatii prin toata fiinta ta, ce te imboldeste spre o intensa impartasire erotica cu persoana iubita.

Horoscop Fecioara octombrie 2013 - Bani si cariera

Sfera financiara se impune ca o prioritate sub efluviile Lunii pline ivite pe 5 octombrie in a doua casa a Fecioarei. Este o vreme oportuna schitarii unor ambitioase planuri financiare, revederii bugetului personal de venituri si cheltuieli, orientarii catre teluri materiale realiste.

Banii impartasiti cu altii, intr-o asociere sau un parteneriat ajung pe primul plan sub influenta Lunii pline aparute in a opta ta casa pe 19 octombrie 2013. Ai la indemana o perioada prielnica platirii unei datorii sau recapatarii unor bani pe care i-ai imprumutat, dar si obtinerii unui avantajos credit la o banca.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2014

Horoscop Fecioara septembrie 2013
Horoscop Fecioara octombrie 2013 Horoscop Fecioara octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. interesant acum sa vedem ce o sa fie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Fecioara din familia mea, tot ce ai previzionat din primavara pina acum s-a adeverit, Diana. Pt octombrie vad ca ai previzionat corect evenimente profesionale in derulare in viata ei. Ramane de vazut daca se implinesc si celelate aspecte.
    Oricum, horoscopul tau a devenit un reper important in viata noastra. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar vreau sa o vad si pe asta;)

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-as dori eu ! vedem la sfarsitul lui oct.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt fecioara si tot ce ati previzionat pana acum sa adeverit.sunteti foarte buni

    RăspundețiȘtergere
  6. va rog mult daca se poate ...fecioara noiembrie 2013...cat mai repede!multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  7. in dragoste e adevar 100%........pina si datele coincid.......mersi mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.