Horoscop Gemeni noiembrie 2014

Horoscopul Gemenilor noiembrie 2014 lasa sa se intrezareasca o crescanda preocupare fata de sanatate, oportunitatea inchegarii unor promitatoare parteneriate, avantaje mijlocite de colaborarea cu ceilalti, dar si necesitatea mentinerii autenticitatii personalitatii tale in relatiile cu oamenii din imediata ta apropiere.

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Horoscop general 

Horoscop noiembrie 2014 - Gemeni
Horoscop Gemeni noiembrie 2014
Curiozitatea fata de viata si efervescenta pasiune a trairii te pot face sa uiti de odihna pe 7 noiembrie, sub vibratiile Lunii pline din Taur si a XII-a casa a Gemenilor. Treci printr-o vreme in care pari a te simti fericit mai curand plimbandu-te de unul singur printr-o padure ornata in culorile toamnei decat interactionand in mijlocul unei mari multimi de oameni. Acorda-ti timp pentru a te relaxa, a-ti contopi sufletul cu natura si a te apleca asupra unor dimensiuni spirituale ale existentei.

Parcursul lui Mercur in Scorpion si a VI-a ta casa iti poate sugera, odata cu 9 noiembrie, sa te ocupi intr-o sporita masura de ameliorarea starii de sanatate, sa-ti faci un control medical si sa ceri sfatul unui doctor. Daca ai de gand sa-ti schimbi stilul de viata pentru optimizarea tonusului tau fizic si mental, nu apela la masuri bruste, radicale, ci adopta strategia pasilor marunti, care te poate ajuta sa introduci treptat, dar sigur, o transformare dorita.

Din 16 noiembrie 2014, tranzitul lui Venus in Sagetator si a VII-a casa a Gemenilor marcheaza o perioada favorabila crearii de noi parteneriate pe plan personal sau in afaceri. Negocierile si compromisurile par a-ti netezi calea spre notabile realizari.

Atitudinea ta fata de lume devine mai realista incepand cu aceeasi zi de 16 noiembrie, sub impactul intoarcerii lui Neptun in aspect direct in Pesti si a IX-a ta casa. Aceasta conjunctura astrala are potentialul de a-ti clarifica obiectivele, mai ales pe cele din cariera, si a te inspira sa-ti pui imaginatia la treaba.

Un interval de timp de-a lungul caruia ti se recomanda sa nu te concentrezi asupra unor ambitioase demersuri personale, ci sa-ti unesti eforturile cu cele ale altora, se intrevede odata cu 22 noiembrie, ca urmare a prezentei Soarelui in Sagetator si a VII-a ta casa. Ai nevoie de compania si sprijinul oamenilor din jur, la fel cum si acestia par a-ti solicita mai frecvent tovarasia si ajutorul. Incearca totusi sa nu depinzi prea mult de altcineva! Totodata, circumstantele vietii iti solicita mai des abilitatile diplomatice. Popularitatea iti este in crestere, mai ales datorita capacitatii tale de a coopera si a armoniza relationarea din cercul tau social.

Vizita lui Mercur in Sagetator si a VII-a casa a Gemenilor reia, din 28 noiembrie 2014, la un alt nivel, trendurile imprimate de Soare. Pari sa receptezi cu o extrema sensibilitate personalitatea si opiniile celorlalti, ajungand, uneori, sa iti pui la indoiala propriile idei si idealuri, sa-ti pierzi increderea in tine insuti. In aceasta situatie, este de dorit sa distingi, sa sortezi intre ceea ce iti apartine in mod autentic si ceea ce ai imprumutat de la altii sau ti-a fost impus de altii. Pe de alta parte, acest ciclu al lui Mercur este oportun depasirii unor dispute prin intermediul unor compromisuri acceptate de buna voie de ambele parti.

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Influentele tranzitelor lui Mercur si Venus evidentiate in Horoscopul dragostei Gemenilor octombrie 2014 nu contenesc sa isi puna amprenta asupra ta si in aceasta luna.

Nazuinta de a te dedica cu seriozitate unei relatii sentimentale isi gaseste mai usor implinirea odata cu 16 noiembrie, atunci cand Venus isi incepe calatoria pe taramurile celei de-a VII-a case a Gemenilor. Poti intalni un potential partener de cuplu in persoana cuiva care are o existenta stabila si stie sa se impuna cu gratie, farmec si demnitate, in viata sociala. Ai prilejul de a cunoaste pe cineva de acest fel prin intermediul unui om apropiat sau intr-o circumstanta asociata cu un eveniment cultural sau artistic.

Din 22 noiembrie 2014, tranzitul Soarelui in a VII-a casa ta casa da amploare tendintelor anterioare. Inca o data, esti strabatut de dorinta de a avea alaturi de tine o persoana iubita, capabila sa te inteleaga si sa te ajute sa te intelegi. In decursul acestei perioade, pari a fi predispus sa iti echilibrezi interesele si obiectivele sociale cu cele ale tovarasului tau de viata, sa dai deoparte orice urma de egosim si sa fii generos in dragoste.

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Incepand cu 6 noiembrie 2014, ca urmare a tranzitului planetei Mercur in a VI-a casa a Gemenilor, tinzi sa te focalizezi asupra vietii profesionale. Proiectele si sarcinile alocate tie nu te mai impovareaza, oricat de dificile ar fi, si pari sa te remarci prin eficienta. Discutiile cordiale cu colegii ori colaboratorii se pot dovedi foarte productive. Responsabilitatile de la serviciu sunt pe cale sa te acapareze mai mult decat de obicei.

Reluarea miscarii directe a lui Neptun in a IX-a ta casa contribuie pe mai departe, odata cu 16 noiembrie, la destinderea atmosferei din sfera profesionala. Chiar si in cazul in care nu te simti inclinat sa conlucrezi, colegii par sa te sprijine, direct sau indirect, in indeplinirea telurilor tale.

Pe 22 noiembrie 2014, Luna noua ivita in Scorpion si a X-a casa a Gemenilor pune presiune asupra activitatilor tale cotidiene si profesionale. In acest context, este nevoie sa depui sporite eforturi pentru a face fata provocarilor de la serviciu.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni octombrie 2014
Horoscop Gemeni noiembrie 2014 Horoscop Gemeni noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.