Horoscop Scorpion august 2015

Horoscopul Scorpionului august 2015 anunţă o vădită învigorare a încrederii în tine însuţi, ce nu exclude respingerea hotărâtă a unor impedimente percepute subiectiv. Prieteniile şi integrarea printre oameni pe placul inimii tale continuă să fie de bun augur, viaţa amoroasă nu suportă izolarea de cea socială, iar ambiţiile profesionale nu îţi dau deloc pace.

Horoscop Scorpion august 2015 | Horoscop general 


Scorpion
După ce a parcurs retrograd zona astrologică a Scorpionului, Saturn îşi micşorează presiunea exercitată asupra ta din 1 august 2015, atunci când se întoarce în tranzit direct în prima ta casă. Situaţiile inconfortabile ce te sileau să îţi reprimi emoţiile şi să îţi estimezi cu un crunt realism atuurile şi slăbiciunile fiinţei se răresc şi scad în intensitate, mai ales dacă ai reuşit să îţi însuşeşti lecţiile lui Saturn retrograd. Ai capacitatea să te desprinzi de dubii în privinţa imaginii tale exterioare, să îţi preţuieşti personalitatea, mai cu seamă că cei din jur nu îţi mai caută cu tot dinadinsul nod în papură.

Cuadratul dintre Jupiter şi Saturn de pe 3 august îţi testează siguranţa şi încrederea în tine însuţi. Înainte de a te avânta pe noi trepte ale evoluţiei individuale şi sociale, este necesar să îţi estimezi cu grijă abilităţile şi experienţa şi, dacă este cazul, să faci paşi concreţi pentru a ţi le perfecţiona. Ca să îţi asiguri un viitor promiţător, se impune să îţi înfrunţi temerile şi complexele, să înveţi să ţi le ţii în frâu.

Relaţiile personale şi profesionale necesită o analiză temeinică ca urmare a cuadratului lui Saturn cu Venus din 5 august 2015. Poţi fi predispus să descoperi defecte atât ţie însuţi, cât şi altora, ori să pretinzi prea mult de la cei din preajma ta. Pari să exagerezi gravitatea unor mici probleme din conexiunile cu oamenii, ajungând la concluzia că este mai bine să fii singur decât să risipeşti timp şi energie împreună cu alţii. În cazul în care îţi simţi blocate efluviile creative, poţi să te apleci cu folos asupra detaliilor practice ale proiectelor tale.

Pe 6 august, Saturn în trigon cu Marte şi în cuadrat cu Mercur îţi insuflă dorinţa de a infrunta în faţă probleme tergiversate până în prezent. Dacă ai forţa să îţi înfrângi încă o dată îndoielile şi nu eşti răscolit de o autocritică prea dură, ai parte de succese avad harul de a-ţi câştiga respectul altora. Nu trece cu vederea oportunitatea de a-ţi evidenţia calităţile de lider, de a-ţi demonstra responsabilitatea în tot ceea ce faci.

Ideile şi ţelurile îţi sunt tot mai clare şi mai inspirate atunci când se răsfrâng în minţile şi sufletele prietenilor şi colegilor. Tranzitul iniţiat de Mercur, începând cu 7 august 2015, în Fecioară şi a unsprezecea casă a Scorpionului, îţi energizează gândirea îndeosebi în cadrul unui grup de oameni asemeni ţie. Eşti atras spre proiecte inovatoare, neconformiste, considerate de unii ca fiind dificil de pus în practică.

Mobilizat de speranţe arzătoare, eşti înclinat să crezi că dacă îţi doreşti ceva stăruitor, din adâncul sufletului, universul se va da peste cap pentru a-ţi împlini năzuinţele. Nu eşti departe de adevăr! Din 11 august, călătoria lui Jupiter în Fecioară şi a XI-a ta casă înteţeşte influenţele mercuriene şi le statorniceşte pe o perioadă mai îndelungată. Eşti înconjurat de tot mai mulţi amici de nădejde, dornici să te sprijine. Oricum , viitorul, proiectele de anvergură sunt repere majore ale acestui aspect astral. Mult mai activ în comunitatea ta, în cercul tău social, eşti căutat şi preţuit de oameni. Tocmai de aceea, integrarea într-un grup, aderarea la o cauza comună reprezintă o sursă de adânci satisfacţii. Extinderea sferei tale de influenţă îţi făgăduieşte avantaje deosebite.

Ziua de 22 august 2015 îţi pune încă o dată la încercare răbdarea. Există posibilitatea să fii iarăşi împovărat de dificultăţi, rezultate de acestă dată dintr-o grabă care îţi strică treaba şi te face să nu dai importanţa cuvenită unor detalii semnificative. Nu da vina pe alţii pentru eşecurile tale. Mai degrabă, fă un pas înapoi şi recapătă-ţi o imagine de ansamblu asupra situaţiei tale, dezvăluindu-ţi nişte inconveniente minore, ce pot fi depăşite cu uşurinţă atunci când sunt conştientizate. Nu te lăsa angrenat în certuri neproductive cu superiorii sau cu persoane prea conservatoare, pe care nu ai cum să le convingi despre viabilitatea planurilor tale!

Soarele vizitează şi el tărâmurile Fecioarei şi a unsprezecea ta casă odată cu 23 august, insistând pe beneficiile izvorâte din prietenii şi asocieri. Agenda ta devine supraîncărcată de activităţi sociale şi profesionale. Nu te risipi în contacte nesemnificative cu oamenii, nu îţi face griji exagerate despre probleme obişnuite, şi asigura-te că îţi rezervi cât mai mult timp pentru relaxare şi treburile personale.

Sub impactul sextilului dintre Mercur şi Saturn din 26 august 2015, îţi ierarhizezi judicios obligaţiile şi acţiunile, şi nu crezi cu una cu două în tot ceea ce ţi se spune. Nu te cobori la bârfele din imediata ta apropiere, şi extragi din convorbirile cu ceilalţi numai ceea ce este esenţial. O întâlnire cu persoană influentă poate să te convingă că ai ajuns la o hotărâtoare răscruce a existenţei tale.

După atâta zarvă şi agitaţie, din 27 august, amplasarea lui Mercur în Balanţă şi a douăsprezecea casă a Scorpionului îţi permite, în fine, să rămâi numai împreună cu tine. Ai sansa, în acest fel, să decantezi şi să înţelegi ceea ce este important pentru tine din tot ceea ce ţi s-a petrecut în ultima vreme, să te relaxezi şi să te revitalizezi prin lectură, meditaţie şi purificare spirituală.

Generozitatea şi zburdălnicia nu se bat cap în cap pe 29 august 2015, sub vibraţiile Lunii pline din Peşti şi a cincea ta casă. Cu o inimă de copil, eşti gata să dăruieşti şi să îţi dăruieşti clipe memorabile, să acţionezi spontan, fără să-ţi mai faci griji despre felul cum te văd alţii. Asta da viaţă! Spiritul tău liber îi inspiră pe oameni şi îţi netezeşte calea spre miraculoase şi autentice realizări!

Horoscop Scorpion august 2015 | Horoscop dragoste 


Tranzitul retrograd al lui Venus în Leu nu încetează să îşi arate efectele nici în această lună, aşa cum este configurat în Horoscopul dragostei Scorpionului iulie 2015.

Dragostea se înfiripă şi se dezvoltă, odată cu 11 august 2015, în cadrul unei colectivităţi, a unui climat social marcat de armonie şi bună înţelegere. O poveste de iubire mai veche sau mai nouă este impulsionată de contactul cu oamenii, şi nu de retragerea din lume. Ai prilejul să iei parte, împreună cu persoana iubită, la numeroase şi incitante evenimente, petreceri şi întâlniri cu prietenii. În acelaşi timp, partenerul de cuplu îţi împărtăşeşte cu entuziasm idealurile şi se simte îndreptăţit să te ajute cât poate mai bine să-ţi vezi visele cu ochii.

Sub lumina auspicioasă a Lunii pline ivite pe 29 august în a V-a casă a Scorpionului, iubirea se scutură de zdrenţele grijilor cotidiene şi dă cu tifla sobrietăţii şi conformismului celor din jur. O idilă iniţiată acum este învăluită de o aură magică, de o fericire înălţătoare, în care nu au ce căuta gelozia şi posesivitatea. Poate că, mai târziu, va fi întinată de cenuşa bârfei şi meschinăriilor, dar astăzi este pură şi spectaculoasă. Trăieşte clipa şi nu te mai gândi la ziua de mâine sau poimâine!

Horoscop Scorpion august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Cuadratul dintre Saturn şi Mercur din 6 august 2015 te poate determina să îţi reevaluezi planurile de afaceri şi să discerni cu limpezime în ce mod poţi utiliza informaţiile la care ai acces în eficientizarea parcursului carierei tale. Abordezi cu seriozitate sarcinile încredinţate la serviciu, dar multitudinea lor te poate obliga să depui eforturi mai mari sau să faci ore suplimentare.

Din 9 august, Marte străbate teritoriile Leului şi ale celei de-a zecea case a Scorpionului, ambiţionându-te să nu te dai înapoi de la nimic pentru a te împlini. Ai impresia că întodeauna, în orice împrejurare, poţi face mai mult! Concentrat mai ales pe proiectele pe termen lung, eşti gata să munceşti din greu pentru a le duce la bun sfârşit. Tendinţa de a-ţi aduce în prim plan cariera poate prejudicia alte aspecte importante ale vieţii tale. Treci printr-un ciclu favorabil afirmării profesionale, începerii unei afaceri. Cu cât eşti mai lăudat de ceilalţi, cu atât te simţi mai motivat să pui umărul la treaba.

Luna nouă răsărită pe 14 august 2015 în Leu şi a X-a ta casă aruncă şi mai mult gaz pe foc în viaţa ta profesională. Se întrevede o avansare sau o sporită recunoaştere a meritelor tale. Ai îndrăzneala să urci până la înălţimea aspiraţiilor tale, dar nu pentru o zi sau două, ci pe un termen cât mai lung.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion iulie 2015
Horoscop Scorpion august 2015 Horoscop Scorpion august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.