Horoscop Capricorn septembrie 2015

Horoscopul Capricornului septembrie 2015 sugerează limpezirea conjuncturilor existenţei şi a dilemelor personale, analizarea succeselor şi eşecurilor, şi eliberarea de balastul dependenţelor şi temerilor subconştiente, împăcarea cu o transformare având darul de a-ţi învigora încrederea în tine şi în valorile tale, oportunităţi legate de călătorii şi studii, şi o viaţă profesională necesitând o cât mai mare implicare.

Horoscop Capricorn septembrie 2015| Horoscop general 


Capricorn
Perseverenţa şi forţa interioară cu care te înarmează trigonul Soarelui cu Neptun pe 6 septembrie 2015 îţi permit să-şi depăşeşti blocajele şi să ai parte de reuşite notabile. Voinţa şi capacitatea de a privi adânc înlăuntrul tău şi al altora te ajută să pui capăt unei probleme care te stânjeneşte de multă vreme.

Cere şi vei primi! Totul este să ştii ce şi cui să ceri... Dacă până acum ţi-a fost greu să înţelegi acest lucru, începând cu aceeaşi zi de 6 septembrie, revenirea lui Venus în tranzit direct în Leu şi a opta casă a Capricornului îţi clarifică opţiunile şi îţi răspunde întrebărilor, sprijinindu-te să iei decizii inspirate şi să îţi pui la treabă talentele, resursele interioare. Este important, totuşi, să te focalizezi, pe rând, asupra câte unui singur demers, astfel încât să nu-ţi risipeşti în van timpul şi energia. Alege-ţi un obiectiv prioritar şi nu-l abandona până când nu scoţi din el tot ceea ce îţi doreşti.

Pe 9 septembrie 2015, dar şi pe 25 septembrie, cuadratul dintre Mercur şi Pluton este favorabil explorării gândurilor şi simţămintelor tale, o investigare având darul de a-ţi regăsi motivaţiile şi a-ţi direcţiona energia mentală pe făgaşuri productive. Pot simţi impulsul de a controla firul discuţiilor cu ceilalţi sau alţi oameni pot atenta să-ţi schimbe cu de-a sila punctele de vedere. Oricum, nu eşti dispus să cedezi cu una cu două, mai ales că ai la îndemână o putere combativă de zile mari.

Luna nouă poposită pe 13 septembrie în Fecioară şi a IX-a casă a Capricornului este asociată cu extinderea orizonturilor personale fie printr-o călătorie, fie prin studiu asupra unui subiect preferat. Acest aspect astral te îndreaptă spre o cunoaştere practică, ce poate fi aplicată în existenţa de zi cu zi, şi te îmboldeşte către ţeluri realiste.

Preocuparea de a-ţi releva înţelesul vieţii, al împlinirilor, dar şi al eşecurilor tale ajunge în prim plan odată cu 18 septembrie 2015, atunci când Saturn păşeşte în a douăsprezecea ta casă. Acest tranzit este corelat cu sfârşitul unui ciclu al existenţei, având potenţialul de a crea derută şi nemulţumire, în special la începutul său. Saturn îţi sugerează să priveşti cu un ochi critic ceea se află dincolo de aparenţe, să te confrunţi cu demonii interiori şi să îi alungi, astfel încât să nu îţi mai submineze fericirea şi seninătatea. Se impune, drept, urmare să te debarasezi de temerile mai mult sau mai puţin subconştiente, să îţi faci ordine în debaraua subconştientului, a psihicului în general, şi să arunci la gunoi tot ce nu-ţi este de folos ori îţi împiedică dezvoltarea. Treci printr-o perioada specifică nu începuturilor, ci mai degrabă finalurilor, debarasării de dependenţe şi obiceiuri proaste, care îţi netezeşte calea spre tranzitul lui Saturn în prima ta casă, în care vei putea să te ocupi cu folos de individualitatea ta şi identitatea ta personală.

Pluton îşi părăseşte din 24 septembrie traiectoria retrogradă în Capricorn şi întâia ta casă, lăsând să se instaleze o atmosferă de relativă pace în viaţa ta. Nu mai eşti predisupus să te avânţi în dispute cu alţii în tentativa de a-i schimbă pe ei în locul de a te transformă pe tine, sau cei din jur ajung, în fine, să accepte metamorfoza personalităţii tale, varianta nouă şi îmbunătăţită a individualităţii tale. Eşti, pe mai departe, gata să te aliniezi tendinţelor pozitive ale lui Pluton, să îţi fortifici încrederea în tine însuţi şi în atuurile tale personale.

O perioada revitalizantă, prielnică unei călătorii îndelungate sau angajării într-un stadiu ambiţios al educaţiei sau studiului, este inaugurată odată cu 25 septembrie 2015, graţie tranzitului lui Marte în Fecioară şi a nouă ta casă. Marte îţi transmite atât temeritate, cât şi neastâmpăr, sau chiar nesăbuinţă. Dacă pleci, aşadar, într-o călătorie, este necesar să îţi ţii în frâu impulsul de a-ţi asuma riscuri prea mari sau de a te implica în certuri ardente, generate de lucruri mici, lipsite de semnificaţie.

Pe 28 septembrie, Luna plină răsărită în Berbec şi a IV-a casă a Capricornului este pe cale să dea naştere unor răbufniri temperamentale acasă sau în sânul familiei. Dacă ai probleme la serviciu, aminteşte-ţi că oamenii apropiaţi sunt de partea ta, şi nu-ţi descărca nervii pe ei. În acelaşi timp, te poţi simţi mobilizat să aduci transformări importante locuinţei sau să te îmbarci pe nou şi cu totul diferit traseu profesional.

Horoscop Capricorn septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Din 6 septembrie 2015, Venus iese din mişcarea sa retrogradă în a VIII-a casă a Capricornului, punând punct unei perioade adeseori nefaste din viaţa sentimentală. Dacă tu sau partenerul tău aţi fost tentaţi până acum să va cuplaţi, pe ascuns, cu o altă persoană, această tendinţa dispare şi aveţi capacitatea de a conştientiza că ceea ce va leagă depăşeşte cu mult ceea ce va desparte. De asemeni, nu mai sunteţi impulsionaţi să va luptaţi între voi pentru a va impune poziţia de "cocoş" în casă, în legătură de cuplu. Conexiunea voastră afectivă se armonizează şi va îndeamnă să vă regăsiţi pasiunea fierbinte dintâi.

Horoscop Capricorn septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Dacă eşti prea încrezător în popularitatea şi prestigiul tău, inclusiv în domeniul profesional, Mercur, retrograd în Balanţă şi a zecea casă a Capricornului, tinde, din 17 septembrie 2015, să-ţi dea un bobârnac, să provoace o pană de curent chiar atunci când eşti sub lumina reflectoarelor. Este nevoie să îţi clarifici imaginea exterioară de la serviciu şi din societate, să pui capăt diferenţelor de opinie în privinţa ta. Poate că ai fost prea concentrat pe imaginea de ansamblu şi ai trecut cu vederea nişte detalii importante... Odată ce ai depăşit piedicile ivite în cale, ai prilejul să mergi pe un drum lin şi larg către împlinirea obiectivelor tale.

Responsabilitatea şi maturitatea sunt repere consacrate ale călătoriei pornite de Soare pe 23 septembrie în Balanţă şi a X-a ta casă. Eşti înclinat să-ţi examinezi la sânge viaţa profesională şi să stabileşti dacă se îndreaptă acolo unde îţi doreşti. Năzuieşti să îţi materializezi un obiectiv important, fără a te da înapoi de la vreun efort. Eşti înzestrat cu un viguros simţ practic şi ai contacte mai dese şi mai intime cu şefii. În funcţie de modul cum te apleci asupra sarcinilor şi obligaţiilor profesionale, poţi fi apreciat şi recompensat ori, din contra, atenţionat şi/sau penalizat!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Capricorn 2015 

Horoscop Capricorn august 2015
Horoscop Capricorn septembrie 2015 Horoscop Capricorn septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 16, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email fanmihaci22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru promptitudine ! Sunt o capricoarna nascuta pe 5 ianuarie 1965 ora 5 dimineata! Urmaresc horoscopul lunar in speranta ca va iesi soarele si pe strada mea ...... ca specialist ,intelegi ce vreau sa spun ! Multumesc! Toate bune!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.