Horoscop Săgetător octombrie 2015

Horoscopul Săgetătorului octombrie 2015 are drept principale orientări maturitatea şi responsabilitatea în viaţa sentimentală şi cea profesională, ingeniozitatea mijlocită de interacţiunea socială şi, spre sfârşitul lunii, o relativă însingurare, având drept menire energizarea şi intrarea în contact cu zona spirituală şi cea subconştientă a fiinţei tale.

Horoscop Săgetător octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător octombrie 2015
Sextilul dintre Mercur şi Saturn de pe 7 octombrie 2015 îţi insuflă simţ practic şi realism. Ai capacitatea să te apleci, cu precizie şi acurateţe, asupra sarcinilor tale, dar trebuie să eviţi să dai importanţă prea multor detalii şi unor lucruri nesemnificative. O întâlnire sau o discuţie cu un şef ori un om influent îţi deschid noi perspective de viaţă.

Planurile de viitor, dezbaterea acestora şi legăturile de camaraderie capătă întâietate din 9 octombrie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Mintea îţi abundă în idei inedite, inovatoare, şi nu poţi stă locului până când nu le împărtăşeşti şi nu ţi confrunţi cu alţii. Discuţiile cu cei din jur îţi stimulează gândirea şi te ajută să găseşti rezolvări neaşteptate ale unor probleme ce persistă de mult timp. Comunicarea directă sau online cu prietenii şi persoanele din grupul tău social pare să fie mai intensă ca oricând!

Venus în cuadrat cu Saturn pe data de 11 octombrie 2015 te suprasensibilizează, creându-ţi dificultăţi în relaţiile cu cei din preajma ta. Nesiguranţa şi străduinţa de a-ţi ţine în frâu emotivitatea pot fi interpretate în mod greşit drept o atitudine neamicala sau distantă.

Pe 13 octombrie, Luna nouă din Balanţă şi a XI-a casă a Săgetătorului dă amploare influenţelor mercuriene. Năzuieşti să nu te mai laşi purtat de val, ci să dai un înţeles aparte interacţiunii tale sociale, selectând oameni care au darul de a te inspira şi ambiţiona în drumul spre idealurile tale. Te poţi întreba cât de viabile şi viguroase sunt prieteniile şi alianţele tale, şi ai prilejul să aderi la un grup de persoane animate de aceleaşi interese ca şi tine. Pe de altă parte, această Luna nouă este asociată cu o experienţă de viaţă neobişnuită, în stare să-ţi releve o faţetă nebănuită a lumii înconjurătoare.

Subconştientul, spiritualitatea, solitudinea, duşmanii ascunşi şi secretele tale şi ale altora reprezintă repere principale ale tranzitului pornit de Soare, odată cu 23 octombrie 2015, în Scorpion şi a XII-a casă a Săgetătorului. Poţi simţi nevoia să te însingurezi pentru a te revitaliza, a-ţi scoate la lumină impulsurile subconştiente şi a le trece prin prisma raţiunii. Chiar dacă îţi place să-ţi controlezi existenţa cu o mână de fier, nu ar trebui să te împotriveşti unui şir de evenimente surprinzătoare ce par să-ţi rezerve în final oportunităţi ieşite din comun. În acest ciclu solar, visele îţi dăruiesc, de obicei, indicii preţioase despre universul tău interior şi cel exterior.

Sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 27 octombrie în Taur şi a şasea ta casă pari să îţi asumi o nouă viziune, mai practică, asupra traiului cotidian, să desluşeşti modalităţi nemaiîncercate de a-ţi eficientiza acţiunile şi a le alinia destinului pe care visezi să ţi-l construieşti. Eşti gata să te desprinzi de tot ceea ce nu îţi este de folos ori te trage înapoi în viaţa de zi cu zi, să îţi organizezi mai bine agenda zilnică, şi să abandonezi obiceiuri păguboase astfel încât să-ţi optimizezi tonusul fizic şi psihic.

Horoscop Săgetător octombrie 2015 | Horoscop dragoste


Viaţa amoroasă câştigă în seriozitate şi responsabilitate, şi nu lasă loc unor compromisuri sau pacturi şubrede. Din 8 octombrie, ca urmare a vizitei lui Venus în a zecea casă a Săgetătorului, atât tu, cât şi partenerul tău sunteţi hotărâţi să va dovediţi cu vârf şi îndesat ataşamentul reciproc, disponibilitatea de a face sacrificii unul pentru celălalt. Nativii singuri pot fi totuşi prea instransigenti, prea pretenţioşi în acceptarea unui eventual tovarăş de viaţă. Dacă reuşesc să-şi aducă pe pământ standardele înalte, au posibilitatea să înfiripe o idilă cu cineva din sfera lor profesională.

Horoscop Săgetător octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă


Farmecul şi căldura afectivă ale lui Venus se fac simţite cu persistenţă în viaţa profesională graţie tranzitului început de această planetă, odată cu 8 octombrie 2015, în Fecioară şi a X-a ta casă. Ai parte de oportunităţi în carieră îndeosebi datorită interferenţei acesteia cu sfera socială. Competenţa şi autoritatea ta sar în ochi, eşti apreciat de colegi şi respectat de şefi, aşa că aproape nimic nu mai stă în calea unei promovări sau a unei măriri de salariu. În acelaşi timp, negocierile şi iniţiativele din afaceri tind să-ţi fie încununate de succese.

Lucrul în echipă nu este fertil pe 11 octombrie, din cauza cuadratului dintre Venus şi Saturn. Ai rezultate mai bune în activităţi profesionale individuale. Din pricina îndoielilor şi prudenţei exagerate care te caracterizează ţi se recomandă să nu te implici în tranzacţii financiare.

Acum pe diane.ro: Horoscop Săgetător 2016 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Săgetător 2015

Horoscop Săgetător septembrie 2015
Horoscop Săgetător octombrie 2015 Horoscop Săgetător octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.