Horoscop Săgetător septembrie 2015

Horoscopul Săgetătorului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o conştientizare profundă a sensului existenţei tale, dezideratul de a-ţi zăgăzui ambiţiile individuale şi a-ţi cultiva relaţiile de prietenie, reclădirea realistă a încrederii în tine însuţi, focalizarea către independenţă şi planuri de viitor, o revenire pe plan financiar, o sporită dedicare pe cel profesional, şi o viaţă sentimentală favorabilă, dar care impune unele restricţii.

Horoscop Săgetător septembrie 2015| Horoscop general 


Sagetator
Începând cu 6 septembrie 2015, Venus revine în tranzit direct în Leu şi a noua casă a Săgetătorului, aşa că este de aşteptat să te îndepărtezi de o stare de derută care tindea să-ţi blocheze iniţiativele. Eşti în stare să îţi fixezi cu precizie ţintele din viaţă şi să te focalizezi asupra lor fără a te mai lăsa distras de amănunte nesemnificative. Odată ce te-ai decis încotro te îndrepţi, apasă la maximum pedala de acceleraţie!

Poate că ai dat prea mult întâietate intereselor tale şi nu ai reuşit să menţii o adevărată comunicare cu oamenii care te îndrăgesc. Din 17 septembrie, odată cu trecerea lui Mercur în aspect retrograd în Balanţă şi a XI-a ta casă, poţi constata cu surprindere că prieteni vechi, pe care te bazai întru totul, nu îţi mai sunt alături la nevoie. Desigur, nu îţi spun asta în faţă, ci se ascund în spatele unor pretexte străvezii. În această situaţie, este indicat să te smulgi o vreme din rutina zilnică şi să-ţi investighezi fără ocolişuri existenţa şi conştiinţa,regăsind echilibrul dintre tine şi cei care contează pentru tine.

Saturn străbate din 18 septembrie 2015 Săgetătorul şi întâia ta casă, o zonă astrologică care guvernează identitatea ta personală şi felul cum interacţionezi cu alţii la nivel personal. Preocupat de starea ta fizică şi de felul cum arăţi, ai la îndemână un interval de timp favorabil începerii unui regim alimentar, unei diete. Ai înclinaţia să adopţi o perspectivă serioasă, responsabilă asupra vieţii. La debutul acestui tranzit poţi fi nemulţumit de tine însuţi, uşor deprimat, având nevoie de alţii pentru a te încuraja şi a-ţi mări stima faţă de tine însuţi. De fapt, Saturn nu face decât să îţi ceară să-ţi transformi încrederea în tine însuţi, să îi creezi un fundament solid în străfundurile fiinţei tale. Totodată, această planetă are obiceiul să-ţi risipească iluziile despre tine, despre corpul tău şi abilităţile tale, astfel încât să-ţi afli o nouă identitate şi o înţelegere realistă a sinelui.

Independenţa personală şi viitorul sunt repere consacrate ale tranzitului pornit de Soare, odată cu 23 septembrie, în Balanţă şi a unsprezecea ta casă. Năzuieşti să fii cât mai mult printre oameni, să-ţi petreci timpul cu prietenii, fără să vrei totuşi să te simţi legat ori dependent de cineva. Te concentrezi profund asupra speranţelor şi viselor de viitor, ştiind cât se poate de bine ce îţi doreşti, fiind capabil să-ţi descrii în amănunţime aspiraţiile. Atras de lucruri neconvenţionale, respingi oamenii cu ochelari de cal, indivizii cu mintea şi imaginaţia îngustă.

Horoscop Săgetător septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Ieşirea lui Venus din turnura sa retrogradă în a IX-a ta casă are potenţialul să-ţi destrame eventualele îndoieli faţă de persoana iubită şi să scoată viaţă sentimentală dintr-o inerţie păguboasă. Poţi să-ţi dai seama că ai interpretat greşit cuvintele ori gesturile partenerului sau că, deşi îţi doreşti ca acesta să dovedească o mai mare deschidere către tine, nu l-ai încurajat făcând tu însuţi acest lucru. Oricum, tinzi să ştii mai bine ce vrei de la dragoste, iar acest fapt te mobilizează să îţi recunoşti pe faţă sentimentele şi să dai un nou avânt legăturii tale de cuplu.

Pe 28 septembrie 2015, Luna plină apărută în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului îţi stârneşte creativitatea şi pofta de joacă în dragoste. Ai mare grijă, întrucât tendinţa de a fi foarte îndrăzneţ poate fi greşit înţeleasă de partenerul tău sau de persoana căreia vrei să-i cucereşti inima. Impune, aşadar, nişte limite viociunii tale, jocului tău, luând în considerare dorinţele tovarăşului tău (potenţial) de viaţă.

Horoscop Săgetător septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 13 septembrie 2015, Luna nouă din Fecioară şi a X-a casă a Săgetătorului prilejuieşte adeseori o reînnoire adâncă în sfera profesională şi în viaţa ta, în general. Dacă ţi-ai stabilit nişte obiective prea mărunte, acum este timpul să-ţi aţinteşti privirea către piscurile unor idealuri măreţe. Pentru a te pregăti să escaladezi Everestul, este necesar să îţi pui la punct o nouă strategie profesională, să te lepezi de tot ce nu-ţi merită eforturile şi îţi este impus ori sugerat de societate şi familie.

Ca efect al tranzitului lui Saturn în prima ta casă, din 23 septembrie nu se întrevăd progrese remarcabile în carieră, însă, în decursul acestui context astral, ai ocazia să pui bazele unor succese viitoare.

Din 24 septembrie 2015, Pluton părăseşte mişcarea sa retrogradă în Capricorn şi a două casă a Săgetătorului, un eveniment astral având darul de a pune capăt unor probleme sau crize financiare care au avut scopul să-ţi sancţioneze neseriozitatea, iresponsabilitatea ori superficialitatea financiară. Dacă ai asimilat bine lecţiile lui Pluton, ar trebui să descoperi căi mai eficiente de a-ţi gestiona şi folosi banii.

Marte, prezent odată cu 25 septembrie în Fecioară şi a zecea ta casă îţi insuflă o clocotitoare energie canalizată către carieră, spre înălţarea statutului tău profesional şi obţinerea unor rezultate de excepţie. Combativitatea acestei planete îţi recomandă totuşi să îţi ţii în frâu o iritabilitate excesivă pentru a evita confruntări violente cu şefii sau colegii. Acest tranzit este de bun augur pentru începerea unei afaceri ori pentru o iniţiativa temerară în plan profesional.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Săgetător 2015

Horoscop Săgetător august 2015
Horoscop Săgetător septembrie 2015 Horoscop Săgetător septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.