Horoscop Capricorn februarie 2018


Horoscopul Capricornului februarie 2018 insistă pe beneficiile obținute din comunicarea sporită din plan social, un program zilnic foarte încărcat, iuțimea gândirii, dar și pe o anumită indecizie. Viața amoroasă este nutrită de loalitate, iar cea profesională profită de puterea ta de persuasiune.


Horoscop Capricorn februarie 2018 - Previziuni generale

În această lună, comunicarea cu cei din preajma ta se întețește, ai o mulțime de spus, transmis oamenilor, iar aceștia, la rândul lor, tind să te asalteze cu o grămadă de păreri și propuneri.

Discuțiile, interacțiunea, în general, cu alții, îndeosebi cu rudele, colegii, prietenii devin preponderente. În același timp, pari să ai de făcut față unor obligații numeroase, să fii mai mereu pe drumuri, în vizite sau călătorii scurte, necesitate de activitățile sociale, profesionale.

Horoscop februarie 2018 Capricorn

Mintea îți câștigă în agilitate, te descurci cu brio în demersuri, preocupări intelectuale. Ești cutreierat de o sumedenie de idei, dar pare să-ți fie dificil să iei vreo decizie importantă în orice aspect al existenței. Tocmai de aceea, este indicat că în această perioadă a anului să aduni cât mai multe informații, urmând să le sortezi și să iei hotărâri esențiale mai târziu, când vei fi stăpânit într-o măsură mai mare de răbdare, obiectivitate, echilibru interior.

Luna nouă ivită pe 15 februarie 2018 în Vărsător este asociată cu o eventuală slăbire a încrederii în tine însuți. Dacă te concentrezi exagerat asupra proiectelor tale riști să fii imobolizat de dubii. Trece-ți în revistă atuurile personale și ierarhizează-ți țelurile!

Horoscop Capricorn 2018

Acuratețea, limpezirea gândirii te sprijină să afli drumul cel mai scurt pentru materializarea viselor tale în data de 20 februarie 2018, ca efect al sextilului dintre Mercur și Saturn. Comunici cu un plus de seriozitate, te remarci prin realism și simt practic. Încearcă totuși să nu te lași prins în capcana prea multor detalii sau a unor chestiuni mărunte, neînsemnate.

Sub vibrațiile sextilului lui Venus cu Pluton din 27 februarie 2018, oamenii par să-ți admirea forța personalității ori de câte ori ți-o dovedeșți, chiar dacă nu ești dispus să faci compromisuri cu ei. Ai oportunitatea să extragii satisfacții deosebite prin orientarea către lucrurile, activitățile care te pasionează.


Horoscop Capricorn februarie 2018 - Dragoste și cuplu

Dragostea stă sub semnul loialității, fidelității și sensibilității emoționale.


În cuplurile formate guvernează buna înțelegere. Cei doi parteneri tind să fie pe aceeași lungime de undă atât mental, cât și afectiv, până pe punctul de a nu mai avea nevoie de cuvinte pentru a-și intelege reciproc gândurile, simțămintele.

Dacă ești singur, poate fi nevoie să te smulgi dintr-o nostalgie excesivă legată de o idilă trecută. Ai posibilitatea să-ți refaci viața sentimentală împreună cu cineva capabil să-ți exploreze cu drag sufletul, să te facă să-ți relevi comorile interioare. Poți întâlni o astfel de persoană în mediul tău înconjurător, de-a lungul unui voiaj scurt ori prin mijlocirea unei rude apropiate.


Horoscop Capricorn februarie 2018 - Muncă și bani

Măiestria cu care îți mânuiești cuvintele, forța de convingere te ajută să îți demonstrezi meritele și să ai succes în negocieri din sfera profesională.

Sub influența sextilului dintre Venus și Saturn de pe 16 februarie 2018, ieși în evidență la serviciu prin responsabilitate, productivitate, organizare și aplecarea către detalii.

Voința de fier, seriozitatea, autodisciplina îți sunt aliați de nădeje în muncă, în afaceri, pe 25 februarie 2018, ca urmare a sextilului Soarelui cu Saturn. Înzestrat cu un consistent simț practic, ai capacitatea să găsești rezolvări eficiente unor probleme profesionale.

Horoscop Capricorn ianuarie 2018


Horoscop Capricorn februarie 2018 Horoscop Capricorn februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.