Zodia Racului si dragostea



Asemeni Taurului , Racului ii plac relatiile in care domneste increderea reciproca.Racul se simte cel mai bine atunci cand o relatie de cuplu este clar definita si fiecare dintre parteneri isi cunoaste cu precizie rolul.Atunci cand se casatoresc , Racii fac de obicei acest pas manati de dragoste.Ei sunt extrem de fideli fata de cei pe care ii iubesc.Exista insa un mare secret al racilor , pe care acestia nu l-ar dezvalui sau recunoste niciodata : angajamentul sau dedicarea fata de o relatie este un adevarat chin , un lucru pe care il privesc asemeni unei indatoriri care trebuie respectate.Ei se implica in viata de cuplu pentru ca aceasta este singura cale prin isi pot crea familia pe care si-o doresc.Uniunea , cuplul , prietenia cu un partener este pentru Raci mai curand un mijloc de a-si atinge scopul decat un scop in sine.Tinta lor finala este familia.

Daca esti intr-o relatie de dragoste cu un Rac , trebuie sa pasesti cu grija si delicatete printre sentimentele lui.Iti va lua o multime de timp pentru a descoperi cat de profund si sensibil poate fi un Rac.Cel mai mic aspect negativ ii poate provoca o suparare sau o dezamagire extrema.Tonul vocii tale , nervozitatea ta , o simpla privire din ochii tai sau o expresie subtila a fetei tale pot fi cauzele unei dezamagiri profunde pentru un Rac.Fiecare dintre gesturile tale cele mai marunte sunt inregistrate si ii determina un feed-back.Acest mod de a reactiona poate fi greu de indurat , insa Racul poate fi un partener nemaipomenit daca inveti cum sa te porti cu el.De obicei, Racii nu reactionea atat de mult la ceea ce spui , cat la modul in care traiesti si simti lucrurile alaturi de el.

Articole din acelasi domeniu :

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Zodia Racului si dragostea Zodia Racului si dragostea Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2009 Rating: 5

11 comentarii:

  1. perfect adevarat...asa si sunt! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. da eu sunt exact cum se spune de raci si buna si sensibila ,diplomata ,secretoasa,sensibila,etc......dar am si multe calitati bune si cei k ma cunosc stiu cum sunt iar voi aveti perfecta dreptate . Succes in continuare v pupa iulia!!!!!!!! tinet-o tot asa.........

    RăspundețiȘtergere
  3. da si eu sunt rac si sunt mandra ca stiu sa iubesc cum putina lume stie,CATY

    RăspundețiȘtergere
  4. DA SI EU SUNT RAC SI SUNT TARE MANDRA CA STIU SA IUBESC CUM PUTINA LUME STIE .CATY

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma regasesc complet in descrierea de mai sus. Pot sa spun ca sunt un RAC autentic :). Din pacate, noi racii, suntem greu de inteles din cauza sensibilitatii noastre mari. Insa, cei care dau dovada de rabdare si incearca sa ne cunoasca, vor descoperi un suflet cald, tandru si marinimos de-ti vine sa nu-i mai dai drumul niciodata.
    Na, ca mi-am (ne-am) facut si reclama!:P:)
    Provocare: cine indrazneste sa ma contrazica? Kr.

    RăspundețiȘtergere
  6. aveti mare dreptate sunt asa cum ati spus mult su cces in continuare va pup melika

    RăspundețiȘtergere
  7. intradevar noi cei din zodia racului suntem niste persoane foarte sufletinste si ne deschidem inima foarte repede desi nu e bine ca procedam asa dar asa ne este felul.si suntem persoane care punem cam totul la suflet ceia ce nu prea este bine.plus ca noi iubim cu adevarat dar numai ca nu prea suntem respectati pe cat dorim si nu ne apreciaza unele persoane.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt foarte sensibila numai daca ridica tonul prietenul meu deja imi dau lacrimile si le pun toate la suflet..pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar de racul suparat? manios? si foarte inzestrat informational asociat cu inteligenta si tenacitatea sa , ce ziceti? hi hi hi

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.