Horoscop chinezesc 2011 - Bivolul in anul Iepurelui

-Anii de nastere ai persoanelor nascute in zodia Bivolului : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 si 2009 .

- Piatra zodiacala a Bivolului : acvamarin.
- Floarea specifica Bivolului : garoafa.
- Cele mai norocoase ore : 1 - 3 a.m.
- Anotimpul Bivolului : iarna.
- Culorile Bivolului : verde, galben , negru.

-Personalitati din zodia Bivolului / Boului : Albert Camus , Anthony Hopkins , Burt Lancaster , Charlie Chaplin, Cristian Țopescu , Diana, Prințesă de Wales , Dumitru Țepeneag , Dustin Hoffman , Eddie Murphy , George Clooney , George Kennedy , Gérard Klein , Hans Christian Andersen , Jack Lemmon , Jack Nicholson , Jane Fonda , Jean Marais , Jeff Bridges , Jim Carrey, Johann Sebastian Bach, Maria Tănase , Marin Moraru , Meryl Streep , Mircea Diaconu , Mircea Micu , Mircea Vintilă , Morgan Freeman , Nadia Comăneci , Napoleon Banaparte, Paul Newman , Principesa Margareta a României , Richard Burton , Richard Gere, Richard Nixon , Robert Altman, Serghei Mihailovici Mihalkov , Ștefan Mihăilescu-Brăila , Toma Caragiu , Warren Beatty , Wayne Rooney .

-Trasaturi pozitive ale personalitatii Bivolului :putere , inspiratie , calm , spirit de lider

-Trasaturi negative ale personalitatii Bivolului : conservatorism , manie , insensibilitate sentimentala , ignoranta

-Compatibilitatea in dragoste a Bivolului : cocos , sarpe , sobolan .

Horoscop general 2011

Bivolul a trebuit , vrand-nevrand, sa evolueze de-a lungul anului 2010.Momentele dinamice si dramatice ale acestui an l-au fortat sa isi adapteze gandirea si sa invete ce este oportunismul (intr-un sens benefic). Unii dintre nativi nu apreciaza , insa, in mod deosebit felul in care au decurs lucrurile in 2010 si isi indreapta , cu speranta , privirile catre 2011. Anul chinezesc al Iepurelui de metal pare a fi unul promitator pentru Bivol. El va continua sa repurteze succese, mai ales daca este angajat in activitati care solicita creativitatea. Realizarile , oricat de remarcabile, nu ii vor parea insa indestulatoare, si nu il vor feri, pe alocuri, de un sentiment de zadarnicie si zbatere in gol. Bivolul va trebui sa acumuleze mai multa intelepciune pentru a putea lupta cu descurajarea sau senzatia de monotonie a cotidianului.

Horoscopul dragostei Bivolului in 2011

In cea dintai parte a anului , viata amoroasa nu iti va lipsita de sare si piper, intrucat vei fi mult mai dispus decat de obicei sa iei in coarne provocarile dragostei.Vei fi mai putin pretentios si alintat si vei arata o mai mare ingaduinta fata de cei din apropierea ta , astfel incat partenerii de cuplu iti vor aprecia intr-o mai mare masura compania. Cu toate acestea, ar trebui sa nu lasi prea mult logica sa precumpaneasca asupra relatiilor tale amoroase. Incearca sa te relaxezi, ia viata asa cum iti apare in cale si traieste la maximum clipa. Daca esti singur, in decursul lunii aprilie poti avea niste intalniri mai mult decat tentante. De aceasta data nu vei mai fi capabil sa te aperi cu platosa ratiunii si vei trece , grabit, peste faza altadata obligatorie a testelor.

In mai , iunie si iulie , exista posibilitatea ca un vechi partener de iubire sa incerce sa-ti intre din nou in gratii , dar parerea de rau sau cainta pentru ceea ce s-a petrecut odata nu par a-ti vibra tocmai sincer in urechi si in suflet. Cu atat mai mult, ar fi indicat sa ramai in garda ! Nativii solitari din zodia Bivolului sunt predispusi sa pice in capcana unei iubiri la prima vedere. Nu trebuie te arunci orbeste catre capa rosie agitata de primul venit , ci sa iti acorzi mereu un dram de gandire si evaluare.

Nu este exclus ca vecinii tai sa nu fie tocmai incantati de zarva produsa de viata ta amoroasa. Pe parcursul lunilor august,septembrie si octombrie , gelozia poate ajunge aproape obsesiva. Incerca sa te controlezi si sa iti patrezi simtul umorului. Pe de alta parte , in ultimele doua luni ale acesti perioade , conjunctura astrologica iti favorizeaza inceputul unei noi povesti de dragoste. Poti incheia dintr-o data o relatie paguboasa , satul de a agoniza si a duce mai departe un duel dureros.

Ultima parte a anului 2011 aduce un plus de armonie si apropiere afectiva intr-o legatura de cuplu deja existenta. Desi pot apare mici diferente de opinie sau conflicte, stelele au tendinta de a te sprijini catre inseninarea cerului dragostei. Cei singuri vor fi inconjurati de o aura romantica, capabila sa ii poarte catre aventuri senzuale intense.

Horoscopul carierei si banilor Bivolului in 2011

In februarie, martie si aprilie , conjunctura astrala te sprijina catre succese in sfera profesionala. Lucrurile nu stau tocmai pe roze , intrucat este necesar sa lupti pentru afirmare , iar tendinta de a iti vedea recunoscute meritele poate deveni iritanta.
Perspective financiare par a fi excelente in acest interval. Pot apare beneficii din urma unor investitii mai vechi . In a doua jumatate a acestei perioade ti se deschide perspectiva catre o achizitie imobiliara , iar balanta financiara este pe cale de a castiga in stabilitate.

In cea de-a doua parte a anului 2011 , cariera nu pare a-ti fi influentata negativ de nici un aspect astral notabil . Cu toate acestea , poti fi insufletit de dorinta de a-ti extinde activitatea si a-ti asuma mai multe responsabilitati .Probabil ca vei prelua initiativa , decis sa faci cativa pasi inainte pe drumul catre obiectivele tale. Nu incerca sa grabesti lucrurile , pentru ca timpul lucreaza in favoarea ta.
Chestiunile financiare par a deveni prioritare.Trebuie sa iei decizii ferme fata de o investitie care tenteaza de ceva vreme. Totodata , ar putea fi necesar sa cheltui o suma importanta de bani pentru parinti sau copii. Nu te aventura in jocuri de noroc sau in speculatii riscante !

Evenimente neasteptate isi fac aparitia in sectorul carierei tale in lunile august septembrie si octombrie. Tendintele contrare se confrunta si pot duce catre evolutii imprevizibile. Dornic de stabilitate si guvernat de aspiratia de a controla ce se intampla in jurul tau , este necesar sa dai dovada totusi de o cat mai mare flexibilitate. Lucrul acesta te va solicita , dar nu ai ce face si trebuie sa impaci cumva capra cu varza.
Prudenta in domeniul finaciar trebuie sa iti vegheze fiecare pas in aceasta perioada. O usoara dezorientare si confuzie te pot conduce catre erori de judecata . Cu toate acestea, ti se inlesneste un ajutor banesc sau un imprumut in conditii avantajoase.

Catre finalul anului Iepurelui de metal , esti inzestrat intr-o mai mare masura cu agilitate intelectuala , asa ca poti avea mai putine dificultati in a-ti atinge obiectivele.Straduintele tale sunt facilitate si de mana de ajutor pe care ti-o intinde norocul . Situatia profesionala se indreapta catre implinire .
In noiembrie si decembrie , sansa este de partea ta si din punct de vedere financiar. Banii iti vor intra cu o mai mare usurinta in buzunar , cu conditia de a da dovada de diplomatie si flexibilitate in tot ce intreprinzi. In ianuarie (2011) pot apare unele probleme financiare.

Horoscopul sanatatii Bivolului in 2011

In cel dintai sfert al anului Iepurelui de metal esti predispus unor probleme respiratorii asa ca trebuie sa ai mare grija cum te imbraci. Mai ales in martie si aprilie , isi pot face aparitia niste migrene sau dureri de cap si vei fi predispus sa obosesti mai repede. Ar fi indicat sa iti acorzi mai mari pauze de odihna in decursul zilei.

Energia si dinamismul te sprijina din plin in mai, iunie si iulie . Desi poti fi dispus sa te supraalimentezi , organismul tau nu are tendinta de a lua in greutate. O senzatie de usoara oboseala te poate cuprinde in luna iulie .Practicarea unui sport sau exercitiile fizice zilnice au darul de a-ti inviora capacitatea mentala.

Impunerea unui program de fitness sau exercitiu fizic devine aproape o necesitate in a treia parte a anului 2011. In luna septembrie poate apare o vulnerabilitate a pielii .Incearca sa te orientezi catre o dieta vegetala , prin care sa elimini mai usor toxinele din corp.

Tendinta de a fi supraponderal si cerinta de a te supune unui regim alimentar capata preponderenta in ultima parte a anului. Nu inseamna ca trebuie sa apelezi la o dieta spartana , dar nu ar fi rau sa iti rationalizezi mancarea dupa care poftesti. Starea de nervozitate din ianuarie (2011) te predispune unor accidente casnice sau rutiere.

Nota : Anul nou chinezesc 2011 incepe pe data de 3 februarie 2011 si se incheie in ziua de 23 ianuarie 2012.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii

Numerele norocoase chinezesti

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Semnificatia simbolurilor chinezesti Yin si Yang
Horoscop chinezesc 2011 - Bivolul in anul Iepurelui Horoscop chinezesc 2011 - Bivolul in anul Iepurelui Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 09, 2010 Rating: 5

3 comentarii:

  1. da !poate va fi un an mai bun decit acesta care pentru mine a fost un adevarat dezastru din toate punctele de vedere

    RăspundețiȘtergere
  2. sa dea domnul sa fie tot bine pentru toti gemenii , si tare as vrea sa cred in tot ceea ce se scrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super zodiacul chiar se potirveste
    astept 2012 ;)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.