Ceaiul dr.Ming te ajuta sa slabesti ?

Crezi că dacă bei câteva ceşti de ceai în fiecare zi, ai posibilitatea să pierzi rapid din greutate? Este adevărat! Există ceaiuri de slăbit care pot face minuni în scăderea greutăţii fără a fi nevoie să faci vreun alt efort.
Unul din aceste ceaiuri, apărut de ceva timp pe piaţă, este ceaiul dr.Ming.
Este el cea mai bună alegere? Să vedem împreună! 

Beneficiile ceaiului dr.Ming şi a ceaiului verde 

Dupa cum știi, ceaiul verde este folosit de multă vreme ca mijloc de purificare al corpului.
El este un detoxificator natural, dar foarte puternic, având capacitatea de a elimina rapid toxinele şi impurităţile din organism. 
Desigur, ceaiul verde are şi alte întrebuinţări, putând fi un mijloc de inducere a relaxării şi un remediu contra anxietăţii şi stresului. Cu alte cuvinte, această băutură are darul de a aduce calm şi linişte. 
Totodată, ceaiul verde poate îmbunătăţi memoria, ajută în lupta contra cancerului şi este de folos in ingrijirea tenului, împrospătandu-l, precum și în tratarea unor iritaţii ale tenului. 
Pur şi simplu, este uimitor câte beneficii îţi poate oferi ceaiul verde! 

În cazul preparatului dr.Ming, ceaiul verde este utilizat numai în scopul reducerii greutăţii corporale. 
În reclame, se spune că ceaiul dr. Ming îţi micşorează pofta de mâncare, îţi arde caloriile şi te ajută să lupţi împotriva poftei de mâncare. De ce? 
Se pare ca,  acest ceai de ananas dr. Ming conţine polifenoli, substantele necesare maririi capacitatii corpului de a arde grăsimile. În plus, are avantajul de a-ţi pune la punct metabolismul. 
Această combinaţie de beneficii te ajută cu adevărat să slăbeşti mai uşor. 


beneficii ceai dr. ming

Probabil că aceste tipuri de ceaiuri sunt cele mai facile mijloace de pierdere a greutăţii. Le poţi bea atunci când iei masa, de-a lungul întregii zile ori în timp ce te uiţi la televizor şi, într-adevăr, nu trebuie să te deranjezi să îţi schimbi felul de amânca sau să treci la un program fizic istovitor, deşi exercitiile fizice sunt condiţii esenţiale ale unui stil de viaţă sănătos. 


Ingredientele ceaiului dr. Ming 

Ei bine, la acest capitol începem să ne pierdem credinţă în ceaiul dr. Ming. 
Ingredientele incluse în el sunt tipice pentru ceaiul verde cu excepţia prezenţei unei substanţe numită senna. 
Consumul unor ceaiuri cu senna nu mi se pare deloc recomandabilă. 
Care este problema cu senna  Purtând şi numele Cassia angustifolia, C. acutifolia, C. senna, este un laxativ natural foarte puternic care, adăugat într-un ceai fierbinte sau cald, poate provoca probleme extrem de serioase sistemului digestiv. 
Motivul pentru care unele ceaiuri de slăbit conţin senna este efectul acestei substanţe de a curăţa rapid colonul. În acest fel se ajunge la o pierdere în greutate de 2 până la 5,5 kilograme.Această formă accelerată de slăbire este însă foarte nesănătoasă.
De obicei, senna se recomandă pentru constipatii acute şi cele cronice nevindecabile printr-un alt tratament și determină uneori reacţii adverse precum diaree, colice intestinale şi disconfort abdominal. 

Avantajele ceaiului dr.Ming 

- un preţ rezonabil 
- ingrediente naturale 
- activează detoxifierea 


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Mintea ne poate pacali foamea ? | O noua metoda de cura de slabire ?

Totul despre ceaiul verde (I)

Cum slabesti fara mari eforturi
Ceaiul dr.Ming te ajuta sa slabesti ? Ceaiul dr.Ming te ajuta sa slabesti ? Reviewed by Diana Popescu on aprilie 10, 2011 Rating: 5

24 de comentarii:

  1. Citez:

    "Ei bine, la acest capitol incepem sa ne pierdem credinta in ceaiul dr. Ming. Ingredientele incluse in el sunt tipice pentru ceaiul verde cu exceptia prezentei unei substante numita senna. Consumul unor ceaiuri cu senna nu mi se pare deloc recomandabila. "


    ca apoi, citez din nou:

    "Dezavantajele ceaiului dr. Ming

    - o multime de efecte adverse
    - utilizeaza senna
    - este mai mult un laxativ decat un produs de slabit
    - nu duce la o pierdere in greutate pe termen lung , precum alte ceaiuri de slabit"


    E o contradictie, nu? In exprimare, probabil.
    E, sau nu e acea senna acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca imi spui care este contradictia dintre : " Ingredientele incluse in el sunt tipice pentru ceaiul verde cu exceptia prezentei unei substante numita senna. Consumul unor ceaiuri cu senna nu mi se pare deloc recomandabila." si "Dezavantajele ceaiului dr. Ming- utilizeaza senna" , atunci ma dau batuta.Sau eu nu am logica sau tu intelegi logica altfel decat majoritatea oamenilor , adica "ilogic".

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru vârsta mea (20 de ani) și înălțimea mea (1,80), cred că greutatea e prea mare (95 kg), nu?

    Deci trebuie să beau astfel de ceaiuri. Cum sunt la gust?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca majoritatea ceaiurilor ajuta la pierderea greutatii. este de retinut faptul ca si ceaiul are calorii, dar ajuta la eliminarea toxoinelor.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, sunt convinsa ca orice ceai baut in loc de mancare, duce la slabit! Chiar si Ming!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu beau acest ceai este foarte bun si nu este atat de laxativ pe cat credeti fara crampe si dureri cum produce cel chinezesc verde din comert impreuna cu tomato pastile de slabit plus dieta total vegetariana apa cu lamaie si sunt la a 4 zi ...3 kg minus ma simt foarte bn si continui dieta revin cu un rez mai bun salutari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca sa inteleg tu pe langa ceaiul ming , iei si tomato pastile de slabit si ti dieta si mananci vegetarian si bei apa cu lamaie ?

      Ștergere
  7. Te poti ingrasa mai rau dupa terminarea acestei diete?

    RăspundețiȘtergere

  8. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un ceai romanesc, foarte bun pt slabit este si ceaiul Dr Ionut Moraru

    RăspundețiȘtergere
  10. A-ti inebunit, sa dai 149 de lei pe un ceai? Adica vreo 30 euro pe un ceai? Cica e din ananas, de 30 de euro cumpar 30 de kile de ananas, prosti, eu nu cred oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu cred in acest ceai e vrajala

      Ștergere
    2. citeste cu atentie primesti 1x1 gratis

      Ștergere
    3. eu am comandat si am luat unu la 99 lei + 1 gratis + transport = 126 lei in timis

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna , am auzit si eu de acest ceai vreau sa va intreb chiar slabesc de la el ? chiar vreau sa slabesc si l-as cumpara dar nu sunt sigura , cei care consumati acest ceai va rog scrieti . multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu,am folosit 20 de plasturi(turmalina)pt.slabit si intr adevar,taie pofta de mancare,considerabil.La mine si au facut efectul din plin.Sper sa va ajute si pe voi,pe care va intereseaza.Costa 32lei.pt.10zile.anca.

    RăspundețiȘtergere
  14. Senna – asta e un gen intreg de plante cu efect laxativ la nivelul intestinului gros (asadar, cum spuneam mai sus, e indispensabil in dietele fara cartofi, porumb, fasole, paine si face ca mancarea sa treaca mai repede prin intestin, ceea ce inseamna ca se absorb mai putini nutrienti, deci se slabeste) si antiinflamator. Planta asta e si in celebrul bitter suedez. Atentie insa, chestia cu efectul laxativ poate sa fie neplacuta (si periculoasa, nu e bine sa nu absorbi nutrienti deloc!) – in functie de organism; asadar, pentru cei la care efectul e instant si puternic n-as recomanda 3-4 litri pe zi, ci vreo doua cani maxim, cam cat recomanda si producatorul.
    Lucerna (Medicago sativa) – 5-10 grame din planta asta hranitoare, sub forma de ceai, pe zi contracareaza efectele neplacute ale dietelor – contine izoflavone, fier, calciu, fosfor, vitamine (C, K, D si E), cumestrol, caroten. E recomandata (printre altele) anemicilor si celor care au lipsa de calciu si scade nivelul colesterolului.
    Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) – Radacina de lemn dulce se foloseste ca indulcitor, fiind de mai mult de 50 de ori mai dulce decat zaharoza; in ceaiuri, lasa un gust dulceag si mascheaza gustul plantelor amare. In ceaiurile de slabit e folosita pentru efectul usor laxativ, desi are si multe alte efecte, dintre care am sa mentionez doar ca este un bun expectorant (haha, ceaiul asta e bun si la raceala si in primele zile dupa ce te-ai lasat de fumat!) si creste tensiunea arteriala – doze mari nu-s recomandate celor cu hipertensiune. A, si scade nivelul testosteronului, ceea ce e cam neplacut pentru barbatii grasuni care vor sa slabeasca repede.

    RăspundețiȘtergere
  15. Io beau de o saptamana si am slabi 3 kg e foarte bun si plus penlanga cutia asta mai am un io vreau sa slabesc 10 kg si sigur o sa mearga si mnanc oriceee la orice ora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna as vreau sa stiu cum se bea ceaiul dr ming inainte sau dupa masa

      Ștergere
    2. Buna. Ceaiul se bea intre mese, de obicei. Se recomanda a fi baut cu jumate de ora dupa masa, mai ales cea de pranz.

      Ștergere
    3. Cum adica inte mese? nu poti bea dimineata o cana si apoi seara alta?

      Ștergere
  16. Ce face protectia consumatorului?Acest ceai e apa de ploie!Dati prostii de doi bani la oameni si ii mintiti ca le dati minuni!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.