Horoscop Balanta octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Balantei lasa sa se intrezareasca o orientare centrata pe aducerea la lumina si valorificarea resurselor interioare , dar si pe straduinta pastrarii sigurantei financiare si gasirii de noi modalitati de a-ti ridica standardele materiale de viata.

Capacitatea de concentrare ti se mareste si ai nevoie de singuratate pentru a te apleca asupra unor probleme personale sau din cariera.In acest fel, poti resimti influenta conjunctiei din 6 octombrie dintre Mercur si Saturn.Sunt posibile noi inceputuri in proiecte implicand comunicarea verbala sau in scris.

Pe 9 octombrie 2011 , Venus isi incepe calatoria pe taramurile Scorpionului , impulsionandu-te sa iti pui intrebari fundamentale despre felul cum iti pretuiesti viata si iti valorifici autenticitatea sinelui.

Din 12 octombrie , trebuie sa fii cu picioarele pe pamant si sa nu te lasi ispitit de cantecele de sirena ale fanteziei si inaltelor idealuri.Parcursul lui Mercur in Scorpion este de natura a te focaliza , vrand-nevrand , asupra laturii materiale a existentei.

Imperativul de a pastra un echilibru stabil cu un partener sau asociat din viata personala , profesionala ori de afaceri apare sub impactul Lunii pline ivite pe aceeasi data de 12 octombrie 2011 , in sectorul Berbecului.Este o vreme a negocierilor si compromisurilor.

Soarele aparut pe 23 octombrie in Scorpion este pe punctul de a-ti strani preocuparea fata de construirea , consolidarea si reflectarea in afara a personalitatii tale. Este vorba despre o intreprindere izvorata din necesitatea de a te conforma sistemului de valori pe care ti-l impui.

Luna noua , rasarita pe 26 octombrie 2011 , in cerurile Scorpionului , iti desteapta la maximum simturile , marindu-ti sensibilitatea fata de tot ce se intampla in jurul tau.Nazuinta de a te bucura din plin de viata , astfel incat sa te aliniezi valorilor tale intime , te poate determina sa iti regandesti cumva parcursul destinului.


Horoscopul dragostei Balantei in octombrie 2011


Cat de mult iti pretuiesti dragostea si persoana iubita ? In ce masura relatia de cuplu precumpaneste peste celelalte aspecte ale existentei ? Acestea sunt numai cateva intrebari pe care ti le pune planeta dragostei , prezenta din 9 octombrie , in cea de-a doua ta casa.

Luna noua din a saptea casa a Balantei (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) iti sugereaza , incepand cu 12 octombrie , sa depui mai multe eforturi pentru a pastra armonia si reciprocitatea din relatia de cuplu.Unele Balante au sansa de a cunoaste un foarte promitator potential partener de viata.Horoscopul carierei si banilor Balantei in octombrie 2011


Conjunctia lui Mercur cu Saturn din 6 octombrie te poate face sa gandesti mai practic si mai realist si iti zgandareste nevoia de a vedea rezultate tangibile ale eforturilor tale din sfera profesionala.Sunt de asteptat niste vesti de mare importanta , discutii foarte serioase referitoare la viitorul in cariera sau calatorii in interes de serviciu.Modul cum comunici in sectorul muncii necesita o temeinica revizuire.

Patrunderea lui Venus , pe 9 octombrie 2011 , in a doua casa a Balantei (casa posesiunilor materiale , a venitului si sistemului de valori) isi pune amprenta asupra ta , turnand gaz peste foc in ceea ce priveste banii , valoarea proprietatilor sau cumpararea de bunuri de lunga folosinta pentru casa.

Odata cu 12 octombrie , Mercur isi trimite efluviile asupra celei de-a doua tale case , impunandu-ti sa iti indrepti gandurile spre situatia ta financiara si necesitatea de a ti-o imbunatati, cu atat mai mult cu cat nu sunt deloc excluse griji si temeri legate de bani.

Tendinta de a avea o atitudine pragmatica este reinvigorata , din 23 octombrie , de catre tranzitului Soarelui in a doua casa Balantei.Se deschide , astfel , acea perioada a ciclului anual al Soarelui cand implicatiile financiare ale existentei tale ajung sa fie prioritare.O analiza atenta a balantei tale de venituri si cheltuieli poate propune o modificare consistenta a unor proiecte mai vechi.

Chestiunile financiare continua sa fie la ordinea zilei sub influenta Lunii noi aparute pe 26 octombrie in a II-a casa a Balantei.Se reafirma necesitatea de a-ti formula cat mai realist obiectivele financiare si a explora noi metode de a face un ban in plus.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Balanta septembrie 2011
Horoscop Balanta octombrie 2011 Horoscop Balanta octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.