Horoscop Sagetator octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Sagetatorului anunta o vreme de relativa desprindere de lume si lipsa de initiativa , specifica unui sfarsit de ciclu solar si lunar.Activitatea si febrilitatea trairii lasa loc reflectiei, evaluarii si regenerarii necesare unui nou start in viata.

Solitudine si insingurare fara simtamantul frustrarii ori al izolarii si petrecerea unui timp de calitate impreuna cu tine insuti.In acest fel ar putea fi caracterizat tranzitul initiat de Venus, pe 9 octombrie, in regiunile Scorpionului si ale celei de-a douasprezecea case a Sagetatorului.Invata cum sa acorzi atentie si consideratie eului tau.A XII-a casa guverneaza subconstientul , singuratatea , constiinta spirituala , secretele (noastre fata de noi insine) , inamicii ascunsi si institutii precum spitalele si inchisorile.Tranzitul venusian prin acest sector astrologic poate necesita o perioada de insingurare pentru regenerarea spirituala , relansarea dragostei fata de sine si o recunoastere a principalelor impulsuri subconstiente si psihologice.

Din 12 octombrie 2011 , parcursul lui Mercur in Scorpion are darul de a te face constient de alte perspective decat cele ale interesului si castigului personal, fapt ce te poate pune pe ganduri , provocandu-te sa iti reconsideri opiniile si idealurile.
Uneori , in aceasta conjunctura astrala iti poate veni foarte greu sa iti definesti si aperi pozitiile intelectuale ori spirituale .In acest fel, exista posibilitatea sa iti simti sufocata individualitatea , sa te descoperi intr-o deruta mentala covarsitoare sau sa intrezaresti orizonturi neasteptate ale existentei, capabile sa te faca sa iti puna indoiala credinta interioara.

Razele blande ale Lunii ivite pe cerurile Berbecului in aceeasi data de 12 octombrie , iti imprastie pentru o scurta vreme innegurarea si te indeamna sa te distrezi , sa te simti bine , fara a te maI centra pe marile tale obiective.Poate ca nu este prea simplu sa iti eliberezi astfel fiinta, insa fara aceasta exprimare izbavitoare a impulsurilor interioare nu ai cum sa te simti complet.

O vreme de recapitulare a tot ceea ce ti s-a intamplat in decursul ultimului an se intrezareste odata cu 23 octombrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Scorpion.Intr-un astfel de context , poti constientiza, dintr-o data , consecintele pe termen lung ale lucrurilor pe care le-ai spus sau facut , devenind preocupat de necesitatea de a-ti asuma o atitudine mai rezervata sau prudenta fata de viata.
Nevoia de liniste si spatiu pentru reflectie tinde sa te indeparteze de oameni .In mod paradoxal , te poti descoperi cuprins, totusi, de o senzatie de pace interioara , provenind din acceptarea senina a evenimentelor rele si bune din trecut sau viitor.

Luna noua aparuta pe 26 octombrie in Scorpion si a XII-a casa a Sagetatorului accentueza tendintele anterioare , favorizand un interval de trecere in revista , analiza si reincarcare a bateriilor spirituale si fizice.In functie de datele tale individuale, te poti focaliza asupra celorlalti si a nevoilor lor , sau te poti indeparta de lumea agitata a socialului. Aceasta este pozitia cea mai sensibila a Lunii noi si este de recomandat sa ajungi la o stare de liniste interioara , ce te poate ajuta sa te pregatesti pentru sosirea Lunii noi in prima ta casa , vestind o perioada mult mai aglomerata si mai activa decat aceasta.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in octombrie 2011


Desi tranzitul planetei Venus prin a douasprezecea ta casa se adreseaza mai ales sinelui , incepand cu 9 octombrie poti fi strabatut de sentimente afective complexe , dar secrete, fata de o persoana de sex opus din imediata ta apropiere.Intr-un fel sau altul, dragostea se impleteste acum cu sacrificiul de sine.

O repede trecatoare perioada mai luminoasa este prilejuita de Luna plina aparuta pe 12 octombrie in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii).Esti strabatut de nevoia coplesitoare de a iti revarsa pasurile inimii catre o persoana draga sau ai predispozitia de a inalta dragoastea pana la ceruri, intr-un soi de epifanie sau iubire platonica.

Pe 26 octombrie, Luna noua din a XII-a casa a Sagetatorului continua sa te poarte inspre inalte sfere si idealuri romantice , determinandu-te , eventual, sa fii marcat de o nevoie navalnica de a intalni un suflet pereche.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in octombrie 2011


Incepand cu 12 octombrie , prezenta lui Mercur in a XII-a ta casa nu anunta deloc un interval propice gestionarii intereselor financiare sau initiativelor din afaceri.Gandurile iti pot fi cumva invalmasite , iar comunicarea confuza, asa ca nu este deloc indicat sa iei hotarari majore in domeniul financiar sau cel profesional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Sagetator august 2011
Horoscop Sagetator octombrie 2011 Horoscop Sagetator octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.