Trasaturile fetei si personalitatea in traditia chinezeasca

Este posibil ca forma fetei sa iti reflecte cu adevarat personalitatea , caracterul sau temperamentul ? Dintotdeuna , oamenii au incercat sa gaseasca o legatura cat mai stransa intre vizibil si invizibil , esenta si aparenta , suflet si trup. Chinezii , in particular , au avut mereu credinta ca trasaturile fetei pot releva autenticul sine al unui om , gratie asocierii lor cu cele cinci elemente primordiale in filozofia chinezeasca : lemnul , apa , focul , pamantul si metalul.Din aceasta perspectiva , fata fiecarui dintre noi reprezinta o impletire a acestor elemente , cu unul dintre ele avand avand o functie dominanta.

Elementul pamant : trasaturi ale fetei si personalitate

Caracteristici fata : falci late , frunte lata dar putin inalta , nas mic , sprancene lungi si ochi mari.

Oamenii avand aceste trasaturi ale fetei au drept deviza cuvintele “stabilitate si siguranta”.Daca esti o astfel de persoana , probabil ca esti foarte practica , metodica si cu picioarele pe pamant.Retrasa si timida , iti trebuie ceva timp inainte de a te deschide in fata oamenilor dar , odata ce o fiinta umana a intrat in viata ta , ii esti intru totul loiala si dedicata.
Energia pamantului este asociata cu gelozia , asa ca ai tendinta de a te implica emotional cu o mare profunzime si iti ia multa vreme pentru a ierta greselile cuiva apropiat. Oamenii se pot baza fara nici o ezitare pe tine intrucat dai dovada de receptivitate, cumpanesti lucrurile inainte de a actiona si nu faci nimic in graba.
Nu vrei sa faci nimic de mantuiala si, desi unii cred ca te gandesti prea mult inainte de a trece la fapte , duci pana la capat ceea ce ti-ai propus intr-un stil si un ritm propriu.

Femei celebre cu fata corespunzatoare elementului chinezesc pamant : Kate Winslet si Kate (Catherine Elizabeth , nascuta Middleton ) , ducesa de Cambridge si sotie a printului Charles .

Elementul foc : trasaturi ale fetei si personalitate

Caracteristici fata : obraji rotunzi , ochi mari si stralucitori , falci late , barbie ascutita si gura larga.

Esti spontan , aventuros , sociabil , extrovertit si tanjesti sa ti se acorde o cat mai mare atentie.Adeseori, persoanele elemntului foc sunt vedete ce fac furori in muzica si cinematografie.
Nu iti pasa prea mult de consecintele faptelor tale , fiind prea preocupat sa te bucuri de fiecare clipa a vietii.Iti place sa traiesti dramatic si , daca te plictisesti, esti ispitit sa creezi situatii conflictuale .
Esti ca o carte deschisa si nu obisnuiesti sa pui la inima ceea ce ti se petrece.Daca simti ceva , nu te sfiesti sa o arati imediat si fara nici o jena.Iti place sa te distrezi , sa ai multi prieteni, dar diavolul din interiorul tau te poate calauzi uneori catre mari necazuri.
Cei guvernati de foc au predispozitia de a-si asuma mari riscuri si a pierde lucrurile sau fiintele cu adevarat importante pentru ei.

Femei celebre cu fata corespunzatoare elementului chinezesc foc : Catherine Zeta Jones, Kylie Minogue , Angelina Jolie, Beyonce .

Elementul apa : trasaturi ale fetei si personalitate

Caracteristici fata : Ochi stralucitori adanciti in orbite , cu gene lungi , frunte larga , sprancene subtiri si expresive , gura flexibila , barbie proeminenta.

Esti o persoana flexibila , adaptabila si un bun tovaras sau companion.Iti place varietatea si schimbarea , dar ai o gandire foarte profunda , un simt ascutit al observatiei si o intuitie inspirata.
Nu ai obiceiul de a te arunca cu capul inainte in orice aventura , fara a sta pe ganduri.Zambetul tau spontan ii face pe oameni sa se simta bine in preajma ta.Desi pari a fi foarte accesibil , ai o latura secreta nebanuita de cei din jur.

Femei celebre cu fata corespunzatoare elementului chinezesc apa : Renée Zellweger, Samantha Cameron.

Elementul lemn : trasaturi ale fetei si personalitate

Caracteristici fata : frunte inalta , falci puternice , ochi apropiati , nas drept , gura ingusta.

Ambitios, impulsiv , extrem de increzator in tine insuti , esti un adevarat taifun de idei si opinii surprinzatoare.Abia astepti sa te avanti in noi proiecte sau experiente, insa ai dificultati in a le duce pana la capat.Te plictisesti atat de repede !
Ambitiile tale te pot face sa fii nepasator fata de persoanele din preajma ta.
Oamenii guvernati de elementul lemn nu se tem sa paseasca pe taramuri virgine si sunt prea obsedati de propria personalitate pentru a fi intimidati de ceilalti.Entuziasmul tau pentru tot ce este nou iti poate provoca o fierbinte iritare fata de persoanele ce vad obstacole acolo tu unde nu le zaresti.Ai o sete nepotolita pentru viata, dar , uneori, atitudinea ta ii poate sufoca pe cei care-ti sunt alaturi.

Femei celebre cu fata corespunzatoare elementului chinezesc lemn : Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Madonna .

Elementul metal : trasaturi ale fetei si personalitate

Caracteristici fata : ochi mici, adanciti in orbite , pometi proeminenti , nas ascutit cu o baza puternica , buze subtiri.

Extrem de adancit in tine insuti , poti parea usor distant.Esti plin de hotarare si foarte motivat , cu o tenacitate de otel.
Desi nu iti arati cu usurinta emotiile si sentimentele , tinzi sa le simti cu o mare intensitate.Autodisciplina si personalitatea ta au o inflexibilitate ce ii pot face pe altii sa se simta nesiguri in prezenta ta ori sa se indoiasca de aprecierea pe care le-o acorzi.
Daca energia elementului metal nu este echilibrata de alte efluvii , ea poate conduce catre comportamente obsesive ori egocentrice si spre anxietate.
Cu toate ca metalul este asociat cu nerabdarea si furia , arareori dai frau liber impulsurilor tale.Focalizarea ta , incordata spre materializarea obiectivelor dragi tie , ar trebui sa lase loc bucuriei de a trai si spontaneitatii.

Femei celebre cu fata corespunzatoare elementului chinezesc metal : Cheryl Cole, Gwyneth Paltrow .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ce dezvaluie corpul tau despre tine ?

Forma gurii | buzelor si personalitatea

Semnatura iti dezvaluie personalitatea
Trasaturile fetei si personalitatea in traditia chinezeasca Trasaturile fetei si personalitatea in traditia chinezeasca Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.