Ce fel de mascul alfa esti ?

Dupa ce , in ultima vreme, unii barbati si baietei au aflat ca masculul tip alfa are mare cautare la femei si au facut pe dracul in patru sa arate si sa se poarte precum un astfel de invidiat exemplar masculin, m-am gandit ca nu ar fi rau sa aduc cateva exemplificari unui articol mai vechi de al mea (Masculul alfa ) , facand apel la niste rude destul de apropiate ale oamenilor, maimutele. Am descoperit cateva lucruri semnificative, ce ilustreaza, zic eu felul cum sunt dar, mai ales, isi imagineaza ca ar putea fi multi dintre nepotii de azi ai lui Adam...

Asadar, ce fel de mascul alfa esti sau ai putea fi ?

Daca ai trai in pielea unei gorile, ai fi foarte mare si puternic. Ai fi cam de doua ori mai mare decat o femela si ai avea in preajma un harem alcatuit din doua pana la cinci partenere, credincioase tie si numai tie, si mereu dispuse sa iti faca pe plac.

Daca ai fi un gibon, ai avea tendinta de a fi monogam toata viata, si a trai exclusiv pentru perechea ta si copiii tai. Uneori, te-ai putea trezi cantand un fel de serenade pentru femela ta, ea raspunzandu-ti tot prin cantec, pentru a-ti semnala unde se afla. Tu si partenera ta ati avea cam aceleasi dimensiuni corporale si ati arata aproape la fel.Ti-ai incepe fiecare dimineata cu un concert de jumatate de ora de urlete, pentru a-i indeparta pe ceilalti giboni de teritoriul familiei tale.

Daca ai fi un cimpanzeu, ai trai intr-un grup de patru-cinci indivizi.Atunci cand o femela ar ajunge in perioada de ovulatie, ea s-ar imperechea cu fiecare mascul din grup, fara a te uita, desigur, nici pe tine.Asta e, dragoste libera !

Daca ai fi un babuin, ai face parte dintr-o colectivitate variind intre 10 si 200 de indivizi, in functie de habitat, perioada anului si hrana aflata la dispozitie.Ai avea inclinatia sa te imprietenesti cu ceilalti masculi, iar atunci cand un altul te-ar ameninta, amicii ar fi mereu gata sa iti sara in ajutor. Cu toate acetea, ai evita sa ajungi la lupta pentru ca, in acest fel, ai putea fi ranit, ajungand o prada usoara pentru leii care ti-ar da mereu tarcoale.De asemeni, ai lega amicitii si cu femelele, cu atat mai mult cu cat ele obisnuiesc sa se imperecheze cu prietenii lor.Atentie ! Femele babuin sunt atrase de masculii cu multi prieteni !


Copyright diane.ro . 2012

Articole asemanatoare in blogul Dianei:

Femeia alfa - O prada sau un pradator ?

Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati

Cum stii ca o femeie te place ? | Semne ca o femeie este atrasa de tine
Ce fel de mascul alfa esti ? Ce fel de mascul alfa esti ? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 06, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.