Horoscop Berbec aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Berbecului prefigureaza o oscilare dramatica intre o integrare fericita in mijlocul oamenilor si o suspiciune uneori nefondata fata de intentiile celor din preajma.

Buna dispozitie si incantarea de a dialoga cu ceilalti isi pun amprenta asupra ta din 3 aprilie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Gemeni si a treia casa a Berbecului (casa comunicarii si a influentelor de mediu). Ai pornirea de a-ti comunica ideile si opiniile dragi, iar discutiile te ajuta sa iti clarifici optiunile esentiale. Mai mult decat altadata, te remarci prin darul de a aplana confictele din jurul tau. Uneori, acest aspect astral este asociat cu avantaje prin mijlocirea calatoriilor, rudelor sau comunicarii.



Din 4 aprilie, revenirea lui Mercur in aspect direct in Berbec si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) nu face decat sa accentueze tendintele anterioare. Iesi cu totul din carapacea prudentei si nesigurantei, si te exprimi liber, inspirat, despre prioritatile vietii tale. Foarte atent la ceea ce se intampla in imediata ta apropiere, cauti mereu noi si noi subiecte demne de a fi puse la dispozitia gandirii tale alerte. Intr-un astfel de interval, poti obtine multe lucruri gratie iscusintei cu care manuiesti cuvintele.

Luna plina rasarita pe 6 aprilie in Balanta subliniaza necesitatea armonizarii dintre interesele si nevoile tale pe de o parte, si cele ale unui partener de cuplu, de afaceri sau din sfera sociala, pe de alta parte.

Sextilul lui Venus cu Uranus din 9 aprilie anunta o influenta favorabila intalnirilor si evenimentelor sociale, a situatiilor ce implica tratarea celorlalti cu respect si de pe o pozitie de egalitate.

O transformare profunda a relatiilor cu oamenii apropiati, cu prietenii indeosebi, si o redefinire a aspiratiilor prioritare se intrezaresc odata cu 10 aprilie, sub impactul intrarii lui Pluton in turnura retrograda in Capricorn si a zecea casa a Berbecului (casa carierei si dezvoltarii exterioare). In acest context, timp de circa cinci luni, te poti vedea fortat sa renunti la legaturi umane ce se mentineau in virtutea inertiei sau care iti ingradeau evolutia personala. Amicii in care te incredeai sunt pe punctul sa iti insele asteptarile, aducandu-te in pragul unei derute interioare si exterioare. Este musai sa te bazezi pe intuitie si sa descoperi ce se ascunde in spatele conjuncturilor contradictorii ce se ivesc, neanuntate de nimic, in viata ta.

Conflictele de interese si energiile adverse care te-au bantuit o vreme sunt pe cale sa dispara, permitandu-ti sa te focalizezi, fara mari dificultati, spre telurile tale prioritare. Incepand cu 13 aprilie, Marte se reintoarce in aspect direct in Fecioara si a sasea casa a Berbecului (casa muncii si sanatatii) si te sprijina in abordarea judicioasa a sarcinilor zilnice, cu o reimprospatata vitalitate. Nu mai esti dispus sa te pierzi in diferite alternative ale existentei, intrucat drumul pe care trebuie sa mergi ti se arata bine definit inainte, mobilizandu-te si reenergizandu-te in acelasi timp.

Odata cu 19 aprilie, Soarele ajuns in teritoriile Taurului te indreapta spre latura practica a existentei. Nevoia de a te simti la adapost din punct de vedere material iti impune sa te aventurezi in cat mai putine riscuri.

Pe 21 aprilie, Luna noua din Taur iti intensifica sensibilitatea fata de lumea inconjuratoare si te incurajeaza sa continui a construi un fundament cat mai sigur al viitoarelor tale initiative. Esti strabatut, probabil, de nazuinta de a nu trai de azi pe maine, ci de a da un sens si o valoare vietii tale.

Conjunctia lui Mercur cu Uranus din 22 aprilie te indeamna sa te exprimi intr-un mod cat mai natural si mai neconventional. Mintea iti este receptiva fata de noi idei, iar intuitia te ajuta sa fii mereu la locul potrivit, la momentul potrivit. Efervescenta activitatii intelectuale tinde sa iti afecteze concentrarea, sa dea frau liber impulsivitatii, nerabdarii ori nervozitatii.

Pe 25 aprilie, cuadratul dintre Mercur si Pluton iti imprima o atitudine suspicioasa, chiar negativista. Neincrederea pare a-si spune cuvantul atat in relatiile cu ceilalti cat si in felul cum te apreciezi pe tine insuti. Adeseori, acest tranzit este asociat cu stresul sau tensiunea psihica. Evita sa interpretezi gresit intentiile celor din jur, si nu riposta decat daca ai certitudinea ca esti atacat.


Horoscopul dragostei Berbecului in aprilie 2012


Daca exista neintelegeri in relatia de cuplu, Luna plina aparuta pe 6 aprilie in cea de-a saptea casa a Berbecului (casa parteneriatului si relatiilor interumane) vesteste o vreme de compromisuri si negocieri. Berbecii singuri au sansa de a cunoaste o persoana deosebita, iar cei avand deja un partener pot fi supusi unor teste de dragoste ori fidelitate.

Ca efect al sextilului dintre Venus si Uranus din 9 aprilie, nu mai esti incorsetat de temeri ori timiditate in dragoste, si imbratisezi cu fervoare tot ce este nou sau iesit din tiparele cotidianului. Esti dispus sa experimentezi in iubire, dar nu tii neaparat sa te angajezi intr-o legatura statornica.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in aprilie 2012


Sextilul lui Venus cu Uranus din 9 aprilie te sprijina in afirmarea calitatilor tale innascute. Este o perioada optima din punct de vedere financiar nativilor din Berbec avand de a face cu internetul, artele sau activitatile de grup.

Prezenta Soarelui in cea de-a doua casa  Berbecului (casa banilor si resurselor) iti focalizeaza atentia asupra a ceea ce stapanesti si a ceea ce ai dori sa posezi. In acesta perioada a anului, preocuparea pentru posesiuni si bani ajunge la un maximum. Daca faci uz cu inteligenta de energia pe care o ai la dispozitie, poti profita de ocazia de a obtine rezultate notabile in munca si in domeniul financiar. Extravaganta este departe de tine si, daca iti mai deschizi din cand in cand portofelul, o faci impins de impulsul de a te simti bine sau a te rasfata.

Luna noua din a doua ta casa continua, din 21 aprilie, sa te indrume spre latura financiara a existentei. Este un interval favorabil stabilirii unor obiective financiare realiste si analizarii bugetului personal de venituri si cheltuieli.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2012

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Horoscop Berbec martie 2012
Horoscop Berbec aprilie 2012 Horoscop Berbec aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.