Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama


Femeia Scorpion este inzestrata cu o mirifica frumusete interioara, iesita din comun si plina de magnetism, fiind constienta sau chiar mandra de aceste atuuri ale sale. Cel putin in faza de debut a unei relatii de cuplu, are capacitatea de a-si infrana tendinta de a domina, lasandu-si partenerul sa preia initiativa. Adeseori, stie cum sa "hipnotizeze" un barbat si sa construiasca o autentica impartasire amoroasa. Nu este genul de femeie ce se arunca in bratele iubitului in prezenta a mii de oameni si isi marturiseste in gura mare sentimentele. Mai curand, vine cat mai aproape de alesul ei, il atinteste cu o privire senzuala si ii sopteste, cu o voce seducatoare, cele mai romantice cuvinte din lume.

Sinceritatea in dragoste reprezinta o conditie de baza a inchegarii unei legaturi cu o fata nascuta in zodia Scorpionului. Ea poate decifra, fara probleme, ce este in mintea si sufletul unui barbat, sagetandu-l cu ochii sai frumosi si patrunzatori. Are talentul de a ghici realele intentii ale unui curtezan, respingand fara drept de apel flirturile usuratice. Nu suporta sa fie dusa cu presul, consideand asa ceva o insulta, iar a a jigni un astfel de exemplar feminin nu este deloc un lucru bun pentru orgoliul sau sanatatea unui barbat! Chiar daca, la prima vedere, pare senina si impaciuitoare, poate pune la punct, in taina, nemaipomenit de ingenioase planuri de a se razbuna. Atunci cand o femeie Scorpion este ranita, mania ei nu mai cunoaste margini! In aceasta conjunctura, poate deveni cea mai nemiloasa si sarcastica fiinta de pe pamant! Asa cum iubeste cu o patimasa devotiune, la fel uraste cu o devastatoare malitiozitate.

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama

Zodia Scorpionului si Dragostea

Daca un urmas al lui Adam ravneste cu adevarat la inima sa, este necesar sa stie cat mai multe despre ea. Poseda o privire profunda, atotstapanitoare, iar in momentul cand un barbat ii intalneste ochii se poate pravali intr-o clipa in haurile intensei sale senzualitati. Probabil ca nimic din lume nu poate maguli mai mult vanitatea masculina decat atentia acordata de o fata din Scorpion. O astfel de femeie are nevoie de un barbat mai puternic decat ea, unul slab neavand cum a-i castiga simpatia.

Adeseori, ea aspira sa intalneasca un partener care sa se poarte ca un barbat adevarat, avand putinta de a o domina si a o face sa se simta mandra de el. Totodata, alesul ei este musai sa fie inteligent, spiritual si intru totul masculin. De asemeni, n-ar fi deloc rau sa fie ambitios si gata mereu de a depasi cu aplomb orice situatie dificila. Dupa ce se angajeaza intr-o relatie, femeia Scorpion revarsa asupra iubitului sau o inepuizabila dragoste si tandrete. Intreaga sa afectiune ii apartine lui si numai lui, ea dovedindu-se extrem de pasionala si credincioasa.

Orice aspect al fiintei interioare al unei femei din acest semn zodiacal sta sub semnul pasiunii. Ii este aproape imposibil sa se agate de o stare de spirit neutra. Nu poate decat sa iubeasca sau sa urasca din toata inima. Pe de alta parte, nu isi arata pe fata simtamintele. Frecvent, expresia fetei sale este imperturbabila, nelasand sa se intrevada nimic din erfevescenta-i traire sufleteasca.  Furia ei este amarnica si nu este deloc indicat sa stai in calea sa intr-un astfel de moment. Profilul ei psihologic indeamna oamenii sa-i impartaseasca secretele lor, dar nimeni nu are cum auzi, vreodata, vreun secret de-al ei.

O iubita Scorpion isi pastreaza intodeuna, cu grija, o latura tainica, si nu este recomandabil ca cineva sa incerce a o investiga si a o scoate la iveala. Asta nu inseamna ca este lipsita de onestitate. De fapt, in cea mai mare parte a timpului, este chiar brutal de sincera, putand in acest fel sa raneasca sentimentele unor persoane din preajma sa. La fel ca orice Scorpion, isi alege cu mare precautie prietenii, si numai cei care se vadesc a fi cei mai credibili raman alaturi de ea pe parcursul intregii sale vieti. Oamenii nedemni de increderea sa nu au ce cauta pe langa ea!

Hotararea si marea putere a vointei sunt trasaturile sale fundamentale, apeland la aceste arme eficiente  ori de cate ori se confrunta cu un eveniment negativ. Un barbat ce a reusit sa cucereasca inima unei femei de acest tip poate fi sigur ca nu se va simti niciodata singur. Ea ii va fi intru totul devotata, iubirea sa mentinandu-se in pururi neschimbata. O astfel de femeie face parte din oamenii care cred cu adevarat in cuvintele "Pana cand moartea ne va desparti!" Mai curand decat a-si pune in umbra sotul, pare a prefera sa il aseze pe un piedestal.




Iubita din Scorpion nu are cum a-si dezminti numele semnului  zodiacal. Este extrem de geloasa si agresiv de posesiva fata de cel pe care il iubeste. Inclinata spre suspiciuni, banuieli, nu e bine sa i se dea motive de a se indoi de partenerul sau. Pe de alta parte, este necesar sa-si controleze si el simtamintele de gelozie, intrucat o astfel de fata pare a fi atrasa de o multime de reprezentati ai sexului tare. De asemeni, nu suporta a fi considerata posesiunea cuiva, nici macar a sufletului sau pereche. Dincolo de aceste zone sensibile ale personalitatii ei, trebuie subliniat din nou ca o femeie Scorpion este total devotata si credincioasa barbatului ei, chiar si in ele mai rele circumstante.

O nativa din aceasta zodie cunoaste cat se poate de bine valoarea banilor, indiferent daca ii economiseste intr-o pusculita sau ii risipeste pe lucruri de lux. Foarte constienta de standardele sociale, este mereu grijulie sa nu isi pateze ori compromita statutul. Obsedata de putere, este gata sa sacrifice banii si orice altceva pentru a obtine ceea ce isi doreste. Desi pare a avea o impresionanta viziune practica, in sinea sa este extrem de emotiva. Aidoma tuturor Scorpionilor, nu poat accepta punctul de vedere al altcuiva daca sunt in joc sentimentele sale.

Femeia Scorpion are simtul dreptatii si al fairplay-ului. Daca barbatul ei nu ii spune "buna dimineata" dupa o cearta din seara anterioara, este in stare sa faca acelasi lucru cinci dimineti la rand.

Ca si mama, pare a fi foarte grijulie si posesiva cu copiii sai. Cu toate acestea, arareori are obiceiul de a-si exprima deschis dragostea fata de ei. In acest mod, se straduieste sa-i faca independenti, puternici si mandri de ei insisi, la fel cum este ea. Mama Scorpion vrea sa-si incurajeze odraslele sa isi dezvolte talentele innascute si sa nu ramana in conul de umbra al anonimatului.

O femeie Scorpion poate descumpani un barbat prin clocotitoarea sa pasiune, dar il poate aduce si pe terenul sigur al certitudinii afectiunii sale. Odata ce i-a fost castigata dragostea, tovarasul sau de viata va fi viguros sprijinit chiar si in cele mai dramatice si mai vitrege clipe ale destinului. O gospodina si o bucatareasa desavarsita, ea adauga caminului o aura magica a personalitatii sale magnetice, radiante, farmecul frumusetii sale profunde si caldura unei iubiri nemuritoare!


Copyright © diane.ro

Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iulie 19, 2013 Rating: 5

45 de comentarii:

  1. Foarte interesant. Ori de câte ori citesc un horoscop, rămân uimită de unele afirmaţii. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru prima data ma regasesc intru totul in acest horoscop.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos si exact descrisa femeia scorpion...
    Este unul dintre cele mai frumoase articole pe care le-am citit si asta nu prin prisma laudelor aduse femeii scorpion ci prin profunzimea descrierii ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. da...sunt scorpion!!f. adevarat..

    RăspundețiȘtergere
  5. Prostii...unele sunt rele si profitoare. Isi urmaresc doar interesul. Ce dragoste, ce afectiune....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se vede ca ca ai cunoscut o csorpie la care nu i-ai fost simpatic-a pt ca scorpionul ori iubeste ori nimic!!chiar dac vreu sa spun ca toate zoodile se schimba mult cu ascendentul...eu sunt scorpion si sunt f multumita de zodia mea!!!!!sunt alte zodii mai reci si mai calculatoare asa ca.....Ciaooo

      Ștergere
    2. Eu as prefera alta zodie, e jale cu scorpioanele, sun copilaroase, emotive,se alinta aiurea fara absolut nici un motiv. Zici ca au 5 ani si jumatate, chiar daca sunt trecute de 50 de ani. Sunt geloase de zici ca ar trebui sa treaca pe la psihiatrie. Stii cum e? Fereste-te de clesti ca te inteapa cu spinul cozii, adica nici bine nu stai tu relaxat, ca iti arunca niste atacuri verbale asa de nici nu stii ce te-a lovit, pur si simplu ti le toarna....ea ori e copilaroasa si alintata ori e scorpie nervoasa si cu zambetul pana la urechi...Cam asta e femeia scorpion draga...intreaba-ti un prieten...ca tu nu poti sa recunosti asta.

      Ștergere
    3. ai perfecta dreptate; am intalnit si eu femei scorpion de asemenea maniera.

      Ștergere
  6. Foarte adevărat ! Sunt scorpion si ma regăsesc in totalitate

    RăspundețiȘtergere
  7. toate zodile au si pregi si defecte dar sa stiti ca scorpionul este cea mai buna zodie ...dupa mine.. si nu spun asta pt ca eu sant in zodia asta dar pt ca are mute calitati si putine defecte ..daca se razbuna e cu un motiv precis nu din orce prostie si chiar daca de multe ori o face doar cu vorba...si nu este singura din zodiac care o face si gemeni sunt razbunatori si fecioarele si sagetatori si alte zodii din alte zodi cu un ascendent in zodile astea asa ca ..intr-un cuvant nu mi asi schimba zodia pt nimic din lume pt ca suntem prea dar prea inteligenti si pt a ne atinge scopul in viata suntem gata sa trecem mari si foc iar intro prietenie ...daca sti sa ne intri sub piele dam totul si sa nu vb de dragoste adevarata !si mai si...si chiar la locul de munca si o zice si toata astrologia ca zodia scorpion e cea mai buna si dupaia urmeaza leu si etc...va salut scusatima daca am exagerat dar poate si asta face parte dintr-un scorpion ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Pentru a ne atinge scopul suntem gata sa trecem mari si foc " - mai exact sunteti gata sa calcati peste cadavre, cu zambetul pana la urechi si voi chiar atacati verbal si ironic fara absolut nici un motiv concret.

      Ștergere
    2. Din pacate nu doar peste mari si foc ci.....calcati peste cadavre,daca este nevoie sa va atingeti scopul!!!!!!!!!

      Ștergere
    3. Da, asa e. Daca omori pe cineva ca sa-mi faci rau mie sau celo dragi mie, calc si peste cadavre si ajung la tine. Suntem periculoase, recunosc, dar cu cine merita.

      Ștergere
    4. Bine spus ! Suntem cei mai buni pana ne calcati pe coada sau ne atacati prin intermediul celor dragi noua :) sa te tii atunci ..nu uitam ...si cei care merita dispretul nostru vor plati cu varf si indesat pt.ca merita ! noi nu atacam fara Motiv si avem multa rabdare dar cand ajunge la limita ai sa crezi ca te-a lovit ce este mai rau :)

      Ștergere
    5. Bine spus!!! daca ne calcati pe coada fara un Motiv intemeiat sau prin intermediul celor dragi noua platesti cu varf si indesat si numai D-zeu stie ce inseamna asta pt.noi :) suntem cei mai buni sincer dar daca ne-ai gresit in mod voit sa te tii caci memoria noastra este una dintre cele mai bune si vei avea parte si de cealalta fata a monedei :)

      Ștergere
    6. Niste proaste!!!

      Ștergere
  8. draga mea,presupun ca esti fem.pt.oricare zodie ar fi razbunarea nu e buna,dar sa stii ca scorpionul se razbuna cumplit.dif.intre razbunarea unui scorpion si celelalte zodii e ca acestuia ii face o mare placere sa faca asta,se razbuna fara regrete.e rece,calculat.cerebral.nu simte nici o remuscare pt.raul facut.capricornul face la fel.nu e dureros neaparat ca se razbuna,ci felul in care o fac!!!!am avut de a face cu scorpion la munca,iar in rel.interumane cu capricorni.sa te fereasca d zeu,sa ai de a face cu ei in sens neg.te distrug!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca n-ai stat in banca ta...Suntem extrem de buni, pana ne jigneste cineva sau incearca sa-si impuna autoritatea. Noi nu avem sefi. Roaga-ma frumos si fac orice, dar nu-mi impune intr-un mod grandoman.

      Ștergere
  9. aveti dreptate!!am si eu colegi scorpioni,fereasca d zeu,sa te pui cu ei.iar in drag.la fel.e totul sau nimic.ori in viata n u poti trai asa.mereu trebuie sa existe o cale de mijloc,toleranta iar astea doua zodii nu o au.feriti va de scorpioni si capricorni in sensul neg.adica,trebuie sa va purtati cu manusi,sa i lingusiti etc.niciodata daca v ati pus rau cu ei sa nu va asteptati la,,toleranta,,de care vorbeam adineaori.asta am vrut sa spun!!!isi fac dreptate singuri si cum cred ei de cuviinta!!!!si nu incercati sa ma convingeti de contrariul,pt.ca eu am av.de a face cu prea multi din astea doua zodii si pe cand am crezut ca asta nu i asa ca restul,m am ars!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar sapt.asta am av.de a face cu o colega capricorn care s a razbunat pe o alta colega.fereasca d zeu ce i a trecut prin cap sa i faca aceleia!!!am ramas socata si va trebui sa am mare grija cu ea si eu,pt.ca daca ceva nu i convine,te frigi.si culmea se da prietena cu toti ceilalti!!!concluzia toate zodiile au defecte si multe se razbuna pt.a si face dreptate,dar placerea cu care o face un capric.si un scorpion nu se compara cu niciuna din alte zodii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragii mei, fiecare persoana este in felul sau. Sunt scorpion si am parte de scorpioni in preajma mea ( prietena cea mai buna, colegi de munca). Suntem diferiti !!! Ba chiar am un coleg care este scorpion si nu-mi vine a crede pentru ca nu se regaseste in aceasta " zodie". Intradevra suntem razbunatori, si asta pentru ca nu ne place sa fim calcati in picioare sau sa suferim pentru ceva ce nu a meritat. si DA sa te feresti!!! pentru ca vei primi ceea ce meriti cand te astepti mai putin. Pentru ca suntem persoane care daca daruim si suntem alaturi de tine asteptam sa primim acelasi lucru, pentru noi prietenia inseamna foarte mult, si nu ma refer doar la iubit ci la prietenie in general. Nu stiu cati scorpioni stiti voi care sa fie inconjurati de n prieteni. NU noi avem putin dar buni. Nu suntem capricorni, pentru ei prietenia este ceva de genul " sa am cu cine iesi". au cateva persoane mai apropiate, dar restul just fun. Sunt falsi, doar de fatada, parca si cand rad ei de fapt gandesc altceva. Ei vedeti, acest lucru nu-l veti intalni la un scorpion, daca acestuia nu ia convenit ceva fii sigur ca vei primi raspunsul la care nu te-ai fi asteptat, si asta mai ales dac-i esti prieten, aici chiar sa te astepti la raspunsuri care nu ai fi vrut sa le auzi, si nu vor fi minciuni, ci purul adevar.
    Asa ca nu mai faceti comparatii!!!
    Nu totul tine de zodie. Aceasta influenteaza :)

    Ador ca sunt scorpion

    O ZI MINUNATA :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cat adevar....sunt scorpioanca....si ma regasesc in totalitate......mai mult decat atat.....ADOR CA SUNT SCORPION

      Ștergere
  12. Nu sunt deloc razbunatoare. E adevarat ca fac o multime de planuri de razbunare in minte, dar sunt incapabila sa fac rau oamenilor, mai degraba incerc sa arat ca au gresit ridicandu-ma cat mai sus pe treapta sociala si nu numai. In rest e aproape de adevar ce e scris aici.

    RăspundețiȘtergere
  13. si capul plecat de sabie nu piere

    RăspundețiȘtergere
  14. Femeia scorpion daca ar sti sa isi arate sentimentele asa cum stie sa se razbune ar fi poate cea mai minunata partenera intr-o relatie . Sarbatori fericite tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact!Daca si ar arata sentimentele si ar fi mai sincera,ar castiga mult mai mult,prin comparatie cu razbunarea,la care recurge foarte usor!!!!!!!

      Ștergere
  15. Adevarat,mai bn deranjam q adevarul decat sa fim falsi

    RăspundețiȘtergere
  16. eu sunt fata scorpion, si sa stiti ca despre ochi totul este corect, cateodata si eu ma sperii de privirea mea si parca in ochii mei nu e nimic neobisnuit dar toti imi spun ca din ochiii mei parca sar scintei :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumos. Sint nascuta pe 23 octombrie ceva intre Balanta si Scorpion.Am avut o viata grea,de eroina desi sint foarte feminina undeva in sinea mea sint o luptatoare si cel mai frumos sentiment pe care il pretuiesc este acela de a invinge intr o lupta grea.Am invins de multe ori am trecut prin multe dar am ramas modesta si lipsita de prefacatorie .Eroina mea preferata este Mulan,seman mult cu ea.Am 45 ani dar arat mult mai putin. Razbunarea asta nu e prea frumoasa,daca esti un om drept,Dumnezeu te va razbuna si cel ce ti a facut rau va plati.Si daca te razbuni,fa o aratindu i celalalt ca s a inselat si sa i dai o lectie din care sa aiba ce invata.Razbunarea cea mai mare Este cind vrajmasul tau Esilit a recunoaste Ca esti bun iar el e rau.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma regasesc in totalitate....imi place ca sunt Scorpion...imi place zodia mea

    RăspundețiȘtergere
  19. SANT UN SCORPION VERITABIL.sant razbunatoare,dar nu fac rau niciodata.demonstrind ca am dreptate si sant corecta 98%,persoanele care au gresit regreta si tot la mine se intorc.iert dar nu uit.un singur regret am cer prea mult la cei din jur.prieteni adevaratii ocazional cu persoane straine,restul cunostiinte poate prea multe.dar ma plac asa cum sant.am facut pace cu mine si buna si mai putin placuta celor din jur.nu sant perfecta.SANT SCORPION100%

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca ai scrie "sunt" in loc de "sant", as fi si mai mandra ca esti scorpion.

      Ștergere
  20. CE AMUZANTE SUNTETI MAI SCORPIILOR....MA INTREB DACA SPUNEACEVA NEGATIV MAI VA REGASEATI ASA DE MULLLLT IN CE SCRIA?......LOL SA FIM SERIOSI SUNTETI DUPA CUM BATE VANTUL VISAVIS DE CE SCRIE IN SHOROSCOP DEALTFEL CUM SUNTEM TOTI ..EU SUNT BARBAT SI SUNT BALANTA AM STAT CU SCORPIISI ESTE MISTO...PREA GELOASE SI AVETI TENDINTA DE A VA DOSTRUGE SINGURE NICI NU MERITA SA TI BATI CAPU SA II EXPLICI CEAVA CA TOT PAIEI O TINE ASA CA EU SUNT INDIFERENT ..MAI ALES CA NICI EU NU MI ARAT SENTIMENTELE ..ORCUM SUNTETI NEBUNE ..CA S MINE ...SI CU 2 NEBUINI SE DUCE DRACU LUMEA ....SINGURUL LOC UNDE AS VREA A AM O FEMEIE SCORPION LANGA MINE ESTE NUMAI ALA UNDE NU MAI EXISTA NICI UN OM EVENTUAL O LUME APOCALIPTICA UNDE TREBUIE A LUPTAM AMNDOI CA SA NE DEZVOLTAM SENTIMENTELE 2 RAZBOINICI...IN LUMEA ASTA REALA NU MERGE CA SUNTETI FOARTE SENTIMENTALE SI LIPSITE DE RATIONAMENT SI MA PLICTISESC SI O OBOSESC TOTODATA

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt Balanta si am avut un conflict cu o scorpioanca...nu va spun de ce a fost in stare ca sa se razbune...este demonica...nici demonii nu te urmaresc ca o scorpioanca.Si nici macar nu am gresit fata de ea cu cv grav....a fost o greseala din neatentie si mi-am cerut iertare de nenumarate ori;pt.ca ma ameninta mereu ca ma distruge...si ma inteapa mereu cu vorbele soptite in treacat...e diabolica zodia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o scorpioanca proasta...:) Nu o recunosc ca facand parte din zodia mea.

      Ștergere
  22. nici chiar asa!suntem soti scorpioni ,mare iubire,mareeee cearta ies scantei intdadevar,dar nu sunt diabolica,el da ,amenintarea cu moartea,deci difera de lavpers la pefs chiar daca e scorpion!

    RăspundețiȘtergere
  23. sa te fereasca dumnezeu ,de femeile din Sagetatori,sant femei tacite adica tacute si te lucreaza ,sa-u te coace bine pana nu iti mai revi ,este posibil ca femeia Sagetatori sa joace pe doua fronturi pana te prinde si ti-o coace bine ,ca sa iti bagi mintile in cap ,din punct de vedere sa nu le mai intarati ,provocari in scadaluri ,minciuni violenta.


    Femeile Sagetotori sant mai ale dracului decat scorpion ,poate aceste femei din acest nativ zodiacal sa innerveaza pe moment ,si ca planuiesc sa-ti faca rau ,dar daca ai dat intradevar de o sageata te-ai dus cu totul dracului ,sant femei bune ,muncitoare sufletiste ,ajutatoare aproape in orice problema ,dar poate sa joace pe doua fronturi in acelasi timp pana tio coace bine rau de tot,si nu se lasa pana nu iese ca ele ,se tin de capul tau ,pana cand crede ca a invins lupta intre ele si tine.

    atata va spune despre ele ca sant femei rele ,tacite si pot ajunge si foarte periculoase din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  24. sunt baiat fecioara ascendent in sagetator am 21 de ani ' mama me-a este scorpion o urasc inca de cand eram copil atat de tare inca de cand ma tradat ! sa intors in casa in care nici la 21 de ani nu am liniste sufleteasca nu am relatii bune cu mama me-a fratele meu e in zodia rac mereu il apara pe fratele meu de cand am fost copii mereu am suferit din cauza lor ! amandoi ma facut sa sufar puternic !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.