Horoscop Leu septembrie 2013

Horoscopul Leului septembrie 2013 anticipeaza un stabil echilibru intre lumea interioara si cea exterioara, o atitudine increzatoare, cutezatoare, invigorata de recunoasterea esentialelor atuuri ale personalitatii tale. In pofida succeselor din interactiunea cu oamenii si armoniei din relatia cu rudele si amici, viata amoroasa poate ascunde imprevizibile capcane si esecuri.

Conjunctia lui Marte cu Neptun din 3 septembrie iti sugereaza sa actionezi cu o cat mai mare sinceritate si onestitate pentru a evita sa te lasi cuprins de frumoase dar paguboase iluzii. Chiar daca ti-ai facut un program foarte strict pentru aceasta zi, nu il respecta in litera ci in spirit, ramai flexibil fata de initiativele neprevazutului si te vei bucura de succes. Incearca sa-ti directionezi energia nu numai catre propriile interese, ci si spre cele ale oamenilor apropiati.

Pe 5 septembrie, Luna noua din cerurile Fecioarei are darul de a te face sa te simti nemaipomenit de bine in pielea ta. Te simti motivat sa te straduiesti pentru dezvoltarea ta personala cu atat mai mult cu cat tinzi a-ti pretui intr-o sporita masura talentele si abilitatile. Iti doresti sa simti lumea prin toate cele cinci simturi, fiind gata a te lasa in voia unor delicii nemaincercate pana acum.

Comunicarea ajunge la o inalta cota din cauza marii curiozitati ce te stapaneste si a acumularii de noi informatii despre cei din preajma ta. In acest fel se manifesta, odata cu 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in Balanta si a treia casa a Leului. Poti avea inclinatia de a te implica intr-o sporita masura in citit, scris, lectura, invatatura. Pari a avea frecvente conversatii cu rudele, colegii, amicii, si a fi adesea in pragul unei scurte calatorii ori vizite.

Din 11 septembrie, calatoria lui Venus pe taramurile Scorpionului si ale celei de-a patra tale case mijloceste o perioada caracterizata de o oarecare satisfactie fata de turnura actuala vietii tale. Ai tendinta de a-ti revarsa energiile catre casa, de a o infrumutesa sau a o face mai comoda. De asemeni, pari a intra in contact mai frecvent cu parintii (in special cu mama), fiind gata a pune capat unor eventuale certuri cu unul din acestia. Pacea interioara ce te insufleteste intr-o astfel de perioada te poate determina sa consideri drept meschine ori vane ambitiile tale sociale.

Tot pe 11 septembrie, conjunctia dintre Marte si Pluton te umple de vitalitate, forta interioara si iti invigoreaza perseverenta de a-ti materializa telurile. Obstacolele exterioare nu mai cum sa-ti reziste multa vreme, si pari a fi hotarat sa mergi pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce iti doresti. Ai grija sa nu pierzi din vedere consecintele (colaterale) ale actiunilor tale, mai cu seama ca tinzi a oscila intre extreme. Orice initiativa majora generata de acest aspect astral poate conduce la o transformare pe masura a vietii tale.

Trigonul lui Marte cu Uranus din 14 septembrie iti starneste pofta de a fi independent si a aplica metode ori tehnici stiintifice noi-noute, inovatoare, in domeniul tau profesional. Creativitatea si originalitatea iti sunt cu prisosinta remarcate. Nazuinta de a reusi cu orice pret te indeamna sa-ti asumi mai multe riscuri decat de obicei.

O incredere deplina in propriile forte si numeroase oportunitati de a-ti pune in aplicare ideile sau a obtine profit din urma lor se intrevede pe 17 septembrie, sub impactul lui Marte in sextil cu Mercur. Esti direct si inflacarat in comunicare, dar nu ii coplesesti prin insistenta pe cei din jur, ci ii inciti sa asculte ce ai de zis. Curajul iti este un aliat de nadejde, asa ca ai la dispozitie o zi prielnica initierii unei afaceri sau unui proiect la care visezi de mult. Evita sa fii agresiv cu cei care indraznesc sa te contrazica sau ti se opuna!

Luna plina aparuta pe 19 septembrie in Pesti te poate sprijini sa transformi ceva din viata ta, mai ales la un nivel profund al acesteia. Poate este cazul sa arunci peste bordul existentei un balast ce stanjeneste sau te irita de catava vreme, si sa iti relansezi astfel destinul. Poti fi angajat si intr-o transformare de suprafata, eventual o renovare a casei sau o regandire a curtii / gradinii.

Stresul, surse majore de neliniste si disconfort din existenta sunt pe cale sa se risipeasca din 20 septembrie, ca efect al trecerii lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a sasea casa a Leului. Sarcinile si responsabilitatile ce te-au ingramadit in ultimul timp incep sa te pasuiasca.Linistea si seninatatea interioara par a emana in afara ta, atragandu-i pe oameni de partea ta si facandu-i gata sa iti acorde nesperate favoruri. Ai oportunitatea de a gandi limpede, clar, fara temeri ori sovairi, dand adevarata masura a personalitatii tale.

Din 22 septembrie, parcursul Soarelui in regatul Balantei si a treia casa a Leului accentueaza trendurile anterioare. Abordarea logica a traiului zilnic se impleteste benefic cu o mandrie personala intru totul justificata. Opiniile si ideile tale pot face cu succes prima pagina a ziarelor si ai indemanarea de a-i face pe oameni sa actioneze in favoarea ta gratie expresivitatii cuvintelor tale. O scurta si placuta calatorie te remonteaza dupa efervescenta interactiune cu persoanele din imediata ta apropiere din ultimul timp, iar relationarea cu rudele si amicii iti prilejuieste o reimprospatare a conexiunii sufletesti si materiale cu acestea.

Regasirea autenticei tale fiinte in mijlocul familiei si caminului constitue o orientare de amploare odata cu 29 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Scorpion si a patra ta casa. Inca o data, ai prilejul de a-ti armoniza relatiile cu membrii familiei si oamenii importanti din viata ta. Uneori, acest context astral sugereaza o mutare ori o transformare a locuintei.

Horoscop Leu septembrie 2013 - Dragoste

Pe 19 septembrie, Luna plina din a opta casa a Leului poate cobori dragostea din ceruri pe pamant, de la un nivel platonic la unul erotic, senzual. In acelasi timp, aceasta Luna plina poate prilejui o destramare a unei relatii de cuplu din pricina unei nedescoperite pana acum incompatibilitati.

Cuadratul lui Venus cu Marte din 28 septembrie nu aduce vesti foarte imbucuratoare in viata amoroasa. Impetuozitatea abordarii unei persoane la inima careia ravnesti poate duce mai curand la o respingere sau la o racire a relatiei cu aceasta. Daca faci parte deja dintr-o legatura de cuplu, o subiectiva frustrare sau neintelegerea adevaratelor intentii si sentimente ale partenerului este in stare a da nastere unor regretabile dispute si confruntari.

Horoscop Leu septembrie 2013 - Bani si cariera

Luna noua ivita pe 5 septembrie in a doua casa a Leului semnaleaza o noua oportunitate financiara sau o puternica nazuinta de a-ti mari veniturile, dar si prilejul de a cumpara un lucru scump, eventual un obiect de indelungata folosinta. Daca nu poti rezista tentatiei de a-ti cheltui banii, asigura-te ca ii utilizezi pentru ceva de care ai cu adevarat nevoie.

Chestiuni asociate cu banii altora par a fi la ordinea zilei pe 19 septembrie, atunci cand Luna plina isi face loc in a opta ta casa. Este posibil sa-ti treaca prin maini o multime de bani, poate pentru a imprumuta un prieten sau un membru al familiei. Pe de alta parte, daca ai nevoie tu insuti de bani, ai la dispozitie o vreme de bun augur pentru a primi un imprumut in conditii foarte avantajoase.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu august 2013
Horoscop Leu septembrie 2013 Horoscop Leu septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2013 Rating: 5

17 comentarii:

  1. Nu prea imi place ce scrie aici. sunt leu,sotia e varsator,ne intelegem bine,de ce sa intervina dispute regretabile,de ce destramari,etc ?Noi speram si visam la lucruri frumoase,in ce consta incompatibilitatea? sper sa nu fie nimic din toate astea pentru noi.E aiurea.Chiar asa zic ,,stelele"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un horoscop general. Pentru a vdea daca sunt cu adevarat aspecte neplacute in dragoste consulta te rog si horoscopul Varsatorului

      Ștergere
  2. Buna seara,astept cu nerabdare horoscopul pt zodia scorpion.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. ar merge mai mult optimism in horoscopul asta...destramari si dispute apar la anumite persoane,depinde de decani..nu asa la toti leii..putin mai multa subtilitate,pe viitor...altfel chiar sterg site-ul din bookmarks

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, realitatea nu ne permite numai impliniri si clipe de fericire. Incerc sa redau adevaratele tendinte ale horoscopului (chiar daca sunt neplacute), iar in acest fel poti fi pus in garda fata de lucrurile de care trebuie sa te feresti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie tocmai asta imi place,faptul ca nu toate sunt bune si frumoase.De acord ca destramarile si disputele nu apar la toti leii,dar mai intervine si liberul arbitru aici,nu?Si decanii si multe altele.In fond e o atentionare a astrelor.....Multumesc pentru horoscopul lunar al leului si astept cu nerabdare horoscopul lui 2014.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Diana pt horoscop si atentionari eu chiar am probleme in cuplu de ceva vreme,partenerul este geaman si....indiferenta totala din partea lui, egoism si multe altele, deci am probleme, nici nu pleaca nici nu se straduieste sa salveze relatia asa ca poate ar fi mai bine sa plece, personal incep ceva nou in cariera si sunt foarte curioasa cum va merge, de ceva ani am dificultati, acum inteleg ca sunt pe drumul cel bun si ca la anul va fi foarte bine odata cu intrarea lui Jupiter in leu. Sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce sanse au leii sa-si gaseasca un job bun pana la sfarsitul anului? Dar un suflet pereche...?Merci.

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmareste in continuare blogul Dianei si vei afla

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce spuneti, o sa am reusita la admiterea pentru doctorat din 9 sept? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat ramai flexibil in gandire si nu te inchistezi ori te lasi in voia unei mari emotivitati, cred ca poti avea o reusita.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru sfat! Sa te auda Dumnezeu! :) Te invit la petrecere dupa...:)

      Ștergere
    3. Mi-ai fost de folos in ceea ce priveste incurajarile si urarile de succes! Sunt drd in balneoclimatoterapie :) Ai profil de fcb? As vrea sa mai tinem legatura, daca se poate!

      Ștergere
    4. Felicitari! Pagina mea de Facebook este https://www.facebook.com/diana.dianapopescu

      Ștergere
    5. Am intrat dar nici o reactie!:)

      Ștergere
  10. Sunt un pic trista, citisem comentariul doamnei care a postat despre relatia ei cu geamanul indiferent si ma simt aiurea. Sunt cu un geaman amestecat, nascut pe 28 mai. Pina acum, am vazut doar calitatile ''taurului'' in el, acum le descoper si pe cele ale geamanului din el. A devenit insuportabil, imatur, mereu nesatisfacut cu lumea din jur si am impresia ca crede ca toti sunt aiurea si nepotriviti doar el singur e perfect. Cind are probleme ma irita la naiba cu atitudinea lui copilaroasa, chiar nu are rabdare si linistea sa o ia pas cu pas ca sa rezolve problema normal si calm, tre sa-mi dea mereu drame teatrale care pur si simplu nu le mai suport. Se supara pe fleacuri si se joaca de-a ''copilul alintat si mic''.
    Eu gasisem in el viitorul tata a copiilor mei, sot si prieten, acum m-am dezamagit si nu stiu daca in genere suntem compatibili. Eu sunt din 10 august 1990 si el e din 28 mai 1991. Imi recomanzi ceva Diana, un sfat astrologic despre compatibilitatea noastra? La un moment dat nici nu mai stiu cine e: un taur sau un geaman pentru ca are calitati din ambele si ma simt confuza :/

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.