Horoscop Balanta septembrie 2013

Horoscopul Balantei septembrie 2013 sugereaza un ciclu al existentei  de-a lungul caruia ai oportunitatea de a-ti impune personalitatea si a aborda cu cutezanta provocarile vietii, cu conditia de a-ti stapani emotivitatea si impulsivitatea.

Un secret de-al tau sau al unei persoane apropiate, marcheaza ziua de 5 septembrie, atunci cand Luna noua apare in cerurile Fecioarei cea de-a 12-a casa a Balantei. Fii atent la cuvintele tale, astfel incat sa nu te dai de gol. Poti avea senzatia ca esti un spectator al  existentei sau ca trebuie sa te feresti de ceilalti cu ceea ce consideri  ca este esential pentru tine. Pari a cauta cu tot dinadinsul singuratatea pentru a-ti aduna gandurile si a-ti regasi  sinele. Ai capacitatea de a intrezari niste importante impulsuri ale subconstientului si a a intelege cauzele nemultumirilor care te apasa de ceva vreme.

Din 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in   Balanta si intaia ta casa, te imboldeste  sa le demonstrezi celor din jur valoarea ideilor si idealurilor tale. Acest lucru te poate aduce in pozitia de lider dal unui grup sau a unei colectivitati, Calatoriile si vizitele apar la orizont destul de frecvent in agenda ta. Marea putere de convingere ce te caracterizeaza acum se impleteste armonios cu atitudinea ta pozitiva fata de viata.

Conjunctia dintre Mercur si Neptun din 11 septembrie te determina a fi mult mai sensibil emotional fata de ceea ce se intampla in jurul tau. Poti fi influentat, mai mult decat de obicei , de opiniile si cuvintele celorlalti din jurul tau. Pari a fi inconjurat de o lume ambigua, avand astfel tendinta de a interpreta  gresit un eveniment sau oamenii din mediul ta inconjurator. Asigura-te ca privesti  realist  si fara prejudecati orice decizie sau activitate initiata in aceasta zi.

Pe 16 septembrie, opozitia lui Mercur cu Uranus poate genera neasteptate circumstante si schimbari de planuri, silindu-te sa fii cat mai flexibil si sa iti gandesti fiecare pas.
Mintea iti este plina  de neastampar, cautand mereu lucruri noi si incitante. Nu este cea mai potrivita zi pentru a sta locului sau a te concentra. Ai nevoie de miscare pentru a-ti consuma energia nevoasa in exces. Graba si nerabdarea se asociaza cu o oarecare stangacie, asa ca ar trebui sa fii foarte precaut atunci cand conduci masina sau te implici in controverse cu persoanele din imediata ta apropiere.

 Prudenta si actiunile bine gandite sunt pe cale de  a produce rezultate pozitive pe 17 septembrie, gratie sextilului dintre Mercur si Marte. Capabil de a anticipa reactiile altor oameni, poti profita de acest lucru transformandu-i in aliati  ai intereselor tale. Pari a sti cu limpezime ce iti doresti, iar comunicarea intentiilor tale nu lasa loc nici unei indoieli in mintea celor cu care interactionezi.

Luna noua ivita pe 19 septembrie in Balanta, poate semnala incheierea unei probleme de sanatate sau a unui obicei de care incerci sa te descotorosesti de mult timp. Te poti decide sa faci o schimbare majora, brusca a stilului de viata, astfel incat sa te poti bucura de o mai buna stare de sanatate, dar ar fi mai indicat sa iti planifici aceasta transformare pe etape, intr-un mai lung interval de timp.

Locuinta si familia constituie repere de maxim interes odata cu 20 septembrie, ca urmare a revenirii lui Pluton in tranzit direct in Capricorn.  Unii nativi din Balanta pot lua in calcul o mutare intr-o noua si mai comoda casa. Pari a fi inclinat sa te intelegi mai bine pe plan emotional prin revederea si regandirea trecutului incepand chiar cu anii copilariei.

Soarele,  ce patrunde pe 22 septembrie in  regatul Balantei,  iti starneste dorinta de a-ti afirma cu tarie independenta in relatia cu familia sau in cercul tau de prieteni. Nu mai ai de gand sa te lasi neglijat sau trecut cu vederea. Nevoia de miscare fizica si spiritul competitiv iti maresc vitalitatea si iti confera o sporita incredere in tine insuti. Personalitatea ta se face remarcata cu pregnanta, asa ca poti sa te impui  fara vreo dificultate intr-o pozitie de lider.

Venus in cuadrat cu Marte pe 28 septembrie te reincarca cu o efervescenta stare de emotivitate, provocandu-te sa reactionezi plin de patos fata de orice ti se intampla. Esti dornic de a gusta din cat mai multe placeri ale vietii, dar trebuie sa te supraveghezi pentru a nu calca in picioare dorintele si nevoile unor oameni apropiati. Intrucat pari a nu avea deloc stare, n-ar fi rau sa te implici intr-o activitate care iti place sau te pasioneaza cu adevarat.

Horoscopul Balantei septembrie 2013 - Dragoste

Trecerea lui Pluton in cea de-a patra casa a Balantei poate indeparta norii negrii adunati deasupra unei relatii de cuplu. Vechile certuri si dispute isi gasesc rezolvarea in atitudinea deschisa si plina de afectiune a ambilor parteneri.

Horoscopul Balantei septembrie 2013 - Bani si cariera

Presiunea financiara care te incearca poate in ultimul timp pare a se reduce odata cu 11 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Scorpion si cea de-a doua casa a Balantei. Acest lucru se poate datora modului pozitiv in care percepi lumea si unei sporite receptivitati fata de noi idei. Imbunatatirea balantei tale de venituri si cheltuieli are darul de a-ti mari increderea in resursele tale interioare.

O puternica nazuinta de  a munci in alte conditii sau chiar de a renunta la actualul tau job te poate strabate pe 19 septembrie sub impactul Lunii pline din a 6-a ta casa. Daca ai de gand sa faci acest major pas,  ar fi de dorit sa-ti pregatesti terenul si sa-ti gasesti din vreme un alt serviciu.

Din 29 septembrie, Parcursul lui Mercur in Scorpion si a doua casa a Balantei, iti  prioritizeaza preocuparea fata de bani si posesiuni. Poti descoperi noi metode de a-ti mari contul in banca si ai capacitatea de a-ti planifica judicios initiativele financiare. Sub aspect negativ, nu este exclus sa fii risipitor, angajandu-te in nesocotite cheltuieli sau investitii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro

 
Horoscop Balanta 2013

Horoscop Diana 2013- toate zodiile

Horoscop Balanta august 2013
Horoscop Balanta septembrie 2013 Horoscop Balanta septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Diana , nu ai mai specificat "dragoste' si "bani si cariera"....cred ca este important sa detaliezi aspectele astea.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.